kaikkialennuskoodit.com

Long Tall Sally Alennuskoodit Helmikuu 2021

Katso tästä kaikki toimivat Hyödynnä Long Tall Sally Alennuskoodit & Kampanjakoodit sekä uusi ajankohtainen Tarjouskoodit. Löydä aina toimiva Kupongit tai Аlennukset meiltä. textbtn

longtallsally.com >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus

Long Tall Sally-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Onko Long Tall Sally: llä opiskelija-alennusta?

  Joo, on. Täällä on 10% alennuksen Long Tall Sally-tuotteesta opiskelijoille kun he haluaisivat ostaa verkosta. Muuta opiskelija voi saada 10% opiskelija-alennus kun käyttää Student Beans ID. Käytä Long Tall Sally: n opiskelija-alennuskoodia kassalla, niin saat 10% alennuksen ostoksestasi. Rekisteröit vain Student Beans ID ja tarkistat opiskelijan tila ja sitten saat opiskelija-alennuksen.

 • Onko Long Tall Sally: llä suositteluohjelma?

  Joo, Long Tall Sally: llä on. Jos sinä suosittelet ystäväsi ja hän perustaa hänen tilinsä Long Tall Sally: n verkossa ja ostaa mitä tahansa haluaisi, onneksi hän voi saada 20% alennuksen ensimmäiselle tilaukselle. Sinäkin voit saada 20% alennuksen seuraavalle tilauksellesi. Se on kaikkia hyödyttävä tilanne, koska molemmat saavat alennukia!

 • Onko Long Tall Sally: lla palauttamispolitiikkaa?

  Verkossa ostetut myyntituotteet voidaan palauttaa toimitetussa kunnossa, mukana olevat tunnisteet ja tilausyhteenveto tai kuitti 30 päivän palautuskäytännössä. Neljä helppoa tapaa palata ja he ovat KAIKKI ilmaisia: 1. Long Tall Sally: n henkilökunta kerää kotonasi 2. Pudotat sen pakettikauppaan 3. Kerää Plus 4. Lähetät sen Royal Maililla

 • Mitä maksutapoja Long Tall Sally hyväksyy?

  Long Tall Sally hyväksyy useita maksutapoja, joten sinä voit valita haluamasi maksutavan. Hyväksyvät kortit on seuraava: Visa, MasterCard ja American Express. Hyväksyvät maksutavat verkossa on seuraava: Paypal ja Klarna. Sinä voit syöttää korttitietosi turvallisesti maksaaksesi tilauksesi ja sinun ei tarvitse huolehtia maksusivujen turvallisuudesta, koska Long Tall Sally takaa sen turvallisuuden.