kaikkialennuskoodit.com

Lomarengas Alennuskoodit & Kampanjakoodit Saattaa 2021

Hyödynnä Lomarengas Alennuskoodit & Kampanjat ja teet ostokset verkkokaupassa edullisemmin. Täältä löydät melkein kaikki Lomarengas-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

lomarengas.fi >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus

Lomarengas-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Tarjoaako Lomarengas asiakkaille ilmaisia ​​matkaoppaita?

  Kun varaat loma-asunnon, Lomarengas lähettää sinulle vahvistuksen / laskun ja kirjallisen kuvaus saapumispaikasta sekä omistajan nimen ja osoitteen. Erityisesti suomalainen matkaopas liitetään sinulle. Suomi on mielenkiintoisten vastakohtien maa, kuten neljä vuodenaikaa, keskiyön aurinko ja talvinen pimeys, kaupunki- ja maaseutu, itä ja länsi. Neljä kertaa vuodessa luonto muuttaa yhdenmukaisuuttaan täysin - väriä, valoa, lämpötilaa, ääniä ja hajua.

 • Voiko peruttaa tilaukset Lomarengas:sta, miten saa rahat takaisin?

  Jos peruutushinta sisältyy Lomarengas:sta vuokratun suomalaisen lomakohteen vuokrahintaan 9. toukokuuta 2017 alkaen, vakuutusturvan tulee alkaa 28 päivää ennen vuokrasopimuksen alkamista ja päättyä vuokrasopimuksen lopussa. Jos peruutat varauksesi vähintään 28 päivää ennen loman alkua, palautettu talletettu summa ja talletus palautetaan sinulle. Jos peruutat varauksesi 28 päivää ennen lomaa, hyvitystä ei makseta. Jos peruutat varauksesi lomien aikana, hyvitystä ei anneta.

 • Miten tilaukset maksetaan Lomarengas:ssa?

  Kun varaat Lomarengas:ssa Internetissä, ainakin käsiraha tulee maksaa MasterCard, Visa, Visa Electronics, Master, American Express kautta. Maksettava pankkitilinumero määritetään Suomessa. Lasku on maksettava SEPA-maksutavalla (IBAN-tilinumero ja BIC-pankkikoodi). Voit maksaa myös luottokortilla. MasterCard, Visa, Visa e-kortti ja American Express hyväksytään. Jos haluat maksaa luottokortilla, ilmoita luottokortin kautta 16-numeroinen kortin numero ja 3-numeroinen CVC / CVV-numero (puhelimitse tai kirjeellä) ja ilmoita "voimassaoloaika" -päivään.

 • Tarjoaako Lomarengas alennusta perheille ja lapsille?

  Joo. Voit saada tiettyjä alennuksia Lomarengas:n tarjoamilla alennuksilla lapsille ja perheille! Anna vain henkilöllisyystiedot tilauksen yhteydessä. Tämä alennusmäärä voi kasvaa ajan myötä. Seuraa tarkkaan ja käyttä kaikkia käynnissä olevia kampanjoita päivittääksi sivua. Samanaikaisesti Lomarengas tarjoaa myös erilaisia ​​perhetoimintaa perheasiakkaille.

Poimi tästä mukaasi uusin Lomarengas tarjouskoodi

Hyödynnä Lomarengas Alennuskoodit & Kampanjat ja teet ostokset verkkokaupassa edullisemmin. Täältä löydät melkein kaikki Lomarengas-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.