Kivitori Alennuskoodit & Kupongit - 30% Alennus Lokakuu 2023

Kivitori verkkokaupasta löydät laadukkaita Hyödynnä Kivitori Alennuskoodit & Kupongit. Täältä löydät melkein kaikki Kivitori-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Lisää

 • Kaikki (3)
 • Alennuskoodit (1)
 • Alennukset (2)
 • Ilmainen toimitus

Kokeile kaikkia Kivitori-koodeja kassalla yhdellä napsautuksella.

Coupert löytää ja käyttää automaattisesti kaikki saatavilla olevat koodit, kaikki ilmaiseksi.

Vahvistettu
Katso alennuskoodi

Vanhentuneet Kivitori-alennuskoodit

Kivitori-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Pitääkö minun rekisteröityä Kivitori sähköpostiin?

  Kyllä, tarvitset. Useimmilla kauppiailla on omat jäsenyysedut, eikä Kivitori ole poikkeus. Onnistuneen rekisteröinnin jälkeen järjestelmä voi kerätä pisteitä jokaisesta ostoksestasi ja lähettää Kivitori Alennuskoodit ja muita etuja, joista vain jäsenet voivat nauttia ensimmäistä kertaa.
 • Onko Kivitori lla myyntitapahtumia?

  Kyllä, erilaisten ostosalennusten tarjoaminen on yksi Kivitori:n toiveista. Säännöllinen myyntitoiminta on yksi parhaista tavoista Kivitori saavuttaa tämä tavoite. Alennustilaisuuksien aikana annetaan erikoisalennuksia ja Kivitori Kampanjakoodit vanhoille ja uusille asiakkaille. Muista siis selata kaikkialennuskoodit.com sivustoa myyntitapahtumien aikana löytääksesi Kivitori Alennuskoodit!
 • Kuinka käytän Kivitori Alennuskoodit laitetta verkossa?

  Jotta voit käyttää Kivitori Alennuskoodit, sinun tulee ensin laittaa haluamasi tuotteet Kivitori -ostoskoriin ennen kuin siirryt kassalle. Kun olet täyttänyt kivitori.fi pyytämät henkilötiedot, voit helposti etsiä maksupainikkeen vieressä olevan syöttökentän, jossa lukee "Kivitori Alennuskoodit" tai jotain vastaavaa. Tähän tulee syöttää Kivitori Kupongit. Lopuksi, jos kivitori.fi -kentän vieressä on Käytä-painike, älä unohda napsauttaa sitä.
 • Voinko yhdistää Kivitori Alennuskoodit?

  Ei, et voi. Vaikka Kivitori Alennuskoodit on erilaisia, ei ole mahdollista käyttää useita Kivitori Alennuskoodit samanaikaisesti säästääksesi enemmän rahaa. Vaikka Kivitori asiakkaat eivät saa tehdä tätä, he voivat silti nauttia muista Kivitori:n tarjoamista eduista, kuten ilmaisesta toimituksesta ja pienistä lahjoista.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä Kivitori-verkkokaupassa

 • Kivitori Sosiaalinen Media Tarjous

  Seuraa Kivitori Facebookissa, Twitterissa, YouTubeissa, Instagramissa, Pinterestissa tai Snapchatissa ja saat ensimmäisenä tiedon uusimmista trendeistä ja parhaista tarjouksista. Sinulla saattaa olla mahdollisuus saada yksinoikeudella Kivitori Alennuskoodit Lokakuu 2023.

 • Kivitori Nykyisen Asiakkaan Alennus

  Uskollisena Kivitori asiakkaana saat automaattisesti pääsyn kaikkiin heidän loistaviin tarjouksiinsa. Selaa Kivitori Kupongit tänään saadaksesi mahtavan alennuksen jopa 30%.

 • Kivitori Loma Tarjous

  Asiakkaat saavat aina suurimman alennuksen Kivitori tuotteista ostoskauden aikana, kuten Black Friday, Cyber Monday, Christmas Day ja Back to school kauden aikana. Pidä silmäsi auki äläkä koskaan missaa kaikkia tuottoisia Kivitori alennuskoodeja erityisjuhliin.

 • Kivitori Ilmainen Toimitus

  Kivitori näyttää ilmaisen toimituksen alennuksen ostossivustonsa yläosassa tai julkisella tietoalueella verkkosivuston alaosassa. Jos haluat saada ilmaisen toimituksen alennuksen, tilauksesi tulee ylittää Kivitori vaatima ostossumma.

Samantyyppisiä alennuskoodeja

  Koodi

  Säästä Alensa alennuskoodilla valittuja polarisoituja aurinkolaseja 15% alennuksella

  Katso alennuskoodi
  Koodi
  Koodi

  Nauti nyt 18% lisäalennus jo alennetuista diileistä tällä Offerilla alennuskoodilla

  Katso alennuskoodi
  Vahvistettu Koodi
  Koodi

  Liity palveluun Power.no tänään ja vastaanota lisätarjouksia

  Katso alennuskoodi
  Vahvistettu Koodi
  Koodi

  Hyödynnä 10% alennuskoodimme kaikkiin tuotteisiin osoitteessa Caliroots.com

  Katso alennuskoodi
  Vahvistettu Koodi
  Koodi

  Säästä lyömättömiä tarjouksia tietyistä tuotteista kauppiaalta Sierra

  Katso alennuskoodi
  Koodi
  30%
  Koodi

  DrJays: Tarkistettu 30% Off Myynti Tuotteet

  Katso alennuskoodi
  Koodi
1 KUPONKI LÖYTYNYT!
Keskim. säästö: 32.80€
Käytä kaikkia koodeja
Coupert voi testata ja käyttää kaikkia kuponkeja yhdellä napsautuksella.
Arvioi se!
3.5 /606 ääntä

Tietoja Kivitori

Kivitori on vuonna 2013 perustettu kivituotteiseen ja -rakentamiseen erikoistunut verkkokauppa. Yrityksen tavoitteena on olla laajan kivivalikoiman erikoisliike, joka on helppo tavoittaa kaikkialta Suomesta. Oman tuotannon, maahantuonnin ja laajojen yhteistyöverkostojemme avulla yritys pyrkii tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman laajan ja hyvän valikoiman erilaisia kivi- ja oheistuotteita. Tuotevalikoimasta löytyy muun muassa pihakivet, sisustuskivet, laastit, kivirakentamisen tarvikkeet ja työkalut sekä mullat. Päävarasto ja varastomyymä sijaitsevat Orivedellä. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä milloin tahansa, jos jokin askarruttaa asiakasta ostopäätöksiä tehdessä. Voit tarkastella ja käyttää Kivitori alennuskoodeja säästääksesi vielä enemmän.

Suositut kaupat