kaikkialennuskoodit.com

Kaalimato Alennuskoodit & Kampanjakoodit Maaliskuu 2021

Hyödynnä Kaalimato Alennuskoodit & Kampanjat ja teet ostokset verkkokaupassa edullisemmin. Täältä löydät melkein kaikki Kaalimato-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

kaalimato.com >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Kaalimato tarjouskoodi

Hyödynnä Kaalimato Alennuskoodit & Kampanjat ja teet ostokset verkkokaupassa edullisemmin. Täältä löydät melkein kaikki Kaalimato-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Kaikki myynnissä olevat tuotteet ovat omassa varastossamme Keravalla. Siksi pystymme lupaamaan todella nopeat toimitusajat kaikille verkkokaupassa myynnissä oleville tuotteille! Arkisin kello 13:een mennessä tehdyt tilaukset käsitellään ja lähetetään varmasti samana päivänä joten tilauksesi on sinulla jo seuraavana arkipäivänä! Meistä riippumattomista syistä postin kulku voi toki ajoittain hidastua, mutta takaamme, että me postitamme kaikki arkisin ennen kello 13 tehdyt tilaukset samana päivänä.
TOIMITUSKULUT
Postin Pakettiautomaatti 4,90 €
Toimitus Postiin 6,90 €
Nouto DB Schenker Noutopisteestä 4,90 €
Nouto Matkahuollon Pakettipisteestä 6,90 €
Postin kotiinkuljetus 11,90 €
Nouto Keravan noutopisteestä 0 €
Toimituskulut eivät riipu tilauksen koosta, vaan ainoa vaikuttava tekijä on valitsemasi toimitustapa. Kun tilauksesi arvo ylittää 59 €, saat toimituksen ilmaiseksi kaikkiin noudettaviin tilauksiin.
Tilauksen peruuttaminen on ilmaista. Emme peri toimituskuluja palautuksista. Peruutusoikeus on 14 päivää tilauksen vastaanottamisesta. Ilmoita peruutuksesta aina ensin palautelomakkeen kautta. Peruutusoikeus on ainoastaan käyttämättömillä ja alkuperäisessä pakkauksessa olevilla tuotteilla.