kaikkialennuskoodit.com

Gigantti Alennuskoodit & Kampanjakoodit Helmikuu 2021

Löydä helposti Hyödynnä Gigantti Alennuskoodit & Tarjouskoodit kotimaisiin ja ulkomaalaisiin verkkokauppoihin. Täältä löydät melkein kaikki Gigantti-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

gigantti.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Gigantti tarjouskoodi

Löydä helposti Hyödynnä Gigantti Alennuskoodit & Tarjouskoodit kotimaisiin ja ulkomaalaisiin verkkokauppoihin. Täältä löydät melkein kaikki Gigantti-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Gigantin Varaa & Nouda -palvelulla voit varata tuotteen verkkokaupassamme ja noutaa sen haluamastasi Gigantti-myymälästä jo tunnin kuluttua. Lähetämme sinulle tekstiviestin, kun tuote on valmis noudettavaksi ja pidämme tuotteen varattuna sinulle seuraavan arkipäivän loppuun asti. Palvelusta ei koidu sinulle ylimääräisiä kustannuksia tai toimituskuluja ja voit noutaa tuotteen silloin kun se sinulle sopii.
Usein on vaikea tietää, vastaako tuote odotuksia, ellei sitä kokeile itse. Siksi tarjoamme tuotteillemme 50 päivän vaihto- ja palautusoikeuden* (toimituspäivästä laskien). Voit palauttaa tuotteen, vaikka olisit avannut myyntipakkauksen ja käyttänyt laitetta. Tuote tulee palauttaa ehjänä, myyntikuntoisena ilman ulkoisia kolhuja/vaurioita kaikkine tarvikkeineen, mutta tuotteen ei tarvitse olla alkuperäisessä myyntipakkauksessa.
Gigantti Extend pidentää uuden tuotteesi takuuaikaa viiteen vuoteen kuluttajasuojalain määräämän 2 vuoden sijasta. Yksinkertaisesti tämä tarkoittaa kolmea huoletonta lisävuotta. Gigantti Extend jatkaa siitä, mihin valmistajan virhevastuu loppuu.
Vaihdatko puhelimesi aina kun suosikkimerkkisi uusin malli julkaistaan? Meillä on sinulle uusi RENEW IT -palvelu, jossa maksat alhaista kuukausimaksua ja saat aina uusimman mallin käyttöösi, ilman että sinun tarvitsee itse löytää vanhalle puhelimellesi ostajaa.