Hertz Alennuskoodit & Kupongit - 20% Alennus Lokakuu 2023

Katso Hertz Alennuskoodit ja Tarjouskoodit ja tilaa tuotteet kotiisi jo tänään. Täältä löydät melkein kaikki Hertz-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Lisää

 • Kaikki (14)
 • Alennuskoodit (3)
 • Alennukset (11)
 • Ilmainen toimitus

Kokeile kaikkia Hertz-koodeja kassalla yhdellä napsautuksella.

Coupert löytää ja käyttää automaattisesti kaikki saatavilla olevat koodit, kaikki ilmaiseksi.

Vahvistettu
Katso alennuskoodi
  Koodi

  Uudet jäsenet saavat alennuksen ensimmäisestä tilauksesta tällä kupongilla

  Vanhenee 21-10-23
  Katso alennuskoodi
  Koodi
  Koodi

  Hertz: Tarkistettu 10% alennus ympäri maailman autonvuokrausvaraukset

  Vanhenee 27-10-23
  Katso alennuskoodi
  Koodi
  Koodi

  Hertz: Tarkistettu Aikeissa 20% Pois perushinnat matkustajille yli 50 Vuotta vanha

  Vanhenee 30-10-23
  Katso alennuskoodi
  Koodi
  5%
  Alennus

  Hertz: 5% Off Aasian autonkuljettajan palvelu

  Vanhenee 22-10-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Hertz: Jopa 20% alennus autonvuokrauksista

  Vanhenee 15-10-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Hertz: 20% alennus parhaista hinnoista

  Vanhenee 18-10-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Hertz: 10%: n alennus maailmanlaajuisista vuokrista

  Vanhenee 18-10-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Hertz: 15% Alennus Vuokrat

  Vanhenee 20-10-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Hertz: Suojaa itseäsi ja lompakkoasi alk. $43.79/Päivä

  Vanhenee 21-10-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Hertz: Pikkulasten turvaistuin alk. $15.32/Päivä

  Vanhenee 22-10-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Hertz: Kirjaudu uutiskirjeeseen erikoistarjouksia ja kampanjoita varten

  Vanhenee 26-10-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Hertz: Vastuuvakuutus Täydennys Alkaen $14.18/Päivä

  Vanhenee 28-10-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Hertz: Ilmainen ylimääräinen kuljettaja puolisollesi tai kumppanillesi, jolla on Gold Plus -jäsenyys

  Vanhenee 29-10-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Hertz: Vuokraa auto vähintään 5 päivää ja saat ilmaisen päivän

  Vanhenee 30-10-23
  Katso alennus
  Alennus

Vanhentuneet Hertz-alennuskoodit

  5%
  Alennus

  Hertz: 5% Off Aasian Autonkuljettajan Palvelu

  Vanhenee 15-09-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Hertz: 15% Alennus Vuokrat

  Vanhenee 22-08-23
  Katso alennus
  Alennus
  15%
  Alennus

  Hertz: 15% OFF Vuokrat

  Vanhenee 14-08-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Hertz: Tarkistettu Aikeissa 20% Pois Perushinnat Matkustajille Yli 50 Vuotta Vanha

  Vanhenee 08-08-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Hertz: -15% Vuokrat

  Vanhenee 03-08-23
  Katso alennus
  Alennus
  10%
  Alennus

  Hertz: Tarkistettu 10% OFF Ympäri Maailman Autonvuokrausvaraukset

  Vanhenee 01-08-23
  Katso alennus
  Alennus

Hertz-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Pitääkö minun rekisteröityä Hertz sähköpostiin?

  Kyllä, tarvitset. Liity Hertz:n jäseneksi, niin voit nauttia monista eduista. Hertz rekisteröintiprosessi on hyvin yksinkertainen, seuraa vain kehotteita syöttääksesi tiedot hertz.fi kotisivulla. Jos et ole tyytyväinen, voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa, mutta et varmasti menetä tätä tapaa hankkia uusimmat Hertz Alennuskoodit.
 • Onko Hertz lla myyntitapahtumia?

  Kyllä, monet Hertz -tuotteet saavat alennusta säännöllisesti järjestettävistä myyntitapahtumista ympäri vuoden. Näissä myynninedistämistoimissa Hertz tarjoaa myös suuren määrän asiakkaita Alennuskoodit. Asiakkaat voivat seurata kaikkialennuskoodit.com sivustoa saadaksesi lisätietoja, voit myös seurata Hertz:n sosiaalista alustaa Kampanjakoodit saadakseen tietoa Hertz:n myyntitapahtumista.
 • Kuinka käytän Hertz Alennuskoodit laitetta verkossa?

  Hertz Alennuskoodit voi tarjota sinulle ylimääräisen alennuksen ostoksistasi. Tarkista lunastusohjeet täältä: kopioi ensin Hertz Tarjouskoodit ja aloita ostosten tekeminen verkkosivustolla tavalliseen tapaan. Kun olet tehnyt ostokset ja siirtynyt kassasivulle, etsi tarjouskoodilaatikko ja liitä aiemmin kopioimasi Hertz Alennuskoodit. Muista varmistaa ennen lopullista kassalle, onko tilauksesi Hertz kokonaishintaa muutettu.
 • Voinko yhdistää Hertz Alennuskoodit?

  Ei. Hertz ei tue eri Hertz Alennuskoodit:n käyttöä samassa järjestyksessä samaan aikaan. Jos haluat alentaa tilauksesi kustannuksia, voit valita vain yhden alennusmenetelmistä. Yksittäinen tilaus voi saada vain yhden alennustavan, mutta usko, että riippumatta siitä, mikä Hertz Tarjouskoodit, voit saada alennuksen säästääksesi enemmän rahaa ostoksestasi.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Jos sinulla on pitkä ajomatka eteenpäin tai haluat jakaa ajokokemuksesi matkakumppanisi kanssa, voit lisätä varaukseesi ylimääräisen kuljettajan ottaessasi autoa Hertz tarjoamaan tämän mahdollisuuden. Lisäkuljettajia voidaan ilmoittaa vuokrasopimukseen niin monta kuin autossa on paikkoja vuokrauksen missä tahansa vaiheessa.On tärkeää, että lapsesi voi matkustaa mahdollisimman turvallisesti. Tätä tarkoitusta varten Hertz tarjoaa laajan valikoiman lastenistuimia, lasten turvaistuimia ja nostettuja istuimia. Jos tarvitset lastenistuimen, voit lisätä sen vuokraasi varauksen yhteydessä. Tarvittaessa Hertz-varauspalvelu auttaa mielellään oikean istuimen valinnassa. Hertzissä haluamme, että teet matkasi mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Siksi voit ostaa polttoainetta meiltä etukäteen, ja sinun ei tarvitse huolehtia tankkauksesta ennen kuin auto palaa. Tankkaamme tarvittaessa myös paluun jälkeen. Jos et halua viettää aikaa auton tankkaamiseen, voit ostaa meiltä etukäteen polttoainesäiliön. Kysy päivän hinnasta FPO: lta ja tee vuokraustasi sujuvampaa. Tarvitset voimassa olevan luottokortin varauksen vahvistamiseksi. Varaushetkellä on tärkeää varmistaa, että maksajan nimi näkyy varauksessa tarkalleen sellaisena kuin se näkyy luottokortilla. Maksaja merkitään varaukseen pääasiallisena operaattorina. Varaushetkellä käytetty luottokortti on myös esitettävä, kun lunastat vuokra-autosi käytettäväksi määräpaikassa. Suomessa autonvuokraushintoihin sisältyy törmäysvahinko (CDW) ja varkaus (TP), mikä vähentää vähennyskelpoisuutta tapauksessa vaurioista 980 €. Jos haluat entistä kattavamman vahinkovakuutuksen, valitse Supercover - vähennyskelpoisuus laskee 0 dollariin (ei sovelleta minibussiin L, W ja pakettiautoihin P, R) Hertz voi auttaa sinua.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä Hertz-verkkokaupassa

 • Hertz Sosiaalinen Media Tarjous

  Ole sosiaalinen ja seuraa Hertz heidän Facebook, Instagram ja Twitter tileillään saadaksesi päivityksiä uusista tapahtumista ja kampanjoista. Valitse heidän laajasta valikoimastaan tuotteita ja hanki Hertz Alennuskoodit valituista tuotteista. Muista hyödyntää tämä tarjous ennen kuin aika loppuu!

 • Hertz Nykyisen Asiakkaan Alennus

  Hertz julkaisee nykyisille tai palaaville asiakkaille ainutlaatuisia tarjouksia antaakseen heille huomattavan alennuksen Lokakuu 2023. Aina kun haluat tehdä ostoksia kaupassa Hertz, löydät aina sopivan tuotteen edulliseen hintaan.

 • Hertz Loma Tarjous

  Tutustu käsin valittuihin lomatarjouksiimme 2023 ja hemmottele itseäsi sadoilla upeilla Hertz tuotteilla parhaaseen hintaan! Nauti nyt jopa 20% alennuksesta suosikkituotteistasi Lokakuu.

 • Hertz Ilmainen Toimitus

  Älä koskaan murehdi kalliista toimituskuluista Hertz, sillä jokainen tilaus voidaan toimittaa kotiovellesi ilmaiseksi, kunhan kulutat tietyn hinnan. Lisäksi Hertz tarjoaa sinulle palautuspalvelun.

Samantyyppisiä alennuskoodeja

3 KUPONGIA LÖYTYNYT!
Keskim. säästö: 32.80€
Käytä kaikkia koodeja
Coupert voi testata ja käyttää kaikkia kuponkeja yhdellä napsautuksella.
Arvioi se!
3.5 /604 ääntä

Tietoja Hertz

Tervetuloa Hertz-autonvuokraukseen. Auton vuokraaminen on helppoa, ja autojen lisäksi löydät myös tarjouksia. Vuokrata auton valitsemassasi Hertz-autovuokraamossa verkkopalvelumme kautta. Meillä on toimistoja ympäri maailmaa ja yli 100 vuoden kokemus teollisuudesta. Hertz Car Rental tarjoaa sinulle laajan valikoiman vuokra-autoja. Varaa auto, pakettiauto, pakettiauto, tila-auto, maastoauto tai minibussi. Hyödynnä laaja valikoima ajoneuvoja ja tee online-varauksesi heti, jotta voit käyttää vuokra-autoasi sovittuun aikaan.Hertz.co.uk on paras autonvuokraussivusto: Hertz Car Rental tarjoaa sinulle hyviä tarjouksia ja mahdollisuuden maksaa joko verkossa tai kun otat auton. Autonvuokrausyrityksemme tarjoavat ystävällistä ja sujuvaa palvelua. Hertz-vuokra-autot ovat moderneja, ja niissä on erilaisia lisävarusteita tarpeitasi vastaavasti. Voit tarkastella ja käyttää Hertz alennuskoodeja säästääksesi vielä enemmän.

Suositut kaupat