kaikkialennuskoodit.com

Granit Alennuskoodit & Kupongit Tammikuu 2021

Katso Granit Alennuskoodit ja Tarjouskoodit ja tilaa tuotteet kotiisi jo tänään. Täältä löydät melkein kaikki Granit-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

granit.com >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Granit tarjouskoodi

Katso Granit Alennuskoodit ja Tarjouskoodit ja tilaa tuotteet kotiisi jo tänään. Täältä löydät melkein kaikki Granit-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Granit tarjoaa toimitukset edustajille tai suoraan kotiin sinulle DB Schenkerin kautta. Tilaukset, jotka painavat yli 20 kg tai sisältävät tilaa vieviä tavaroita, kuten huonekaluja, voidaan toimittaa vain kotiinkäytöllä.Granit tarjoavat eri toimituskulut, Schenker Ombud: Painohinnat. <3 kg 49kr, 3–5 kg 79kr, 10–15 kg 149kr, 5-10 kg 99kr, 15-20 kg 199kr.Schenker kotiinkuljetus: Painohinnat, <5 kg 199kr, 5-15 kg 299 kr, 15-30 kg 499 kr, 30-60 kg 699kr, 60-100 kg 799kr.
granit tarjoaa ilmaisen kuljetuksen lähimpään graniittiliikkeeseen. Kun tilaat kaupasta, se voi viedä hieman pidempään kuin tavalliset tilaukset. Huomaa, että et voi seurata tilaustasi samalla tavalla kuin kotiinkuljetus tai edustajalle. Saat ilmoituksen myymälästä heti, kun tilauksesi on noudettavissa. Muista, että paketti on noudettava 14 päivän kuluessa.
Palautuskustannukset ovat samat kuin alle 20 kg: n tilauksille alkuperäiset toimituskulut, jotka eivät ole tilaa vieviä. Suuremmalla tarkoitetaan tuotteita, joiden pituus on yli 1,2 m tai ympärysmitta on yli 3 m. Tämän tyyppisten tuotteiden palautuskustannukset ovat SEK 299. Palautuskustannukset vähennetään palautettujen tuotteiden kokonaismäärästä. Ilmoittamattomista / toimitetuista tilauksista peritään 200 kruunun maksu. Jos rakeita toimitetaan väärään numeroon, väärään tuotteeseen tai jos esine on vaurioitunut kuljetuksen aikana, ilmoita siitä meille mahdollisimman pian osoitteessa [email protected], jotta voimme korjaa virhe.