kaikkialennuskoodit.com

Kiyonna Alennuskoodit Marraskuu 2020

Katso tästä kaikki toimivat Hyödynnä Kiyonna Alennuskoodit & Kampanjakoodit sekä uusi ajankohtainen Tarjouskoodit. Löydä aina toimiva Kupongit tai Alennukset meiltä. textbtn

kiyonna.com >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus

Kiyonna-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Pitääkö minun kirjautua sähköposteihin osoitteessa Kiyonna :ssa?

  Joo, on. Kun rekisteröit sähköpostiosoitteesi Kiyonna -uutiskirjeelle, sinulle lähetetään ainutlaatuinen tosite, jonka alennus 20%. Sinä voit käyttää tätä alennusta viimeiselle tilaukselle. Lisäksi, kun on syntymäpäiväsi, siellä on yllätys sinulle! Sinulle lähetetään myös yksinoikeudellisia varhaiskäyttökutsuja uusimpaan Kiyonna -myyntiin, räätälöityihin tyylisuosituksiin ja muihin tulevaisuuden tarjouskoodeihin! Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

 • Onko Kiyonna: lla palauttamispolitiikkaa?

  Kiyonna Palautukset ja vaihto voivat viivästyä vähintään 14 arkipäivää Kalifornian turvakoti paikallaan -järjestyksen vuoksi. Hengityssuojaimet ja muotovaatteet Hygienia- ja terveyssyistä johtuen naamarit ja muotovaatteet (esim. Spanx) eivät ole palautettavissa. Nämä tuotteet ovat loppumyyntiä, eikä palautuksia hyväksytä. Itsekuljetusmenetelmä: Voit myös lähettää tavaroita takaisin Kiyonna:lle valitsemallasi kuljetusyhtiöllä (omaan hintaan), mutta lähetys takaisin sinulle ensimmäisellä vaihtokerralla on aina ilmainen. Se suosittelee, että palautat tai vaihdat vakuutetun kuljettajan kautta (seurantatietoineen), koska Itsekuljetusmenetelmä ei ole vastuussa mistään kadonneista, varastetuista tai vahingoittuneista paketeista, jotka lähetetään sille takaisin. Se ei voi hyväksyä COD-palautuksia.

 • Mitä maksutapoja Kiyonna hyväksyy?

  Kiyonna hyväksyy useita maksutapoja, joten sinä voit valita haluamasi maksutavan. Hyväksyvät maksutavat on seuraava: Visa, MasterCard, American Express, Discover, PayPal, Amazon Payments, Bill Me Later ja Kiyonna Merchandise Credit. Ennakkotilauksia: tilaamalla ennakkotilauksen tyyliä luottokortiltasi veloitetaan tänään varmistaaksesi, että tyyli on varattu sinulle. Maksusivut, joita käytetään Kiyonna: n sivustolla, ovat turvallisia ja voit syöttää korttitietosi turvallisesti maksaaksesi tilauksesi.

 • Myykö Kiyonna lahjakortit?

  Joo, on. Nyt sinä voit ostaa 25 dollaria, 50 dollaria, 75 dollaria, 100 dollaria, 150 dollaria ja 200 dollaria Kiyonna-lahjakortteja. Se on loistava lahja, jonka kuka tahansa saa, on riemukas. Kun olet valinnut lahjakortin määrän, sinua pyydetään valitsemaan päivä, jonka haluat lahjakortin toimittavan sähköpostitse. Kirjoita seuraavaksi vain vastaanottajan nimi ja sähköpostiosoite. Voit jopa lisätä pienen viestin, jos haluat - toivoen heille hyvää syntymäpäivää tai kirjoittamalla jotain lyhyttä ja suloista, kuten ”Tulen sinua ikävä”. Kaikki lahjakortit toimitetaan vastaanottajalle sähköpostitse tilauksen hyväksymisen jälkeen. Huomaa, että käsittely voi kestää 1-2 työpäivää. Lahjakortit voidaan lunastaa ostoille yksinomaan Kiyonna .com-sivustossa, eikä niitä voida lunastaa käteisellä.

Poimi tästä mukaasi uusin Kiyonna tarjouskoodi

Katso tästä kaikki toimivat Hyödynnä Kiyonna Alennuskoodit & Kampanjakoodit sekä uusi ajankohtainen Tarjouskoodit. Löydä aina toimiva Kupongit tai Alennukset meiltä.