kaikkialennuskoodit.com

House Of Brandon Alennuskoodit Maaliskuu 2021

Katso tästä kaikki toimivat Hyödynnä House Of Brandon Alennuskoodit & Kampanjakoodit sekä uusi ajankohtainen Tarjouskoodit. Löydä aina toimiva Kupongit tai Alennukset meiltä. textbtn

houseofbrandon.com >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin House Of Brandon tarjouskoodi

Katso tästä kaikki toimivat Hyödynnä House Of Brandon Alennuskoodit & Kampanjakoodit sekä uusi ajankohtainen Tarjouskoodit. Löydä aina toimiva Kupongit tai Alennukset meiltä.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Toimitusaikamme on 1-3 arkipäivää. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen lisäksi ilmoituksen, kun lähetys on pakattu ja lähetetty. Toimituskulut ovat ilmaiset yli 59€ tillauksille kun olet valinnut toimitustavaksi Matkahuollon. Postin toimituskulut ovat 3,95€ lähetyksen arvosta riippumatta.
Palauttaminen on ilmaista normaalihintaisille tuotteille. ALE-tuotteiden palauttamisesta perimme toimituskulut 3,95€. Tämä ei kuitenkaan koske kampanjakoodilla tehtyjä normaalihintaisia tilauksia, joiden palauttaminen on edelleen ilmaista. Huomioithan myös, että ilmaisten toimitusten raja on 59€/tilaus, kun olet valinnut Matkahuollon toimitustavan. Jos tilauksen arvo jää palautuksen jälkeen alle 59€ niin toimitusmaksu 3,95€ jää maksettavaksi. Postin toimituskulut ovat 3,95€ lähetyksen arvosta riippumatta. Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeusaikaan ei lasketa kuljetukseen kuluvaa aikaa, vaan palautus tulee jättää Postin tai Matkahuollon kuljetettavaksi 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.
Bonuksia kertyy automaattisesti jokaisesta tilauksestasi kun olet kirjautunut asiakastilillesi kun teet tilauksen. Alle 300€ kertaostoksista bonuksia kertyy 3% ja yli 300€ kertaostoksista 5%. Esim. 200€ tilauksesta bonuksia kertyy 6€. Pystyt seuraamaan kertyneitä bonuksia Omat tiedot -sivultasi ja pääset käyttämään niitä halutun määrän tilausta maksaessasi. Peruutetuista tilauksista ei kerry bonuksia. Kertyneet bonukset näkyvät asiakastililläsi 35 päivää tilauksen teon jälkeen. Bonuksia ei pysty lisäämään asiakastilillesi tilauksen teon jälkeen mikäli unohdit kirjautua tilillesi.