kaikkialennuskoodit.com

Koolaburra Alennuskoodit & Kampanjakoodit Marraskuu 2020

Tältä sivulta löydät Hyödynnä Koolaburra Alennuskoodit & Kupongit ja Tarjouskoodit. Täältä löydät melkein kaikki Koolaburra-suosituimmat Kampanjakoodit & Kampanjat. textbtn

koolaburra.com >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus

Koolaburra-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Mikä on Koolaburra : n kuljetustiedot?

  ILMAINEN TOIMITUS, ILMAINEN PALAUTTAMINEN JA ILMAINEN VAIHTO: Rajoitetun ajan tarjous. Ilmainen maanpäällinen toimitus Yhdysvaltojen mannerosissa. Lähetyksen palauttaminen ja vaihtaminen on ilmaista jokaiselle asiakkaalle, joka on ostanut tuotteen Koolaburra: n tuotteen UGG®-tuotteelta postimyynnin, puhelinkeskuksen tai verkkosivuston kautta 30 päivän kuluessa alkuperäisestä laskun päiväyksestä. Jos ostit tuotteesi tämän ajanjakson aikana, Koolaburra hyväksyy mielellään palautuksen tai vaihdon veloituksetta sinulle. Heidän varastonsa sijaitsee Yhdysvalloissa ja laivat toimitetaan maanantaista perjantaihin. Vaikka he yrittävät käsitellä tilauksia niiden lähettämispäivänä - vain tilaukset, jotka tilataan ENNEN klo 11.00 PST seuraavan arkipäivän toimitushetkellä, taataan lähettävän samana päivänä - edellyttäen, että tilaukset vahvistetaan ja luotto hyväksytään.

 • Tarjoaako Koolaburra takuun?

  Koolaburra : n takuu koskee alle vuoden ikäisiä jalkineita ostopäivästä. Se koskee viallisia materiaaleja ja valmistusasioita. Kaikki Koolaburra: lle lähettämät tuotteet, jotka ovat kuluneet yhden vuoden kuluttua ostopäivästä, arvioidaan tapauskohtaisesti. Huomaa, että se voi tarjota vaihto- tai sivustoluoton, mutta ei suorita korjauksia. Vianmääritykseen palautetut tavarat käsitellään niiden vastaanottamisjärjestyksessä. Arviointi voi kestää 1-3 viikkoa. Vaihto toimitetaan UPS Ground -sovelluksen kautta ilmaiseksi asiakkaalle.

 • Mitä maksutapoja Koolaburra hyväksyy?

  Koolaburra hyväksyy American Express, Discover Card, MasterCard, Visa ja V.me by Visa. Kaikki rahansiirrot ovat Yhdysvaltain dollareilla. Annat luottokorttia käytettäessä luottokorttilaskutusosoitteesi, jos se eroaa toimitusosoitteesta ja päivä- / yöpuhelinnumeroista. Jos laskutusosoite tai turvakoodi ei vastaa finanssilaitoksen tiedostossa olevaa asiakirjaa, jos valtuutusta ei anneta jostakin syystä tai jos myöntävä pankki ei tue varmistustoimia, Koolaburra pidättää oikeuden peruuttaa tilauksen ilman ilmoitusta.

 • Myykö Koolaburra lahjakortit?

  Joo, on. Nyt sinä voit valita mitä tahansa hinnan Koolaburra-lahjakortti. Se on loistava lahja, jonka kuka tahansa saa, on riemukas. Kun olet valinnut lahjakortin määrän, kirjoita seuraavaksi vain vastaanottajan nimi ja sähköpostiosoite. Voit jopa lisätä pienen viestin, jos haluat - toivoen heille hyvää syntymäpäivää tai kirjoittamalla jotain lyhyttä ja suloista, kuten ”Tulen sinua ikävä”.

Poimi tästä mukaasi uusin Koolaburra tarjouskoodi

Tältä sivulta löydät Hyödynnä Koolaburra Alennuskoodit & Kupongit ja Tarjouskoodit. Täältä löydät melkein kaikki Koolaburra-suosituimmat Kampanjakoodit & Kampanjat.