kaikkialennuskoodit.com

Hotels.Com Alennuskoodit & Kupongit Maaliskuu 2021

Hotels.Com verkkokaupasta löydät laadukkaita Hyödynnä Hotels.Com Alennuskoodit & Kupongit. Täältä löydät melkein kaikki Hotels.Com-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

fi.hotels.com >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Hotels.Com tarjouskoodi

Hotels.Com verkkokaupasta löydät laadukkaita Hyödynnä Hotels.Com Alennuskoodit & Kupongit. Täältä löydät melkein kaikki Hotels.Com-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Olet oikeutettu Hotels.com™ Rewards Silver- tai Hotels.com™ Rewards Gold -jäsenyyteen, kun keräät tarpeeksi monta yötä jäsenyysvuoden aikana. Kun olet kerännyt 10 yötä, saat yhden palkintoyön, jonka voit lunastaa ohjelmaan kuuluvassa hotellissa tai loma-asunnossa. Palkintoyön arvo vastaa 10 keräämäsi Rewards-yön keskihintaa. Jäsenyysvuosi on vuoden pituinen ja se alkaa päivästä, jolloin liityit ohjelmaan.
Salaiset hinnat ovat tarjolla vain ne avanneille asiakkaille. Ne ovat edullisempia hintoja, jotka olemme neuvotelleet erityisesti asiakkaitamme varten. Salaisia hintoja ei löydy hotellien tai loma-asuntojen vertailusivustoilta. Salaiset hinnat ovat vieläkin halvemmat kuin meidän erikoishintaiset tarjouksemme. Salaiset hinnat sisältävät lisäalennuksen, joka annetaan tarjouksista tai normaalihinnoista, jos tarjouksia ei ole saatavilla. Saamasi alennus riippuu valitsemistasi päivämääristä, kohteestasi ja valitsemastasi hotellista tai loma-asunnosta. Voit avata salaiset hinnat kolmella tavalla: Liity Hotels.com™ Rewards -jäseneksi, lataa Hotels.com™-sovellus tai voit tilata uutiskirjeemme.