Helsinki Card Alennuskoodit & Kupongit - 30% Alennus Kesäkuu 2023

Katso Helsinki Card Alennuskoodit ja Tarjouskoodit ja tilaa tuotteet kotiisi jo tänään. Täältä löydät melkein kaikki Helsinki Card-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Lisää

 • Kaikki (1)
 • Alennuskoodit
 • Alennukset (1)
 • Ilmainen toimitus
  30%
  Alennus

  Kuponki Helsinki Card: Jopa 30% alennus + ilmainen toimitus

  Vanhenee 10-06-23
  Katso alennus
  Alennus

Helsinki Card-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Mitkä maksutavat ovat mahdollisia Helsinki Card:n verkokaupassa?

  Voit maksaa Helsinki Card:n tilillä pankki- tai luottokortilla. Valitse kassalla haluamasi maksupalvelu ja valitse maksamiseen käytettävän luottokortin ja pankkikortin tyyppi. Voit tehdä ostoksia verkossa helposti, joustavasti ja turvallisesti. Luottokorttitietosi tallennetaan verkkosivulle. Antamalla tiedot voit helposti tunnistaa palvelun ja valita sinulle sopivimman maksutavan. Lisäksi voit myös maksaa paypalilla. PayPal on myös hyvä maksutapa valinta sinulle. Voit suorittaa maksun helposti PayPalin kautta.
 • Tarjoaako Helsinki Card alennusta ryhmälle?

  Tietysti ryhmäostoilla voi olla tietty alennus Helsinki Card:sta. Kauppiaat, jotka ostavat vähintään 15 kaupunkikorttia, voivat saada ryhmäalennuksia. Lisätietoja ryhmäalennusten lunastamisesta saat ottamalla yhteyttä myyntiosastoon. Jos sinulla on tarjouskoodi, voit kirjoittaa tarjouskoodin kassasivulle tuotteen valinnan jälkeen. Tarjouskoodeja ei voida käyttää yhdessä muiden alennusten kanssa.
 • Kuinka varata Helsinki Card:n uutiskirjeet?

  Tilaussähköpostien hyväksyminen edellyttää sähköpostiosoitettasi. Voit tilata viittaussähköpostit rekisteröitymisen jälkeen verkkosivustolla olevalla sähköpostilla. Vastaanotettujen sähköpostiviestien sisältö sisältää ilmaisia ​​päivityksiä Helsingin nähtävyyksistä, myynninedistämissähköposteja Helsinki City Cardista ja muista kaupungeista. Voit olla varma, että henkilökohtaisia ​​tietojasi ei myydä. Helsinki Card tarjoaa sinulle huomaavaisimman palvelun. Voit tilata sähköpostia vain muutamalla yksinkertaisella vaiheella. Voit valita, hyväksytkö tilaustiedot sähköpostitse rekisteröinnin yhteydessä. Rekisteröinnin jälkeen saat sähköpostin. Sähköposti on vahvistusviesti. Sähköposti saattaa olla roskapostia.
 • Onko Helsinki Card:lla asiakkaille ilmaisia ​​matkaoppaita?

  Kyllä, Helsinki Card:lla on kannettava tasku-opas, joka sisältää tietoja jokaisesta nähtävyyksestä, mukaan lukien aukioloajat, kartat ja hyödyllistä tietoa kaupungista. Jos ostat Helsinki Card:n verkossa ja toimitat sen sinulle ennen matkaa, voit aloittaa kiertoajeluseikkailun suunnittelun ennen ilmaisen oppaan saamista. Jos haluat ostaa etukäteen, mutta noutaa sen Helsingissä, voit ostaa sen myös kaupungissa.
 • Pitääkö minun rekisteröityä Helsinki Card sähköpostiin?

  Kyllä, tarvitset. Käytä vain omaa sähköpostiosoitettasi rekisteröityäksesi verkkotunnuksessa helsinkicard.com. Rekisteröinnin jälkeen voit nauttia seuraavista eduista: uusimmat Helsinki Card Alennuskoodit, tarjoukset, syntymäpäivälahjat jne. Napsauta rekisteröintipainiketta osoitteessa helsinkicard.com ja suorita rekisteröinti loppuun Helsinki Card sivustolla noudattamalla vastaavia ohjeita.
 • Onko Helsinki Card lla myyntitapahtumia?

  Kyllä, Helsinki Card tarjoaa asiakkailleen erilaisia alennuksia, ja säännöllisesti järjestettävät myyntitapahtumat ovat yksi niistä. Helsinki Card tarjoaa useita yksittäisen tuotteen tarjouksia ja sivuston alennuksia jokaisessa myyntitapahtumassa. Erikoisfestivaaleilla Helsinki Card Alennuskoodit voit nauttia erilaisista alennuksista. Jotkin Helsinki Card ympärivuotisista tuotteista ilman alennuksia saavat myös alennusta tietyissä myyntitapahtumissa.
 • Kuinka käytän Helsinki Card Alennuskoodit laitetta verkossa?

  Helsinki Card Alennuskoodit:n käyttötapa on seuraava: varmista, että sinulla on jo tili verkkotunnuksessa helsinkicard.com, jos ei, luo ensin uusi. Sitten voit siirtyä kassasivulle, kun olet valinnut haluamasi Helsinki Card -tuotteet. Täytä soveltuva Helsinki Card Alennuskoodit kassasivulla, niin Alennuskoodit käytetään automaattisesti maksettaessa.
 • Voinko yhdistää Helsinki Card Alennuskoodit?

  Voit aina löytää Helsinki Card Alennuskoodit. Se vie vain muutaman sekunnin ja saat paljon erikoista Kampanjakoodit eri tyypeillä. Valitettavasti Helsinki Card ei salli Kupongit:n pinoamista ja se maksaa vain YKSI Helsinki Card alennuskoodin tapahtumaa kohden. Mutta jos ostat erikseen, saatat pystyä käyttämään tällä hetkellä omistamaasi Helsinki Card Kampanjakoodit.

Samantyyppisiä alennuskoodeja

Arvioi se!
3.5 /605 ääntä

Tietoja Helsinki Card

Helsinki Card on kattava kiertoajelupaketti, jonka avulla kävijät voivat kokea Helsingin parhaat puolet samalla kun säästät aikaa ja rahaa. Sisältää 1, 2 ja 3 päivän, voit käydä ilmaiseksi yli 25 suositussa nähtävyydessä ja museossa, samoin kuin kaupunkikierroksen hop-on-hop-off-bussimatkalla (9. huhtikuuta - 25. lokakuuta). Vapaa pääsy yli 25 nähtävyyteen, retkiin ja museoon, mukaan lukien Suomenlinna linnoitussaari, kaunis kanavareitti, Amos Rex, Helsingin merielämä. Niin kauan Helsinki Card on voimassa, voit siirtyä hop-on-hop-bussilla vieraillaksesi ilmaiseksi Helsinkiin. Pääkaupunkiseudulla ja pääkaupunkiseudulla, mukaan lukien junat Helsinki-Vantaan lentokentälle ja sieltä - raitiovaunut, bussit, metro, paikallisjunat, Suomenlinna-lautta. On mahdollista päivittää Helsinki Ka -alueelle, jolloin voit matkustaa lentokentälle ja pois lentokentältä sekä tutustua Espoon, Kauniaisten ja Vantaan ympäröiviin alueisiin.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä Helsinki Card-verkkokaupassa

 • Helsinki Card Sosiaalinen Media Tarjous

  Ole sosiaalinen ja seuraa Helsinki Card sosiaalista mediaa, kuten Facebook, Twitter, YouTube, Instagram ja niin edelleen. Saat aina käyttöösi kaikki viimeisimmät myyntiuutiset, mukaan lukien erikoistarjoukset, kuten 30% Alennus tuotteistasi Helsinki Card Alennuskoodit:lla.
 • Helsinki Card Nykyisen Asiakkaan Alennus

  Katso uusimmat tarjoukset yksinomaan olemassa oleville Helsinki Card asiakkaille. Ne tarjoavat yleensä uskomattomia Alennuskoodit ja Kampanjakoodit uskollisille asiakkaille, joten pidä silmällä tämän päivän erikoistarjouksia, kuten ilmainen toimitus, alennustapahtumat ja paljon muuta.
 • Helsinki Card Loma Tarjous

  Helpoin tapa kuluttaa vähemmän kaupassa Helsinki Card on tehdä tilaus tiettyinä juhlapäivinä. Esimerkiksi Helsinki Card tarjoaa alennuskoodeilla halvimmat hinnat Black Friday kuukauden aikana joka vuosi. Lisää tuotteesi ostoskoriin hyvissä ajoin.
 • Helsinki Card Alennuskoodit

  Voit saada mukavan ja miellyttävän ostokokemuksen Helsinki Card kanssa, ja voit myös käyttää tuotetta Helsinki Card Alennuskoodit Kesäkuu 2023. Saat laajan valikoiman tuotteita edulliseen hintaan.
 • Helsinki Card Ilmainen Toimitus

  Helsinki Card takaa tilauksellesi ilmaisen toimituspalvelun, mikä saa asiakkaat säästämään tarpeeksi rahaa. Nouda tarvitsemasi tuotteet uudella Helsinki Card Kampanjakoodit.

Suositut kaupat