kaikkialennuskoodit.com

Kekale Alennuskoodit & Kampanjakoodit Saattaa 2021

Tarkista aina onko tarjolla Kekale Alennuskoodit & Alennukset. Jos on, varmista että se toimii haluamaasi tuoteryhmään. Täältä löydät melkein kaikki Kekale-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

kekale.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Kekale tarjouskoodi

Tarkista aina onko tarjolla Kekale Alennuskoodit & Alennukset. Jos on, varmista että se toimii haluamaasi tuoteryhmään. Täältä löydät melkein kaikki Kekale-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Charmi -asiakasohjelmassamme on kolme porras-portaalta paranevaa etutasoa, joista jo alin Muotitietoinen-taso tarjoaa sinulle heti etuja.
Keskittäminen siis kannattaa, sillä mitä enemmän Charmiasi käytät, sitä ylemmälle tasolle nouset ja paremmista eduista nautit. Yhdessä saavutetut edut ovat voimassa koko kuluvan ja seuraavan jakson (1 vuosi).
Luomalla asiakastilin ja samalla liittymällä maksuttomaan Charmi-asiakasohjelmaamme, saat heti käyttöösi seuraavat edut: Saat kaikista tilauksesi normaalihintaisista tuotteista vähintään 5% alennuksen ja korkeimmillaan jopa 10%! Keräät kaikilla ostoillasi bonusta, jonka avulla voit nostaa alennustasi. Myös talouden muiden asukkaiden ostot kasvattavat bonuskertymää. Jatkossa saat tunnusten avulla tilattua helpommin ja nopeammin. Saat erilaisia tasokohtaisia etuja, kuten nappitakuun, ilmaiset toimitukset verkkokaupasta ja korjauspalveluita maksutta
Charmi-asiakasohjelmassa on kolme eri tasoa: Muotitietoinen, Makutuomari ja Tyyli-ikoni. Kullekin tasolle on omat erityiset etunsa. Kun liittyy kanta-asiakasohjelmaamme pääsee heti ensimmäiselle Muotitietoinen -tasolle. Tällä tasolla saa aina 5% alennusta. Lisäksi tarjoamme erityisten kanta-asiakasetujen lisäksi myös Kekäle-nappitakuun kaikille meiltä ostetuille tuotteille. Nappitakuu on voimassa vuoden.
Kun talouden ostot ylittävät vuodessa 750 euroa pääsee koko perhe Makutuomari -tasolle. Makutuomareille tarjoamme ostoksista aina 7% alennusta sekä Kekäle-nappitakuun lisäksi myös ilmaiset toimitukset verkkokauppaostoksille.
Kun talouden ostot ylittävät vuodessa 1500 euroa tarjoamme ostoksista aina 10% alennusta. Tällä ylimmällä Tyyli-ikoni -tasolla tarjoamme aiempien tasoetujen lisäksi myös korjauspalvelut maksutta. Korjauspalveluihin katsotaan kuuluvaksi kaikki alle 40€ muutostyöt.
Alennukset koskettavat kaikilla tasoilla normaalihintaisia tuotteita.