Keskisenkello Alennuskoodit & Kupongit - 50% Alennus Lokakuu 2022

Katso Keskisenkello Alennuskoodit ja Tarjouskoodit ja tilaa tuotteet kotiisi jo tänään. Täältä löydät melkein kaikki Keskisenkello-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Lisää

 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus
  Koodi

  Liity Keskisen Kellon jäseneksi ja nauti 10% alennus ensitilauksestasi

  Vanhenee 09-04-23
  Katso alennuskoodi
  Koodi
  Alennus

  Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin Keskisen Kellosta

  Vanhenee 01-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Keskisen Kello -outletista tilaat laajan valikoiman tuotteita jopa 50% alennuksella

  Vanhenee 31-03-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Keskisen Kello tarjoaa ilmaiset toimituskulut kaikkiin kellotilauksiisi

  Vanhenee 04-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Klikkaa tästä ja tilaa suuri valikoima Garmin älykelloja Keskisen Kellosta jopa 35% alella

  Vanhenee 08-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Keskisen Kellon alennuksella tilaat aktiivisuusrannekkeet -40%

  Vanhenee 13-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Keskisen Kellosta löydät laajan valikoiman Pandora koruja jopa 25% alennuksella

  Vanhenee 15-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Tommy Hilfiger korut nappaat nyt jopa 25% alennuksella Keskisen Kellosta

  Vanhenee 16-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Keskisen Kellosta tilaat GUESSin korut jopa 15% alennuksella

  Vanhenee 24-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Klikkaa tästä ja löydä Kuura älykellot jotka tilaat nyt puoleen hintaan Keskisen Kellosta

  Vanhenee 24-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Kurkkaa Keskisen Kellon lahjasetit ja tilaa suosikkisi -50%

  Vanhenee 27-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Keskisen Kellon outletista saat vähintään 10% alennusta

  Vanhenee 01-05-23
  Katso alennus
  Alennus

Vanhentuneet Keskisenkello-alennuskoodit

  Alennus

  Casio Collection W-800H-1AVES- tuotteet alkaen 39,00€

  Vanhenee 01-10-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Saa Älykellot- tuote alimmillaan hintaan 1049,00€ Keskisenkellossa

  Vanhenee 30-09-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Avaimenperät- tuotteet alkaen 9,90€

  Vanhenee 21-09-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Keskisen Kellosta löydät sykemittarit jopa puoleen hintaan

  Vanhenee 03-09-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Saa Pandora- tuotteista lähtien 15,00€ Keskisenkellosta

  Vanhenee 23-08-22
  Katso alennus
  Alennus
  Koodi

  Liity Keskisen Kellon jäseneksi ja nauti 10% alennus ensitilauksestasi

  Vanhenee 16-08-22
  Tilaa uutiskirje
  Koodi

Keskisenkello-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Pitääkö minun rekisteröityä Keskisenkello sähköpostiin?

  Kyllä, tarvitset. Useimmilla kauppiailla on omat jäsenyysedut, eikä Keskisenkello ole poikkeus. Onnistuneen rekisteröinnin jälkeen järjestelmä voi kerätä pisteitä jokaisesta ostoksestasi ja lähettää Keskisenkello Alennuskoodit ja muita etuja, joista vain jäsenet voivat nauttia ensimmäistä kertaa.
 • Onko Keskisenkello lla myyntitapahtumia?

  Kyllä, erilaisten ostosalennusten tarjoaminen on yksi Keskisenkello:n toiveista. Säännöllinen myyntitoiminta on yksi parhaista tavoista Keskisenkello saavuttaa tämä tavoite. Alennustilaisuuksien aikana annetaan erikoisalennuksia ja Keskisenkello Kampanjakoodit vanhoille ja uusille asiakkaille. Muista siis selata kaikkialennuskoodit.com sivustoa myyntitapahtumien aikana löytääksesi Keskisenkello Alennuskoodit!
 • Kuinka käytän Keskisenkello Alennuskoodit laitetta verkossa?

  Jotta voit käyttää Keskisenkello Alennuskoodit, sinun tulee ensin laittaa haluamasi tuotteet Keskisenkello -ostoskoriin ennen kuin siirryt kassalle. Kun olet täyttänyt keskisenkello.fi pyytämät henkilötiedot, voit helposti etsiä maksupainikkeen vieressä olevan syöttökentän, jossa lukee "Keskisenkello Alennuskoodit" tai jotain vastaavaa. Tähän tulee syöttää Keskisenkello Kupongit. Lopuksi, jos keskisenkello.fi -kentän vieressä on Käytä-painike, älä unohda napsauttaa sitä.
 • Voinko yhdistää Keskisenkello Alennuskoodit?

  Ei, et voi. Vaikka Keskisenkello Alennuskoodit on erilaisia, ei ole mahdollista käyttää useita Keskisenkello Alennuskoodit samanaikaisesti säästääksesi enemmän rahaa. Vaikka Keskisenkello asiakkaat eivät saa tehdä tätä, he voivat silti nauttia muista Keskisenkello:n tarjoamista eduista, kuten ilmaisesta toimituksesta ja pienistä lahjoista.
Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä
Tuote saapuu normaalisti 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Sormukset ovat ainoa tuoteryhmä, josta emme voi varastoida kaikki malleja ja kokoja. Sormusten toimitusajat lukevat selkeästi tuotekortilla. Jos tilaat arkipäivänä ennen klo 14 niin toimitamme tilauksenne vielä saman päivän aikana. Tällöin tilauksenne pitäisi saapua lähipostiin tai postilaatikkoosi jo seuraavana arkipäivänä viimeistään klo 16. Jos et pidäkään ostoksestasi, voit palauttaa sen 60 päivän kuluessa ja saada rahasi takaisin. Me vastaamme palautuksen postikuluista. Tuotteen tulee kuitenkin olla käyttämätön. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, paitsi jos tuotteessa on valmistusvika. Tarjoamme ilmaisen kaiverruksen kaikkiin tuotteisiin, joihin kaivertaminen on mahdollista. Jos kaivertaminen on mahdollista, se on merkitty selkeästi tuotetietoihin. Valittavanasi on kolme erilaista tyylikästä fonttia, jotka saat näkyville kun valitset ilmaisen kaiverruksen tuotekortilta ja klikkaat huutomerkkiä fontin perästä. Me voimme lyhentää tilaamasi rannekellon rannekkeen sopivan kokoiseksi ilmaiseksi. Ilmoitat vaan tilausta tehdessäsi kassalla ranteesi tiukan ympärysmitan lisätiedot-kenttään. Metallisen rannekkeen lyhentäminen vaatii normaalisti käynnin kultasepänliikkeessä, mutta lyhennyspalvelumme ansiosta voit siis käyttää kelloa heti kun se saapuu.

Samantyyppisiä alennuskoodeja

Arvioi se!
3.5 /612 ääntä

Tietoja Keskisenkello

Keskisen Kello Oy:n verkkokauppa on Suomen suurin kello- ja korualan verkkokauppa. Viikoittain kasvavasta valikoimastamme löydät kellot, korut ja lahjatavarat edullisesti. Tällä hetkellä verkkokaupassamme on jo yli 10 000 tuotetta, joista kellot ja korut kattavat pääosan. Suosittelemme ehdottomasti tutustumaan vuoden 2019 uutuustuotteisiin. Kellojen osalta mielenkiintoisimmat uutuudet ovat ehdottomasti tulleet Seikolta. Kevään 2019 odotetuimpia uutuuksia on Olivia Burton -kellot. Jos etsit kaunista ja edullista korua itsellesi kesän juhliin tai vaikka lahjaksi, suosittelemme Kalevala Koru Petsamon Kolttakorua. Sykemittareiden saralla mielenkiintoisimmat uutuudet ovat Polar Vantage -sykemittarit ja Suunnon uusi fitness-sykemittari Suunto 3 Fitness Copper.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä Keskisenkello-verkkokaupassa

 • Keskisenkello Sosiaalinen Media Tarjous

  Haluatko saada säännöllisiä päivityksiä ja Keskisenkello Kampanjakoodit? Haluat ehkä tarkistaa heidän bloginsa. Keskisenkello julkaisee säännöllisesti päivityksiä ja joitain tulevia tarjouksia ajoittain. Voit myös seurata Keskisenkello Facebookissa ja hankkia Keskisenkello Alennuskoodit.
 • Keskisenkello Nykyisen Asiakkaan Alennus

  Keskisenkello tarjoaa erikoistarjouksia rakkaille asiakkailleen. Jos teet ostoksia verkossa nykyisenä tai palaavana asiakkaana, sinulla on loistava tilaisuus saada 50% alennusta tilauksestasi.
 • Keskisenkello Loma Tarjous

  Black Friday ale kaupassa Keskisenkello 2022:lle on poissa mielikuvituksestasi! Koko sivuston tuotteiden hinnat ovat tämän vuoden alhaisimmat. Löydä haluamasi tuotteet nopeasti Keskisenkello tuoteluettelosta ja maksa vähemmän rahaa.
 • Keskisenkello Alennuskoodit

  Tarkista Keskisenkello Alennus tällä sivulla ennen tilauksen tekemistä. Keskisenkello Kampanjakoodit odottaa sinua. Voit saada lyömättömiä hintaalennuksia jopa 50% alennukseen. Muista pitää silmällä Kaikkialennuskoodit.com ajoittain, josta löydät aina Keskisenkello Alennuskoodit ja hyviä tarjouksia, jotka auttavat sinua säästämään hieman enemmän rahaa.
 • Keskisenkello Ilmainen Toimitus

  Keskisenkello näyttää ilmaisen toimituksen alennuksen ostossivustonsa yläosassa tai julkisella tietoalueella verkkosivuston alaosassa. Jos haluat saada ilmaisen toimituksen alennuksen, tilauksesi tulee ylittää Keskisenkello vaatima ostossumma.

Suositut kaupat

Keskisenkello Alennuskoodit