Kledjut Alennuskoodit & Kupongit - 50% Alennus Kesäkuu 2023

Kledjut verkkokaupasta löydät laadukkaita Hyödynnä Kledjut Alennuskoodit & Kupongit. Täältä löydät melkein kaikki Kledjut-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Lisää

 • Kaikki (3)
 • Alennuskoodit (1)
 • Alennukset (2)
 • Ilmainen toimitus
  60%
  Koodi

  Kledjut Alennuskoodit: Jopa 60% alennus Stadium Outlet

  Vanhenee 10-06-23
  Katso alennuskoodi
  Koodi
  30%
  Alennus

  CDON OUTLET - Jopa 30% alennus Kledjut suosittu tuote

  Vanhenee 08-06-23
  Katso alennus
  Alennus

Vanhentuneet Kledjut-alennuskoodit

Kledjut-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Saako palauttaa Kledjut:sta ostetut tuotteet?

  Tuotteella Kledjut:sta on normaali 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen mukaan on liitettävä täydelliset yhteystiedot (nimi, osoite ja puhelinnumero), palautuksessa käytetty tilinumero ja tilaukseen liitetty kuitti / lähetys. Tilauksen peruuttamisen ja tuotteen palauttamisen ehtona on, että tuote on hyvässä kunnossa ja tuote palautetaan 14 päivän kuluessa. Jos tuotteen suojamuovi tai sinetti avataan, palautusoikeus mitätöidään ohjelmistotuotteen lisenssiehtojen mukaisesti. Muita myymättömiä tai käytettyjä tuotteita ei myöskään palauteta.
 • Mitkä maksutavat ovat mahdollisia Kledjut:ssa?

  Paytrail Oy teki yhteistyötä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa verkkopankkimaksuihin liittyvien maksu- ja rahoituspalvelujen toteuttamiseksi. Tuotteen Kledjut:sta ja sen postituksen kustannukset liittyvät tilaukseen tai postiennakko lähetyksen lunastamiseen. Verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, paikalliset osuuspankit, säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken S-Bank, Paypal, Klarna laskut, Klarna-tilit ja luottokortit. Maksu suoritetaan Paytrail Oy: n verkkosivuston kautta. Maksutapa on myös pankkisiirto ennakkomaksuna. Voit käyttää maksuja myös luottokorttimaksutavoilla.
 • Miten tilata uutiskirjeet Kledjut:sta?

  Kun rekisteröit tiliä sähköpostiosoitteellasi, voit tilata sähkö- ja elektroniikkalaitteita koskevia sähköposteja. Rekisteröinnin jälkeen saat sähköpostiviestin, joka voidaan luokitella roskapostiksi. Kledjut voi lähettää sinulle kohdennettuja ehdotuksia sähköpostitse, mukaan lukien paidat, housut, takit, hatut, alusvaatteet, asusteet ja monenlaisia ​​tuotteita. Se myy korkealaatuisia vaatteita useilta tunnetuilta valmistajilta.
 • Saako käytttää lahjakortin kun ostetaan tavarat Kledjut:ssa?

  Lahjakortteja voidaan tietysti käyttää Kledjut verkkokaupassa. Tilauksen yhteydessä ilmoita tilaajatietosivulle, onko lahjakortti lahja ja mihin osoitteeseen lahjakortti lähetetään. Osta Kledjut -lahjakortti, valitse tietty määrä, voit antaa sen ystävillesi, antaa ystävillesi valita haluamansa lahjat. Tai käytä lahjakorttia vuosipäivän lahjana tai syntymäpäivälahjana. Lahjakortteja voidaan käyttää myös joululahjoina, lahjoina opiskelijoille, kumppaneille tai kun sinulla on muita toiveita, mutta yllätyksiä.
 • Pitääkö minun rekisteröityä Kledjut sähköpostiin?

  Kyllä, tarvitset. Voit rekisteröidä sähköpostisi kledjut.fi kautta. Rekisteröinnin jälkeen Kledjut Alennuskoodit ja myynninedistämistoimet lähetetään postilaatikkoosi ajoissa, jotta et jää paitsi kaikista Kledjut-alennuksista. On syytä mainita, että voit myös peruuttaa Kledjut-tilauspalvelun milloin tahansa.
 • Onko Kledjut lla myyntitapahtumia?

  Kyllä, useat kauppiaan Kledjut suositut tuotteet saavat alennusta jokaisesta Kledjut myyntitapahtumasta. Tietyn ajanjakson aikana asiakkaat voivat nauttia Kledjut Alennuskoodit sekä Kupongit tavallista suuremmalla alennuksella. Ennen kuin myyntitapahtuma saapuu, asiakkaat, jotka haluavat ostaa tuotteita verkkotunnuksesta kledjut.fi, voivat kiinnittää huomiota ajankohtaisiin alennustoimintoihin, jotka tuovat myös yllätyksiä!
 • Kuinka käytän Kledjut Alennuskoodit laitetta verkossa?

  Kirjaudu sisään kledjut.fi -palveluun, valitse ostettavat tuotteet ja laita ne ostoskassiin ja valitse sopiva Kledjut Alennuskoodit suorittaaksesi maksun loppuun. On huomattava, että Kledjut Alennuskoodit:lla on vastaava käyttösääntö. Voit tarkistaa sen napsauttamalla Kledjut -asiakaskeskusta ja etsimällä Oma Alennuskoodit -sivuni. Sitten voit selata Kledjut Kupongit -sivua ja tarkistaa kunkin Kledjut Tarjouskoodit -sivusi alareunassa olevan säännön.
 • Voinko yhdistää Kledjut Alennuskoodit?

  Ei. Alennuskoodit ta ei voi käyttää yhdessä kaupassa Kledjut. Jokaisella Kledjut alennuskoodilla on vastaavat käyttösäännöt. Kledjut edellyttää, että vain yhtä alennuskoodia voidaan käyttää yhteen tilaukseen. On kuitenkin huomattava, että Kledjut ilmaisen toimituksen eduista voi nauttia samanaikaisesti Kledjut Kupongit kanssa.

Samantyyppisiä alennuskoodeja

Arvioi se!
3.5 /605 ääntä

Tietoja Kledjut

Kledjut on Helsingin verkkokauppa, joka myy korkealaatuisia vapaa-ajan vaatteita, jotka soveltuvat kaupunkityöntekijöille, matka- ja perheen käyttöön. Kledjut on myös vuonna 2005 perustettu yrittäjävetoinen vaate- ja asustekauppa. Se on verkkokauppa, joka on erikoistunut kulutuselektroniikkatuotteisiin, jotka tarjoavat palveluita kaikille mobiililaitteille, mukaan lukien iPhone- ja iPad-palvelut. Siinä on kaikki lisälaitteet ja varaosat mobiililaitteille. Kolme myymälää pääkaupunkiseudulla, yksi Tampereella. Kulutuselektroniikan markkinoilla yritys on perustettu vuonna 2005 ja se on erikoistunut sähköiseen kauppaan. Tarjoa laaja tuotevalikoima kilpailukykyiseen hintaan. Älylaitteiden ylläpitoon erikoistunut palvelu tarjoaa myös luokan A asiakaspalvelua.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä Kledjut-verkkokaupassa

 • Kledjut Sosiaalinen Media Tarjous

  Ole sosiaalinen ja seuraa Kledjut sosiaalista mediaa, kuten Facebook, Twitter, YouTube, Instagram ja niin edelleen. Saat aina käyttöösi kaikki viimeisimmät myyntiuutiset, mukaan lukien erikoistarjoukset, kuten 50% Alennus tuotteistasi Kledjut Alennuskoodit:lla.
 • Kledjut Nykyisen Asiakkaan Alennus

  Katso uusimmat tarjoukset yksinomaan olemassa oleville Kledjut asiakkaille. Ne tarjoavat yleensä uskomattomia Alennuskoodit ja Kampanjakoodit uskollisille asiakkaille, joten pidä silmällä tämän päivän erikoistarjouksia, kuten ilmainen toimitus, alennustapahtumat ja paljon muuta.
 • Kledjut Loma Tarjous

  Helpoin tapa kuluttaa vähemmän kaupassa Kledjut on tehdä tilaus tiettyinä juhlapäivinä. Esimerkiksi Kledjut tarjoaa alennuskoodeilla halvimmat hinnat Black Friday kuukauden aikana joka vuosi. Lisää tuotteesi ostoskoriin hyvissä ajoin.
 • Kledjut Alennuskoodit

  Voit saada mukavan ja miellyttävän ostokokemuksen Kledjut kanssa, ja voit myös käyttää tuotetta Kledjut Alennuskoodit Kesäkuu 2023. Saat laajan valikoiman tuotteita edulliseen hintaan.
 • Kledjut Ilmainen Toimitus

  Tee nyt tilauksesi kauppiaalta Kledjut Alennuskoodit ja säästä suuria säästöjä Kledjut tuotteista. Unohda toimituskulut ja voit ostaa mitä tahansa Kesäkuu 2023.

Suositut kaupat