kaikkialennuskoodit.com

Jollyroom Alennuskoodit & Kampanjakoodit Helmikuu 2021

Tarkista aina onko tarjolla Jollyroom Alennuskoodit & Alennukset. Jos on, varmista että se toimii haluamaasi tuoteryhmään. Täältä löydät melkein kaikki Jollyroom-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

jollyroom.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Jollyroom tarjouskoodi

Tarkista aina onko tarjolla Jollyroom Alennuskoodit & Alennukset. Jos on, varmista että se toimii haluamaasi tuoteryhmään. Täältä löydät melkein kaikki Jollyroom-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Kun olemme saaneet tilauksesi, saat meiltä tilausvahvistuksen sähköpostitse. Pakattuamme ja lähetettyämme tilaamasi tuotteet, saat meiltä uuden sähköpostin, jossa ilmoitamme lähetystunnuksen, jonka avulla voit seurata pakettia netissä. MyPack-paketin toimituskulut ovat 5,90 euroa per tilaus. Siinä tapauksessa, että tilauksen kokonaissumma mukaan lukien alennuskoodit ja lahjakortit ylittää 100 euroa, ei toimituskuluja peritä. Jos kuitenkin valitset toimitustavaksi kotiinkuljetuksen, on toimituskulujen hinta 19,90 euroa, vaikka ostosten summa ylittäisikin 100 euroa. Jollyroom.fi verkkokaupasta voi tehdä tilauksia vain Suomeen. Huom! Emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle.
Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen meille ja saada rahasi takaisin. Sinulla on kuluttajasuojalain mukaisesti 14 päivän palautusoikeus, jonka laskeminen alkaa paketin vastaanottamispäivästä. Jos tuotepakkaus on avaamaton, eikä se ole vaurioitunut, sinulla on oikeus palauttaa se 365 päivän ajan.
Jollyroomin hintatakuu koskee kaikkia tuotteitamme, sillä haluamme taata, että tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden parhaat hinnat. Hintatakuu koskee tuotteita, joissa on täsmälleen sama tarjous ja tavara/tavarat. Vertailtavan kaupan on oltava rekisteröity Suomessa ja tuotteen on löydyttävä heidän varastostaan. Hintatakuu ei koske tavaroita jotka ovat konkurssimyynnissä tai loppuunmyynnissä, sillä tavaroista puuttuu takuu ja palautusoikeus. Voit vedota hintatakuuseen 7 päivää ostoksen tekemisen jälkeen tai ennen tuotteen tilaamista. Sinun on voitava osoittaa hintaero Jollyroomille esimerkiksi linkin tai mainoksen avulla.