LiputOn Alennuskoodit - 20% Alennus Maaliskuu 2023

Katso tästä kaikki toimivat Hyödynnä LiputOn Alennuskoodit & Tarjoukset sekä uusi ajankohtainen Alennuskoodi. Löydä aina toimiva Alekoodi tai Kampanjakoodit meiltä.

Lisää

 • Kaikki (3)
 • Alennuskoodit (1)
 • Alennukset (2)
 • Ilmainen toimitus

LiputOn-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Onko LiputOnlla ilmainen toimitus ja mikä on heidän palautuskäytäntönsä?

  Kyllä. Heidän tuotteidensa toimitus ei ikinä maksa mitään, koska liput toimitetaan ainoastaan sähköisessä muodossa asiakkaan sähköpostiosoitteeseen. LiputOnlta hankittuihin lippuihin pätee samat palautusehdot kuin Tiketissä. Tämä tarkoittaa sitä, että liput voidaan palauttaa ainoastaan silloin, jos kyseinen tapahtuma siirtyy tai peruuntuu. Heille voi kuitenkin palauttaa lippuja siten, että ne pistetään takaisin myyntiin verkkosivustolla.
 • Mitä maksutapoja LiputOnn verkkokaupassa voi käyttää?

  LiputOnn verkkokaupassa voi helposti maksaa verkkopankkien, kuten esimerkiksi Osuuspankin, Aktian, Nordean, sekä POP-pankin verkkomaksuja käyttämällä. Lisäksi heillä käy maksutapoina myös erilaiset mobiilimaksut, kuten MobilePay, Pivo ja Siirto. Näiden lisäksi heillä voi maksaa myös erilaisilla maksukorteilla, kuten Visalla, Mastercardilla ja American Express-kortilla.
 • Pitääkö minun rekisteröityä LiputOn sähköpostiin?

  Kyllä, tarvitset. Voit rekisteröidä sähköpostisi liputon.fi kautta. Rekisteröinnin jälkeen LiputOn Alennuskoodit ja myynninedistämistoimet lähetetään postilaatikkoosi ajoissa, jotta et jää paitsi kaikista LiputOn-alennuksista. On syytä mainita, että voit myös peruuttaa LiputOn-tilauspalvelun milloin tahansa.
 • Onko LiputOn lla myyntitapahtumia?

  Kyllä, useat kauppiaan LiputOn suositut tuotteet saavat alennusta jokaisesta LiputOn myyntitapahtumasta. Tietyn ajanjakson aikana asiakkaat voivat nauttia LiputOn Alennuskoodit sekä Alekoodi tavallista suuremmalla alennuksella. Ennen kuin myyntitapahtuma saapuu, asiakkaat, jotka haluavat ostaa tuotteita verkkotunnuksesta liputon.fi, voivat kiinnittää huomiota ajankohtaisiin alennustoimintoihin, jotka tuovat myös yllätyksiä!
 • Kuinka käytän LiputOn Alennuskoodit laitetta verkossa?

  Kirjaudu sisään liputon.fi -palveluun, valitse ostettavat tuotteet ja laita ne ostoskassiin ja valitse sopiva LiputOn Alennuskoodit suorittaaksesi maksun loppuun. On huomattava, että LiputOn Alennuskoodit:lla on vastaava käyttösääntö. Voit tarkistaa sen napsauttamalla LiputOn -asiakaskeskusta ja etsimällä Oma Alennuskoodit -sivuni. Sitten voit selata LiputOn Alekoodi -sivua ja tarkistaa kunkin LiputOn Alennuskoodi -sivusi alareunassa olevan säännön.
 • Voinko yhdistää LiputOn Alennuskoodit?

  Ei. Alennuskoodit ta ei voi käyttää yhdessä kaupassa LiputOn. Jokaisella LiputOn alennuskoodilla on vastaavat käyttösäännöt. LiputOn edellyttää, että vain yhtä alennuskoodia voidaan käyttää yhteen tilaukseen. On kuitenkin huomattava, että LiputOn ilmaisen toimituksen eduista voi nauttia samanaikaisesti LiputOn Alekoodi kanssa.

Samantyyppisiä alennuskoodeja

Arvioi se!
3.5 /610 ääntä

Tietoja LiputOn

LiputOn on suomalainen yritys, jonka kautta voi turvallisesti myydä asiakkaalle tarpeettomiksi käyneitä, Tiketistä hankittuja ennakkolippuja. Heidän yrityksensä on siis kätevä jälleenmyyntialusta, jollei asiakas pystykään käyttämään hankkimaansa lippua itse tai on tullut toisiin ajatuksiin tapahtumaan osallistumisen suhteen. Verkkosivun kautta ostetun lipun asiakas saa sähköpostin välityksellä PDF-muodossa. LiputOn yritys tarkistaa myytyjen lippujen toimivuuden ja varmistaa niiden aitouden. Asiakas päättää itse millä hinnalla hän haluaa laittaa lippunsa myyntiin verkkosivustolla, mutta myyntihinnalla on ylähintaraja. He haluavat palvelullaan vähentää lippujen ylihintaista kauppaa, jossa halutuista lipuista saatetaan pyytää kohtuuttomia summia.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä LiputOn-verkkokaupassa

 • LiputOn Sosiaalinen Media Tarjous

  Ole sosiaalinen ja seuraa LiputOn sosiaalista mediaa, kuten Facebook, Twitter, YouTube, Instagram ja niin edelleen. Saat aina käyttöösi kaikki viimeisimmät myyntiuutiset, mukaan lukien erikoistarjoukset, kuten 20% Alennus tuotteistasi LiputOn Alennuskoodit:lla.
 • LiputOn Nykyisen Asiakkaan Alennus

  Katso uusimmat tarjoukset yksinomaan olemassa oleville LiputOn asiakkaille. Ne tarjoavat yleensä uskomattomia Alennuskoodit ja Tarjoukset uskollisille asiakkaille, joten pidä silmällä tämän päivän erikoistarjouksia, kuten ilmainen toimitus, alennustapahtumat ja paljon muuta.
 • LiputOn Loma Tarjous

  Helpoin tapa kuluttaa vähemmän kaupassa LiputOn on tehdä tilaus tiettyinä juhlapäivinä. Esimerkiksi LiputOn tarjoaa alennuskoodeilla halvimmat hinnat Black Friday kuukauden aikana joka vuosi. Lisää tuotteesi ostoskoriin hyvissä ajoin.
 • LiputOn Alennuskoodit

  Voit saada mukavan ja miellyttävän ostokokemuksen LiputOn kanssa, ja voit myös käyttää tuotetta LiputOn Alennuskoodit Maaliskuu 2023. Saat laajan valikoiman tuotteita edulliseen hintaan.
 • LiputOn Ilmainen Toimitus

  Tee nyt tilauksesi kauppiaalta LiputOn Alennuskoodit ja säästä suuria säästöjä LiputOn tuotteista. Unohda toimituskulut ja voit ostaa mitä tahansa Maaliskuu 2023.

Suositut kaupat