kaikkialennuskoodit.com

Keskisenkello Alennuskoodit & Kupongit Helmikuu 2021

Katso Keskisenkello Alennuskoodit ja Tarjouskoodit ja tilaa tuotteet kotiisi jo tänään. Täältä löydät melkein kaikki Keskisenkello-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

keskisenkello.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Keskisenkello tarjouskoodi

Katso Keskisenkello Alennuskoodit ja Tarjouskoodit ja tilaa tuotteet kotiisi jo tänään. Täältä löydät melkein kaikki Keskisenkello-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Tuote saapuu normaalisti 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Sormukset ovat ainoa tuoteryhmä, josta emme voi varastoida kaikki malleja ja kokoja. Sormusten toimitusajat lukevat selkeästi tuotekortilla. Jos tilaat arkipäivänä ennen klo 14 niin toimitamme tilauksenne vielä saman päivän aikana. Tällöin tilauksenne pitäisi saapua lähipostiin tai postilaatikkoosi jo seuraavana arkipäivänä viimeistään klo 16. Jos et pidäkään ostoksestasi, voit palauttaa sen 60 päivän kuluessa ja saada rahasi takaisin. Me vastaamme palautuksen postikuluista. Tuotteen tulee kuitenkin olla käyttämätön. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, paitsi jos tuotteessa on valmistusvika.
Tarjoamme ilmaisen kaiverruksen kaikkiin tuotteisiin, joihin kaivertaminen on mahdollista. Jos kaivertaminen on mahdollista, se on merkitty selkeästi tuotetietoihin. Valittavanasi on kolme erilaista tyylikästä fonttia, jotka saat näkyville kun valitset ilmaisen kaiverruksen tuotekortilta ja klikkaat huutomerkkiä fontin perästä.
Me voimme lyhentää tilaamasi rannekellon rannekkeen sopivan kokoiseksi ilmaiseksi. Ilmoitat vaan tilausta tehdessäsi kassalla ranteesi tiukan ympärysmitan lisätiedot-kenttään. Metallisen rannekkeen lyhentäminen vaatii normaalisti käynnin kultasepänliikkeessä, mutta lyhennyspalvelumme ansiosta voit siis käyttää kelloa heti kun se saapuu.