Marimekko Alennuskoodit & Kampanjakoodit - 25% Alennus Lokakuu 2022

Löydä helposti Hyödynnä Marimekko Alennuskoodit & Tarjouskoodit kotimaisiin ja ulkomaalaisiin verkkokauppoihin. Täältä löydät melkein kaikki Marimekko-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Lisää

 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus
  Alennus

  Ilmainen toimitus - nouda myymälästä

  Vanhenee 19-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Lämmin kuin halaus Kaikki takit –25%

  Vanhenee 09-10-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Marimekon lahjakortti on upea lahjaidea jokaiselle

  Vanhenee 04-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  TOIMITUS 0 € - Yli 100 €:n tilauksiin

  Vanhenee 06-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Adidas marimekko -yhteistyötuotteet vaatekaappiisi Marimekon verkkokaupasta

  Vanhenee 13-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Marimekko laukku - Trendikkäimmät laukut arkeen ja juhlaan alkaen 22€

  Vanhenee 28-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Marimekko outlet: hinnat vähintään 20% alennuksella

  Vanhenee 28-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Marimekko alennuskoodi - Saat 10% alekoodin seuraavaan ostokseesi

  Vanhenee 31-07-23
  Katso alennus
  Alennus

Vanhentuneet Marimekko-alennuskoodit

  Alennus

  Nauti jopa 40% vähennyksestä Mekot-tuotteista Marimekkossa

  Vanhenee 02-10-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Saa jopa 65% Uutta-tuotteista Marimekkossa

  Vanhenee 02-10-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Saa jopa 20% Suosituimmat tuotteet-tuotteista Marimekkossa

  Vanhenee 02-10-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Saa Kaikki vaatteet- tuotteista lähtien 145,00€ Marimekkosta

  Vanhenee 01-10-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Saa Neuleet- tuotteista lähtien 155,00€ Marimekkosta

  Vanhenee 30-09-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Syksyn käytännölliset suosikit Kauden muotia jopa –30%

  Vanhenee 25-09-22
  Katso alennus
  Alennus

Marimekko-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Pitääkö minun rekisteröityä Marimekko sähköpostiin?

  Kyllä, tarvitset. Rekisteröitymisen jälkeen marimekko.com voit nauttia seuraavista eduista: 1. Saat uusia tietoja Marimekko Alennuskoodit; 2. Saat lisätietoja Marimekko:n viimeisimmistä tarjouksista ja tapahtumatiedoista sähköpostitse. 3. Tilaa Marimekko ja saat uusimmat tiedot uuden Marimekko:n tuotteista. 4. Kerää kulutuspisteitä, jotka voidaan vaihtaa lahjoihin tai alennuksiin.
 • Onko Marimekko lla myyntitapahtumia?

  Kyllä, myyntitapahtumat ovat Marimekko:n säännöllinen ostoskarnevaali, joka tyydyttää asiakkaiden ostoinnostuksen. Se järjestetään säännöllisesti ympäri vuoden Marimekko:n myynninedistämisstrategian mukaisesti, ja mittakaava on ennennäkemätön! Samaan aikaan on myös Marimekko Kampanjakoodit, joka on omistettu näille myyntitapahtumille, mikä säästää enemmän rahaa Marimekko ystävien tilauksiin!
 • Kuinka käytän Marimekko Alennuskoodit laitetta verkossa?

  Marimekko Kampanjakoodit:n hakeminen ei ole niin vaikeaa. Havainnollistaaksesi, aseta suosikkituotteesi Marimekko Ostoskoriin tavalliseen tapaan ja napsauta "kassa"-painiketta. Kun olet siirtynyt maksusivulle, huomaat Marimekko maksusivulla syöttöruudun nimeltä "tarjouskoodi" tai jotain vastaavaa, johon voit liittää oman Marimekko Kupongit. Muista lopuksi klikata "Käytä" varmistaaksesi, että olet lunastanut Marimekko Alennuskoodit.
 • Voinko yhdistää Marimekko Alennuskoodit?

  Ei. Marimekko pyysi, että Kampanjakoodit ei voi pinota yhteen samanaikaisesti. Jotkut Marimekko Alennuskoodit tarjoavat erilaisia alennuksia eri kohdistetuille tuotteille, joten Marimekko Kampanjakoodit ei voi pinota satunnaisesti. Ostoksillasi voit valita Marimekko Kupongit, jotka sopivat tilauksillesi käytettäväksi.
Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä
Voit ostaa Marimekko-lahjakortin ja käyttää sitä seuraavalla tavalla: Marimekko-lahjakortteja on saatavana kaikissa Marimekko-myymälöissä, myyntipisteissä ja Marimekko-verkkokaupoissa. Lahjakortteja voidaan käyttää missä tahansa myyntipisteessä, josta ne ostetaan. Sama lahjakortti menee sekä verkkokauppaan että myymälään. Olet rekisteröitynyt Marimekkoon. Voit muokata yhteystietojasi: Kun olet kirjautunut sisään heidän verkkosivustoille, haluat ehkä vaihtaa salasanasi ja päivittää yhteystietosi, kun olet kirjautunut palveluun. Jos muutto tapahtuu, heille ilmoitetaan uusi osoitteesi väestörekisteröintijärjestelmässä, paitsi jos osoitteensiirtoa on kielletty. käsittelet laskun palauttaessasi Marimekko-tuotteita: Kun he ovat käsitelleet palautuksesi, saat päivitetyn laskun sähköpostiisi. Palauttaessasi siirrä laskun eräpäivä itse Klarnan verkkopalvelussa osoitteessa www.klarna.com/sivustosi tai ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun osoitteessa www.klarna.com/asiakaspalvelu. Klarnan asiakaspalvelu on saatavana myös arkipäivisin klo 9–18 09-425 99 771. Jos olet jo maksanut, Klarna hyvittää sinut, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Klarna ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, jos tarvitset lisätietoja maksun palauttamiseksi. Et voi noutaa pakettia Jos en halua vastaanottaa sitä: Nopeuttaaksesi Marimekon kykyä käsitellä palautuksesi ja palautuksensa, he toivovat saavansa toimituksen ja ilmoittamaan peruutuksestamme Palautuslomakkeen avulla. Lisätietoja on kohdassa Korvaus ja hyvitykset. Huomaa, että he varaavat hinnan mittatilaustyönä valmistetuille tuotteille (leikattu koon mukaan).

Samantyyppisiä alennuskoodeja

Arvioi se!
3.5 /604 ääntä

Tietoja Marimekko

Marimekko on suomalainen elämäntapojen suunnitteluyritys, jonka alkuperäiset painot ja värit ovat tuoneet iloa ihmisten arkeen vuodesta 1951 lähtien. Heidän tuotevalikoimaansa kuuluvat korkealaatuiset vaatteet, pussit ja tarvikkeet sekä kodinsisustuotteet tekstiileistä astiastoihin. Kun Marimekko perustettiin, sen vertaansa vailla painetut kankaat antoivat sille vahvan ja ainutlaatuisen identiteetin. Painolaitos toimii sekä tehtaana että innovatiivisena keskusena heidän suunnittelu- ja tuotekehitysryhmälle. Heillä on oma painotalo Helsingissä, joka tuottaa vuosittain noin miljoona metriä kangasta. Heidän tuotteita myydään noin 40 maassa. Noin 160 Marimekko-myymälää palvelee asiakkaita ympäri maailmaa. He työllistävät noin 450 henkilöä.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä Marimekko-verkkokaupassa

 • Marimekko Sosiaalinen Media Tarjous

  Sosiaalisen median sivut, kuten Facebook, Instagram ja Twitter, ovat Marimekko asiakkaiden käytettävissä, jotta voit seurata kauppaa saadaksesi jännittäviä tarjouksia, Marimekko Kampanjakoodit ja uusia tulokkaita. Älä koskaan missaa tätä mahdollisuutta saada suuri alennus.
 • Marimekko Nykyisen Asiakkaan Alennus

  Marimekko pyrkii tarjoamaan rakkaille asiakkailleen vertaansa vailla olevia tuotteita ja ensiluokkaista palvelua kohtuulliseen hintaan. Jos teet ostoksia aina kaupassa Marimekko olemassa olevana asiakkaana, sinulla on oikeus saada tilauksestasi jopa 25%.
 • Marimekko Loma Tarjous

  Marimekko tarjoaa aina uskomattomia alennuskoodeja erikoispyhiin, kuten Black Friday, Cyber Monday ja Christmas Day. Se on aivan loistava tapa saada valtavia etuja näinä erityisinä päivinä.
 • Marimekko Alennuskoodit

  Käytä Marimekko Alennuskoodit ilmaiseksi, niin maksat vähemmän tuotteistasi. Muista vierailla aika ajoin sivustolla Kaikkialennuskoodit.com, josta voit luultavasti löytää lisää tarjouskoodeja ja mahtavia alennuksia jopa 25% asti.
 • Marimekko Ilmainen Toimitus

  Jos et halua tuhlata rahojasi toimitukseen, ostaminen kauppiaalta Marimekko on paras valinta. Kaikki tilaukset kauppiaalta Marimekko ovat saatavilla ilmaisella toimitustarjouksella. Tule ostamaan kauppiaalta Marimekko Alennuskoodit, niin saat 25% alennuksen tällä hetkellä.

Suositut kaupat

Marimekko Alennuskoodit