kaikkialennuskoodit.com

Giglio Alennuskoodit Maaliskuu 2021

Hyödynnä Giglio Alennuskoodit & Kampanjat: saat lisäsäästöjä jo valmiiksi edullisista hinnoista. Täältä löydät melkein kaikki Giglio-suosituimmat Kampanjakoodit & Alennukset. textbtn

giglio.com >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus

Giglio-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Pitääkö minun kirjautua sähköposteihin osoitteessa Giglio :ssa?

  Joo, on. Kun rekisteröit sähköpostiosoitteesi Giglio -uutiskirjeelle, sinulle lähetetään ainutlaatuinen tosite, jonka alennus on 20%. Sillä sinä voit ostaa mitä tahansa haluaisit. Sinulle lähetetään myös yksinoikeudellisia varhaiskäyttökutsuja uusimpaan Giglio -myyntiin, räätälöityihin tyylisuosituksiin ja muihin tulevaisuuden Giglio -tarjouskoodeihin! Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

 • Onko Giglio: lla alennusta uusille asiakkaille?

  Joo, on. Sinä voit rekisteröityä kuullaksesi alennuksista ja uusista tuotevalikoimista. Kaikille uusille asiakkaille tarjotaan 10% alennus ensimmäisestä tilaustasi Giglio:n verkossa jos ensimmäisestä tilaustasi maksaa yli 150 puntaa ja sinä voit ostaa mitä tahansa haluaisi. Jotkut tuotemerkkien poissulkemiset koskevat. Ja sinä voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

 • Onko Giglio: lla palauttamispolitiikkaa?

  Voit palauttaa yhden tai useamman tavaran, mikäli niitä ei käytetä tai kuluteta, 15 päivän kuluessa toimituspäivästä, ja saat palautuksen vastaavan tuotteen palautuksen. Paluu on ilmainen Italialle. Palautusmaksut asiakkaan on maksettava kaikista tilauksista, jotka on saatu Italian ulkopuolella. Asiakas ei voi vaihtaa palautettua tuotetta / tuotteita muilla tuotteilla. Giglio ei voi hyväksyä palautusta tuotteista, jotka eivät ole samoissa olosuhteissa kuin asiakas löysi ne.

 • Mitä maksutapoja Giglio hyväksyy?

  Giglio hyväksyy useita maksutapoja,joten sinä voit valita haluamasi maksutavan. Hyväksyvät maksutavat on seuraava: Delta, Visa, Maestro, JCB, Amazon Pay, American Express, Apple Pay, My Bank, WeChat Pay, iDeal, Union Pay, Giropay, Paypal, Yandex Money, Qiwi Wallet ja MasterCard. Pankkisiirto: Saat IBAN-tilisiirton myös sähköpostitse, ja tuote varataan sinulle, kun Giglio on vastaanottaneet rahansiirron.

Poimi tästä mukaasi uusin Giglio tarjouskoodi

Hyödynnä Giglio Alennuskoodit & Kampanjat: saat lisäsäästöjä jo valmiiksi edullisista hinnoista. Täältä löydät melkein kaikki Giglio-suosituimmat Kampanjakoodit & Alennukset.