kaikkialennuskoodit.com

Kaleva Travel Alennuskoodit & Kampanjakoodit Saattaa 2021

Tältä sivulta löydät Hyödynnä Kaleva Travel Alennuskoodit & Kupongit ja Tarjouskoodit. Täältä löydät melkein kaikki Kaleva Travel-suosituimmat Kampanjakoodit & Kampanjat. textbtn

kalevatravel.fi >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus

Kaleva Travel-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Saako tilauksen Kaleva Travel:sta maksaa luottokortilla?

  Kaleva Travel Hyväksytyt luottokortit ovat VISA ja MasterCard. Korttimaksu sisältää kortin numeron, kortin viimeisen käyttöpäivän ja CVC-koodin. Kaleva Travel käyttää VISA: n ja Mastercardin kehittämää 3D-Secure-tietoturvastandardia. Kaikki tiedot on salattu käyttämällä 128-bittistä SSL-salausta estääksesi luvattoman pääsyn korttitietoihin. Tilauksen kokonaismäärä hyvitetään asiakkaan tilille heti, mutta maksua ei veloiteta ennen tilauksen toimittamista, mutta viimeistään kolmen päivän kuluessa.

 • Tarjoaako Kaleva Travel alennus lapselle?

  Kyllä, Kaleva Travel tarjoaa alennuksia lapsille. Lentoyhtiöt tarjoavat yleensä lapsille alennuksia 2–11-vuotiaille lapsille, kun taas alle 2-vuotiaat maksavat 10% aikuisen hinnasta, eivätkä heillä ole oikeutta käyttää omia paikkojaan. Lasten hotelli-alennukset vaihtelevat kohde- ja hotellikohtaisesti. Saat lisätietoja lentoyhtiöiden ja hotellien verkkosivustoilta.

 • Kuinka perua Kaleva Travel:n varausta?

  Jos matka peruutetaan ilman syytä, palveluntarjoajalta veloitetaan toimistopalkkio, joka on 88 euroa henkilöä kohden, ja palveluntarjoajan todelliset kustannukset. Kaikki liput ovat jo myynnissä, ja yleensä palautusta ei anneta. Lippun kirjoittamisen jälkeen jokaiselta peritään kuitenkin 88 euron peruutusmaksu toimistossa ja lentoyhtiö Kaleva Travel. Useimmissa tapauksissa lippua ei palauteta lipun myymisen jälkeen. Jos reitti peruutetaan onnettomuuksien ja vakavien tapahtumien takia, asiakkaalla on oikeus peruuttaa reitti yleisten matkamääräysten mukaisesti. Kaleva Travel pidättää oikeuden periä kohtuullisen korvauksen peruutuksista johtuvista tarpeellisista toimenpiteistä, kuten ennakkomaksuista palveluista ilman palautusoikeutta ja toimistomaksusta 88 euroa per henkilö.

 • Tarjoaatko Kaleva Travel lahjakortteja asiakkaille?

  Kaleva Travel:n lahjakortti on hieno vuosipäivän lahja tai tapa muistaa ystäviä ja kumppaneita. Lahjan saaja voi käyttää matkalahjakorttia omiin matkoihinsa, olipa kyse sitten lomamatkalta Eurooppaan tai ulkomaille, opastetun ryhmämatkan järjestämiseen Suomessa tai lomalle eksoottiselle rannalle. Lahjakortti on voimassa kirjoittamispäivästä ja on voimassa yhden vuoden, ja sitä voidaan käyttää maksamaan asiakaspalvelun kautta varatusta matkasta. Lahjakortteja ei hyväksytä maksutapana online-varauksissa. Maksun jälkeen lahjakortti lähetetään sähköpostitse tai postitetaan antamasi osoitteeseen.

Poimi tästä mukaasi uusin Kaleva Travel tarjouskoodi

Tältä sivulta löydät Hyödynnä Kaleva Travel Alennuskoodit & Kupongit ja Tarjouskoodit. Täältä löydät melkein kaikki Kaleva Travel-suosituimmat Kampanjakoodit & Kampanjat.