kaikkialennuskoodit.com

Lookfantastic Alennuskoodit & Kampanjakoodit Maaliskuu 2021

Tältä sivulta löydät Hyödynnä Lookfantastic Alennuskoodit & Kupongit ja Tarjouskoodit. Täältä löydät melkein kaikki Lookfantastic-suosituimmat Kampanjakoodit & Kampanjat. textbtn

lookfantastic.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Lookfantastic tarjouskoodi

Tältä sivulta löydät Hyödynnä Lookfantastic Alennuskoodit & Kupongit ja Tarjouskoodit. Täältä löydät melkein kaikki Lookfantastic-suosituimmat Kampanjakoodit & Kampanjat.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Normaali toimitus on maanantaista sunnuntaihin ja tilaukset toimitetaan 5-7 työpäivän kuluessa. Ilmainen toimitus kaikkiin yli 60€ tilauksiin. Etukoodit-sivultamme löydät paljon muitakin tarjouksia ja asiakaslahjoja.
On erittäin tärkeää, että tarkistat tilauksesi heti sen saapuessa ja aina ennen kuin käytät tuotteita. Jos tuote on viallinen, vahingoittunut tai väärä, on tärkeää, että ilmoitat siitä meille pikimmiten, jotta voimme selvittää asian. Ennen tuotteen tai tilauksen palautusta, ole yhteydessä asiakaspalveluumme ja pyydä henkilökohtainen palautusnumero. Ilman palautusnumeroa meidän on haastavaa käsitellä palautuksia ja hyvityksen saaminen voi kestää pidempään. Sinulla on kuluttajansuojalain mukaisesti 14 päivää aikaa peruuttaa tilauksesi siitä hetkestä lukien kun olet vastaanottanut tilauksesi.
Beauty Box tuotteen saatavuus riippuu varastotilanteesta. Mikäli tilaat ennen tai viimeistään kuun 22pvä tilauksesi alkaa siinä kuussa. Esimerkkinä, jos tilaat ennen tai viimeistään tammikuun 22pvä, ensimmäinen Beauty Boxisi on tammikuun Beauty Box. Mikäli tilaat kuun 23pvä tai sen jälkeen, tai meneillään olevan kuun Beauty Box on loppu, alkaa toimituksesi seuraavan kuun Beauty Boxista.
Jos tilaat ennen tai viimeistään kuun 22pvä, pyrimme lähettämään tilauksesi 24 tunnin sisällä maksun vastaanottamisesta. Pyrimme lähettämään kunkin kuun Beauty Boxin kuun ensimmäisenä päivänä. On huomioitavaa, että aika ajoin toimituksissa voi olla viivästyksiä ja/tai takaisinvetoja johtuen odottamattomista ongelmista liittyen brändin odotuksien täyttymiseen. Kaikki annetut toimitusajat ovat arvioita ja et ole oikeutettu hyvitykseen odottamattoman viivästyksen takia.