kaikkialennuskoodit.com

Madara Alennuskoodit & Kampanjakoodit Tammikuu 2021

Tarkista aina onko tarjolla Madara Alennuskoodit & Alennukset. Jos on, varmista että se toimii haluamaasi tuoteryhmään. Täältä löydät melkein kaikki Madara-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

madaracosmetics.com >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Madara tarjouskoodi

Tarkista aina onko tarjolla Madara Alennuskoodit & Alennukset. Jos on, varmista että se toimii haluamaasi tuoteryhmään. Täältä löydät melkein kaikki Madara-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Alle 50 euron tilausten osalta toimitusmaksu on 4,90 euroa. MÁDARAn verkkokaupassa voit tilata enintään 10 näytettä erillisenä tilauksena, joka kattaa vain toimitusmaksut 1,99 euroa. Toimitusaika voi vaihdella 1-3 viikkoon.
Toimitusaika on 3–8 arkipäivää. Ilmaisten näytteiden toimitus kestää 1-4 viikkoa. Lähetämme kaikki tilaukset normaalisti yhden työpäivän kuluessa. Todella kiireisten aikojen, kuten myynnin, aikana voimme kestää 3-5 päivää joillekin tilauksille suurten volyymien vuoksi. Lähetystäsi vastaan voidaan soveltaa lisämaksuja ja veroja. Vastaanottajan on maksettava nämä tullit ja verot. MADARA ei ole velvollinen ilmoittamaan asiakkaille tällaisista lisäkustannuksista, eikä sen tarvitse maksaa tällaisia kustannuksia asiakkaalle.
Palautukset tulee tehdä 14 päivän kuluessa lähetyksen toimittamisesta. Tuotteen tulee olla ehjä ja avaamaton. Asiakas kattaa palautusmaksun. Palautamme tilauksesi tavallisesti 3 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautustavaroita varastossamme, mutta huomaa, että tilisi palauttaminen saattaa kestää kauemmin, koska maksujärjestelmien väliset siirrot voivat kestää kauemmin. Jos palautat bonuspalkkioon oikeutetun kohteen, lisää lahjasi palautukseen. Lahjatuotteen tulee olla ehjä ja avaamaton. Jos päätät pitää bonuksen, tililtäsi veloitetaan sen arvo.