kaikkialennuskoodit.com

Hajuvesi.Fi Alennuskoodit & Kampanjakoodit Maaliskuu 2021

Hyödynnä Hajuvesi.Fi Alennuskoodit & Kampanjat ja teet ostokset verkkokaupassa edullisemmin. Täältä löydät melkein kaikki Hajuvesi.Fi-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

hajuvesi.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Hajuvesi.Fi tarjouskoodi

Hyödynnä Hajuvesi.Fi Alennuskoodit & Kampanjat ja teet ostokset verkkokaupassa edullisemmin. Täältä löydät melkein kaikki Hajuvesi.Fi-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Tilaukset jotka saadaan ennen klo 14.00 arkipäivisin lähetetään samana päivänä. Toimitusaikamme on normaalisti 2-5 arkipäivää riippuen siitä missä päin Suomea asut. Toimitusaika suuremmissa kaupungeissa on yleensä lyhyempi kuin pohjoisimmassa Suomessa. Rahtimaksumme on ainoastaan 3,50 €.
Jos tuotteet ovat avattu ja käyttämättömiä, voit käyttää palautusoikeutta 14 päivää siitä, kun vastaanotit tilauksen. Ota yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi palautusetiketin, jotta saat tavarat lähetettyä ilmaiseksi takaisin. Klikkaa tästä ottaaksesi yhteyttä asiakaspalveluun. Jollemme voi hyväksyä palautusta, koska tavarat on avattu tai käytetty, uusi toimitusmaksu on 10€. Jos kauppa on purettu oikeudenmukaisesti, esimerkiksi palautusoikeuden tai reklamaation takia, korvaamme aina kuluttajalle 30 päivän sisällä.