kaikkialennuskoodit.com

Horze Alennuskoodit Marraskuu 2020

Katso tästä kaikki toimivat Hyödynnä Horze Alennuskoodit & Kampanjakoodit sekä uusi ajankohtainen Tarjouskoodit. Löydä aina toimiva Kupongit tai Alennukset meiltä. textbtn

horze.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Horze tarjouskoodi

Katso tästä kaikki toimivat Hyödynnä Horze Alennuskoodit & Kampanjakoodit sekä uusi ajankohtainen Tarjouskoodit. Löydä aina toimiva Kupongit tai Alennukset meiltä.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Horzen verkkokaupasta tehdyt tilaukset pakataan ja lähetetään Hollannin keskusvarastostamme kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta. Pidätämme oikeuden toimitusviivästyksiin ruuhka-aikoina, kuten kampanja- ja sesonkiaikoina. Keskimääräinen kuljetusaika Hollannista Suomeen on 5-7 arkipäivää. Huomio siis että viikonloppu voi venyttää toimitusaikaa. Suomessa lähetyksemme toimittaa Posti. Tietyissä tuotteissa, kuten Sprenger-, Bucas-, ja Roeckl-tuotteissa toimitusaika voi olla muutaman päivän pidempi. Poikkeukselliset toimitusajat on aina mainittu selkeästi tuotesivulla.
Jos asiakas ei ole tyytyväinen tuotteisiin, hänellä on 65 päivän vaihto- ja palautusoikeus muutamin poikkeuksin. Huom! Palautukset Postin kautta. Meillä ei ole palautussopimusta Matkahuollon / Post Nordin kanssa. Tuotteilla, joihin on tilattu brodeeraus ei ole vaihto- ja palautusoikeutta. Ilmaistuotteiden ja bonustuotteiden vaihtaminen ei ole sallittua. Jos kuitenkin palautat tuotteen, et saa rahallista tai materiaalista korvausta siitä.
Tuote tulee palauttaa alkuperäiskunnossaan ja alkuperäiseen pakkaukseen pakattuna (mm. kenkälaatikot). Horzen vapaaehtoisesti tarjoaman pidennetyn palautusoikeuden edellytyksenä on, että asiakas käsittelee ja sovittaa tuotetta varovaisesti sitä vahingoittamatta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, ehjä ja puhdas. Horze pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä palautukset, joissa tuote ei ole myyntikuntoinen. Vaihdamme tuotteet ainoastaan samaan tuotteeseen eri koossa tai eri värissä. Vaihto eri tuotteeseen ei valitettavasti ole mahdollista. Jos Horzen varastossa ei ole tarvittavaa kokoa tai väriä, Horze palauttaa rahat automaattisesti.