Junkyard Alennuskoodit & Kampanjakoodit - 50% Alennus Lokakuu 2022

Löydä helposti Hyödynnä Junkyard Alennuskoodit & Tarjouskoodit kotimaisiin ja ulkomaalaisiin verkkokauppoihin. Täältä löydät melkein kaikki Junkyard-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Lisää

 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus
  Koodi

  Junkyardilla nyt aletuotteet osta 3, maksat 2

  Vanhenee 06-04-23
  Katso alennuskoodi
  Koodi
  Koodi

  Urbaani- ja katumuotia huippualennuksin -20% -40% ja jopa -70%

  Vanhenee 25-04-23
  Katso alennuskoodi
  Koodi
  Alennus

  Alennuskoodi Junkyard ilmainen toimitus yli € 79.90.- tilaukset

  Vanhenee 21-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Junkyard: Valikoima katumuotia huippualennuksia

  Vanhenee 17-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Junkyard: Aletuotteet Osta 3, maksa 2

  Vanhenee 12-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Saat jopa 20% alennus Junkyard skeittilaudoista

  Vanhenee 07-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Osta nyt Junkyard naisten takit alkaen € 14.95

  Vanhenee 09-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Junkyard miesten housut alkaen € 21

  Vanhenee 06-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Junkyard Patagonia tuotteet alkaen € 27.95

  Vanhenee 29-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  50% alennus Junkyard ale tuotteista

  Vanhenee 13-04-23
  Katso alennus
  Alennus

Vanhentuneet Junkyard-alennuskoodit

  Alennus

  Junkyard ale jopa 70%

  Vanhenee 06-08-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Ilmainen toimitus yli 59,95€ tilauksista

  Vanhenee 20-07-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Junkyard ale osta 3 maksa 2: Saat 1 tuotteen € 0

  Vanhenee 18-07-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Junkyard ale jopa 70%

  Vanhenee 02-07-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Junkyard sneaker sale jossa tuotteet jopa 70% alennuksessa

  Vanhenee 18-06-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Junkyard ale jossa ota 3 maksa 2: Saat 1 tuotteen ilmaiseksi

  Vanhenee 13-06-22
  Katso alennus
  Alennus

Junkyard-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Pitääkö minun rekisteröityä Junkyard sähköpostiin?

  Kyllä, tarvitset. Rekisteröitymisen jälkeen junkyard.fi voit nauttia seuraavista eduista: 1. Saat uusia tietoja Junkyard Alennuskoodit; 2. Saat lisätietoja Junkyard:n viimeisimmistä tarjouksista ja tapahtumatiedoista sähköpostitse. 3. Tilaa Junkyard ja saat uusimmat tiedot uuden Junkyard:n tuotteista. 4. Kerää kulutuspisteitä, jotka voidaan vaihtaa lahjoihin tai alennuksiin.
 • Onko Junkyard lla myyntitapahtumia?

  Kyllä, myyntitapahtumat ovat Junkyard:n säännöllinen ostoskarnevaali, joka tyydyttää asiakkaiden ostoinnostuksen. Se järjestetään säännöllisesti ympäri vuoden Junkyard:n myynninedistämisstrategian mukaisesti, ja mittakaava on ennennäkemätön! Samaan aikaan on myös Junkyard Kampanjakoodit, joka on omistettu näille myyntitapahtumille, mikä säästää enemmän rahaa Junkyard ystävien tilauksiin!
 • Kuinka käytän Junkyard Alennuskoodit laitetta verkossa?

  Junkyard Kampanjakoodit:n hakeminen ei ole niin vaikeaa. Havainnollistaaksesi, aseta suosikkituotteesi Junkyard Ostoskoriin tavalliseen tapaan ja napsauta "kassa"-painiketta. Kun olet siirtynyt maksusivulle, huomaat Junkyard maksusivulla syöttöruudun nimeltä "tarjouskoodi" tai jotain vastaavaa, johon voit liittää oman Junkyard Kupongit. Muista lopuksi klikata "Käytä" varmistaaksesi, että olet lunastanut Junkyard Alennuskoodit.
 • Voinko yhdistää Junkyard Alennuskoodit?

  Ei. Junkyard pyysi, että Kampanjakoodit ei voi pinota yhteen samanaikaisesti. Jotkut Junkyard Alennuskoodit tarjoavat erilaisia alennuksia eri kohdistetuille tuotteille, joten Junkyard Kampanjakoodit ei voi pinota satunnaisesti. Ostoksillasi voit valita Junkyard Kupongit, jotka sopivat tilauksillesi käytettäväksi.
Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä
Valituilla ajankohtina meillä on kampanja ja ale tuotteita alennettuun hintaan. Voimassa oloaika alennetuille hinnoille esitetään sivustolla ja päättyy sinä päivämääränä mikä ilmoitetaan tai kun tuotteet ovat loppuneet, se kumpi tapahtuu ensin. Ajoittain Junkyard tarjoaa paremmat edut koskien maksuehtoja, toimitusehtoja, pidennetty palautussoikeusaika, pakettihintoja tai muita sopimusehtoja liittyen ostoksiin. Alennuskoodit ovat voimassa rajoitetun ajan ja niitä ei yleensä pysty yhdistämään muiden koodien tai tarjouksien kanssa. Mihin alennuskoodi on voimassa tiedotetaan alennuskoodin yhteydessä paikasta mistä se tulee. Alennuskoodien väärinkäytössä Junkyard voi hylätä ostoksen. Alennuskoodin arvo jaetaan ostoksessa oleviin tuotteisiin jos se ei koske tiedettyjä tuotteita ja palautuksissa tuotteiden suhteellinen arvo palautetaan. Palautuksissa alennuskoodien arvoa ei palauteta ja koodia ei pysty käyttämään uudelleen. Tilaamasi tuotteet toimitetaan ostohetkellä ilmoittamaasi osoitteeseen lähimpään Posti noutopisteeseen. Käyttäessä Klarna maksutapaa Klarna tarkistaa osoitteen väestörekisteristä. Junkyard lähettää tilauksia arkipäivisin. Tuotteen saatavuus kertoo löytyykö tuote varastostamme tällä hetkellä. Täältä näkyy myös kyseisen tuotteen arvioitu toimitusaika. Yleiset toimitusajat löytyvät alta. Mikäli tilauksen eri tuotteiden toimitusaika vaihtelee, se tuote, jolla on pisin toimitusaika määrää koko tilauksen toimitusajan. 4,95 € (sis. alvin) toimitusmaksu lisätään jokaiseen tilaukseen ja tämä lisäkulu näkyy verkkokaupan kassalla. Junkyard tarjoaa ilmaisen toimituksen tilauksille, joiden tilausarvo on yli 70 € sis. alvin.

Samantyyppisiä alennuskoodeja

Arvioi se!
3.5 /623 ääntä

Tietoja Junkyard

junkyard.fi sai alkunsa pienenä skeittimyymälänä vuonna 2002 ja on vuosien varrella kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi ja parhaaksi urbaani- ja katumuodin nettimyymäläksi. Pyrimme, että ostamme ja myymme tuotteita mitkä valmistetaan tehtaissa minkä työläisten työolosuhteet ovat hyvät ja myös otetaan huomiota ympäristöön. Siksi Junkyard liittyi BSCI Amfori jäseneksi vuonna 2017. Amfori BSCI aloitettiin vuodella 2003 minkä tavoitteena on auttaa yrityksiä niiden toimittajia ympäri maailmaa työolosuhteiden parantamiseksi. Työskentelemme yhdessä toimittajien kanssa toteuttamaan BSCI Amfori periaatteita ja jatkuvasti parantamaan työolosuhteita tehtaissa missä tuotteet valmistetaan.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä Junkyard-verkkokaupassa

 • Junkyard Sosiaalinen Media Tarjous

  Sosiaalisen median sivut, kuten Facebook, Instagram ja Twitter, ovat Junkyard asiakkaiden käytettävissä, jotta voit seurata kauppaa saadaksesi jännittäviä tarjouksia, Junkyard Kampanjakoodit ja uusia tulokkaita. Älä koskaan missaa tätä mahdollisuutta saada suuri alennus.
 • Junkyard Nykyisen Asiakkaan Alennus

  Junkyard pyrkii tarjoamaan rakkaille asiakkailleen vertaansa vailla olevia tuotteita ja ensiluokkaista palvelua kohtuulliseen hintaan. Jos teet ostoksia aina kaupassa Junkyard olemassa olevana asiakkaana, sinulla on oikeus saada tilauksestasi jopa 50%.
 • Junkyard Loma Tarjous

  Junkyard tarjoaa aina uskomattomia alennuskoodeja erikoispyhiin, kuten Black Friday, Cyber Monday ja Christmas Day. Se on aivan loistava tapa saada valtavia etuja näinä erityisinä päivinä.
 • Junkyard Alennuskoodit

  Käytä Junkyard Alennuskoodit ilmaiseksi, niin maksat vähemmän tuotteistasi. Muista vierailla aika ajoin sivustolla Kaikkialennuskoodit.com, josta voit luultavasti löytää lisää tarjouskoodeja ja mahtavia alennuksia jopa 50% asti.
 • Junkyard Ilmainen Toimitus

  Jos et halua tuhlata rahojasi toimitukseen, ostaminen kauppiaalta Junkyard on paras valinta. Kaikki tilaukset kauppiaalta Junkyard ovat saatavilla ilmaisella toimitustarjouksella. Tule ostamaan kauppiaalta Junkyard Alennuskoodit, niin saat 50% alennuksen tällä hetkellä.

Suositut kaupat

Junkyard Alennuskoodit