Marimekko Alennuskoodit & Kampanjakoodit - 50% Alennus Kesäkuu 2023

Löydä helposti Hyödynnä Marimekko Alennuskoodit & Tarjouskoodit kotimaisiin ja ulkomaalaisiin verkkokauppoihin. Täältä löydät melkein kaikki Marimekko-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Lisää

 • Kaikki (14)
 • Alennuskoodit
 • Alennukset (14)
 • Ilmainen toimitus (1)
  Alennus

  Hurmaava Unikot -tunika nyt -30% Nappaa Marimekko alennuskoodi ja hyödynnä tarjous

  Vanhenee 20-06-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Marimekko alennuskoodilla valikoima laukkuja ja asusteita jopa - 30%

  Vanhenee 21-06-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Tutustu upeisiin tuotteisiin Marimekon alessa ja säästä jopa 20%

  Vanhenee 22-06-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Marimekon lahjakortti on upea lahjaidea jokaiselle

  Vanhenee 24-06-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Hyödynnä uskomattoman upeat Marimekko-tarjoukset ja säästä

  Vanhenee 25-06-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Hyödynnä Marimekko tarjous - kotimaisia vaatteita jopa -50%

  Vanhenee 26-06-23
  Katso alennus
  Alennus
  Ilmainen Toimitus

  Ilmainen toimitus - nouda myymälästä

  Vanhenee 27-06-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Hyödynnä uskomaton Marimekko tarjous - valikoima kodintuotteita jopa -30%

  Vanhenee 27-06-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Liity Marimekon kantikseksi - saat 10% alennuskoodin

  Vanhenee 28-06-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Ilahduta Marimekon lahjakortilla - pirteästi kuvioidut lahjakortit alkaen vain 20 €

  Vanhenee 01-07-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Marimekko outlet: hinnat vähintään 20% alennuksella

  Vanhenee 19-06-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  TOIMITUS 0 € - Yli 100 €: n tilauksiin

  Vanhenee 19-06-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Adidas marimekko -yhteistyötuotteet vaatekaappiisi Marimekon verkkokaupasta

  Vanhenee 23-06-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Marimekko laukku - Trendikkäimmät laukut arkeen ja juhlaan alkaen 22€

  Vanhenee 30-06-23
  Katso alennus
  Alennus

Vanhentuneet Marimekko-alennuskoodit

  Alennus

  Klikkaa Marimekolta kaikki kodintuotteet huikealla 25% alennuksella

  Vanhenee 01-06-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Marimekko tarjoaa kaikki Outlet-tuotteet 20% edullisemmin

  Vanhenee 01-06-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Marimekko tarjoaa 30% alennuksen kaikista Kioski-tuotteista

  Vanhenee 29-05-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Kaikki Kioski-tuotteet –30%​, kun ostat niitä yli 50 €: lla

  Vanhenee 28-05-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Saa Kaikki laukut- tuotteista lähtien 85,00€ Marimekkosta

  Vanhenee 23-05-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Saa Marimekon lahjakortti- tuotteista lähtien 20,00€ Marimekkosta

  Vanhenee 22-05-23
  Katso alennus
  Alennus

Marimekko-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Pitääkö minun rekisteröityä Marimekko sähköpostiin?

  Kyllä, tarvitset. Käytä vain omaa sähköpostiosoitettasi rekisteröityäksesi verkkotunnuksessa marimekko.com. Rekisteröinnin jälkeen voit nauttia seuraavista eduista: uusimmat Marimekko Alennuskoodit, tarjoukset, syntymäpäivälahjat jne. Napsauta rekisteröintipainiketta osoitteessa marimekko.com ja suorita rekisteröinti loppuun Marimekko sivustolla noudattamalla vastaavia ohjeita.
 • Onko Marimekko lla myyntitapahtumia?

  Kyllä, Marimekko tarjoaa asiakkailleen erilaisia alennuksia, ja säännöllisesti järjestettävät myyntitapahtumat ovat yksi niistä. Marimekko tarjoaa useita yksittäisen tuotteen tarjouksia ja sivuston alennuksia jokaisessa myyntitapahtumassa. Erikoisfestivaaleilla Marimekko Alennuskoodit voit nauttia erilaisista alennuksista. Jotkin Marimekko ympärivuotisista tuotteista ilman alennuksia saavat myös alennusta tietyissä myyntitapahtumissa.
 • Kuinka käytän Marimekko Alennuskoodit laitetta verkossa?

  Marimekko Alennuskoodit:n käyttötapa on seuraava: varmista, että sinulla on jo tili verkkotunnuksessa marimekko.com, jos ei, luo ensin uusi. Sitten voit siirtyä kassasivulle, kun olet valinnut haluamasi Marimekko -tuotteet. Täytä soveltuva Marimekko Alennuskoodit kassasivulla, niin Alennuskoodit käytetään automaattisesti maksettaessa.
 • Voinko yhdistää Marimekko Alennuskoodit?

  Voit aina löytää Marimekko Alennuskoodit. Se vie vain muutaman sekunnin ja saat paljon erikoista Kampanjakoodit eri tyypeillä. Valitettavasti Marimekko ei salli Kupongit:n pinoamista ja se maksaa vain YKSI Marimekko alennuskoodin tapahtumaa kohden. Mutta jos ostat erikseen, saatat pystyä käyttämään tällä hetkellä omistamaasi Marimekko Kampanjakoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Voit ostaa Marimekko-lahjakortin ja käyttää sitä seuraavalla tavalla: Marimekko-lahjakortteja on saatavana kaikissa Marimekko-myymälöissä, myyntipisteissä ja Marimekko-verkkokaupoissa. Lahjakortteja voidaan käyttää missä tahansa myyntipisteessä, josta ne ostetaan. Sama lahjakortti menee sekä verkkokauppaan että myymälään. Olet rekisteröitynyt Marimekkoon. Voit muokata yhteystietojasi: Kun olet kirjautunut sisään heidän verkkosivustoille, haluat ehkä vaihtaa salasanasi ja päivittää yhteystietosi, kun olet kirjautunut palveluun. Jos muutto tapahtuu, heille ilmoitetaan uusi osoitteesi väestörekisteröintijärjestelmässä, paitsi jos osoitteensiirtoa on kielletty. käsittelet laskun palauttaessasi Marimekko-tuotteita: Kun he ovat käsitelleet palautuksesi, saat päivitetyn laskun sähköpostiisi. Palauttaessasi siirrä laskun eräpäivä itse Klarnan verkkopalvelussa osoitteessa www.klarna.com/sivustosi tai ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun osoitteessa www.klarna.com/asiakaspalvelu. Klarnan asiakaspalvelu on saatavana myös arkipäivisin klo 9–18 09-425 99 771. Jos olet jo maksanut, Klarna hyvittää sinut, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Klarna ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, jos tarvitset lisätietoja maksun palauttamiseksi. Et voi noutaa pakettia Jos en halua vastaanottaa sitä: Nopeuttaaksesi Marimekon kykyä käsitellä palautuksesi ja palautuksensa, he toivovat saavansa toimituksen ja ilmoittamaan peruutuksestamme Palautuslomakkeen avulla. Lisätietoja on kohdassa Korvaus ja hyvitykset. Huomaa, että he varaavat hinnan mittatilaustyönä valmistetuille tuotteille (leikattu koon mukaan).

Samantyyppisiä alennuskoodeja

Arvioi se!
3.5 /604 ääntä

Tietoja Marimekko

Marimekko on suomalainen elämäntapojen suunnitteluyritys, jonka alkuperäiset painot ja värit ovat tuoneet iloa ihmisten arkeen vuodesta 1951 lähtien. Heidän tuotevalikoimaansa kuuluvat korkealaatuiset vaatteet, pussit ja tarvikkeet sekä kodinsisustuotteet tekstiileistä astiastoihin. Kun Marimekko perustettiin, sen vertaansa vailla painetut kankaat antoivat sille vahvan ja ainutlaatuisen identiteetin. Painolaitos toimii sekä tehtaana että innovatiivisena keskusena heidän suunnittelu- ja tuotekehitysryhmälle. Heillä on oma painotalo Helsingissä, joka tuottaa vuosittain noin miljoona metriä kangasta. Heidän tuotteita myydään noin 40 maassa. Noin 160 Marimekko-myymälää palvelee asiakkaita ympäri maailmaa. He työllistävät noin 450 henkilöä.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä Marimekko-verkkokaupassa

 • Marimekko Sosiaalinen Media Tarjous

  Ole sosiaalinen ja seuraa Marimekko sosiaalista mediaa, kuten Facebook, Twitter, YouTube, Instagram ja niin edelleen. Saat aina käyttöösi kaikki viimeisimmät myyntiuutiset, mukaan lukien erikoistarjoukset, kuten 50% Alennus tuotteistasi Marimekko Alennuskoodit:lla.
 • Marimekko Nykyisen Asiakkaan Alennus

  Katso uusimmat tarjoukset yksinomaan olemassa oleville Marimekko asiakkaille. Ne tarjoavat yleensä uskomattomia Alennuskoodit ja Kampanjakoodit uskollisille asiakkaille, joten pidä silmällä tämän päivän erikoistarjouksia, kuten ilmainen toimitus, alennustapahtumat ja paljon muuta.
 • Marimekko Loma Tarjous

  Helpoin tapa kuluttaa vähemmän kaupassa Marimekko on tehdä tilaus tiettyinä juhlapäivinä. Esimerkiksi Marimekko tarjoaa alennuskoodeilla halvimmat hinnat Black Friday kuukauden aikana joka vuosi. Lisää tuotteesi ostoskoriin hyvissä ajoin.
 • Marimekko Alennuskoodit

  Voit saada mukavan ja miellyttävän ostokokemuksen Marimekko kanssa, ja voit myös käyttää tuotetta Marimekko Alennuskoodit Kesäkuu 2023. Saat laajan valikoiman tuotteita edulliseen hintaan.
 • Marimekko Ilmainen Toimitus

  Marimekko takaa tilauksellesi ilmaisen toimituspalvelun, mikä saa asiakkaat säästämään tarpeeksi rahaa. Nouda tarvitsemasi tuotteet uudella Marimekko Kampanjakoodit.

Suositut kaupat

Marimekko Alennuskoodit