kaikkialennuskoodit.com

Jotex Alennuskoodit Maaliskuu 2021

Hyödynnä Jotex Alennuskoodit & Kampanjat: saat lisäsäästöjä jo valmiiksi edullisista hinnoista. Täältä löydät melkein kaikki Jotex-suosituimmat Kampanjakoodit & Alennukset. textbtn

jotex.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Jotex tarjouskoodi

Hyödynnä Jotex Alennuskoodit & Kampanjat: saat lisäsäästöjä jo valmiiksi edullisista hinnoista. Täältä löydät melkein kaikki Jotex-suosituimmat Kampanjakoodit & Alennukset.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Normaali paketit toimitamme oletettuun lähimpään noutopisteeseen. Käteisasiakkailta veloitetaan käteismaksu 2,90 euroa/tilaus. Lasku- ja tiliasiakkaiden toimituskulut ovat 5,20 euroa/tilaus. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä tai kirjeitse.
Normaalipaketin palautus on maksuton, mutta emme hyvitä lisäpalvelumaksuja, kuten pikatoimitus- tai kotiinkuljetusmaksua. Palauttaessasi kotiinkuljetustuotteen (suuret ja painavat paketit) veloitamme siitä 19,50 euroa, emmekä hyvitä pikatoimitus- tai kotiinkuljetusmaksua.
Jotex lähettää sekä henkilökohtaisia että yleisiä tarjouksia. Yleiset tarjoukset koskevat sinua, joka olet jo asiakas sekä uusia asiakkaita. Yleisiä tarjouksia löydät osoitteesta jotex.fi, lehdistä sekä TV:stä. Henkilökohtaisen tarjouksen voi käyttää vain asiakas, joka on saanut kyseisen tarjouksen. Saat tarjoukset tekstiviestinä, sähköpostilla tai postitse. Tämä tarkoittaa että asiakkaamme voivat saada eri tarjouksia, mutta vain asiakas joka on vastaanottanut tarjouksen voi käyttää sen. Jotex toimii näin voidaakseen tarjota juuri sinulle sopivia tarjouksia. Käytämme muun muuassa aikaisempia ostojasi nähdäksemme miten voimme parhaiten tarjota sinulle henkilökohtaisia tarjouksia.