kaikkialennuskoodit.com

Get The Label Alennuskoodit Marraskuu 2020

Nappaa tästä netin ihastuttavimmat Hyödynnä Get The Label Alennuskoodit & Alennukset, joilla shoppailet huokeaan hintaan. Täältä löydät melkein kaikki Get The Label-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

getthelabel.com >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus

Get The Label-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Onko Get The Label: lla alennusta uusille asiakkaille?

  Joo, on. Sinä voit rekisteröityä kuullaksesi alennuksista ja uusista tuotevalikoimista. Kirjoita vain sähköpostiosoitteesi, niin saat pian tarjouksia postilaatikkoosi. Kaikille uusille asiakkaille tarjotaan 10% alennus ensimmäisestä tilaustasi Get The Label:n verkossa ja voit ostaa mitä tahansa haluaisi. Jotkut tuotemerkkien poissulkemiset koskevat. Ja sinä voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. Sen paitsi, toimitus on ilmainen sinulle.

 • Onko Get The Label: lla palauttamispolitiikkaa?

  Jos jostain outosta syystä olet tyytymätön tilaukseesi, palauta se Get The Label: lle. Sen on oltava käyttämätön ja 21 päivän kuluessa täyden hyvityksen tai vaihtoa varten. Kaikki tavarat on palautettava alkuperäisellä merkinnällä ja jalkineet on palautettava alkuperäisissä laatikoissa (ehjät). Huomaa, että kaikissa uimapukuissa on oltava suojatarra ehjä. Korvakoruja ja alusvaatteita ei voida palauttaa terveyden ja hygienian vuoksi. Täytä vain palautuslomake lähetyslehdessä ilmoittamalla palautettavat tavarat ja toimenpiteet, jotka haluat meidän tekevän. Palautukset: Kaikki hyvitykset palautetaan alkuperäiselle maksutavallesi 3–5 työpäivän sisällä.

 • Mitä maksutapoja Get The Label hyväksyy?

  Get The Label hyväksyy kaikenlaisia maksutapoja,joten sinä voit valita haluamasi maksutavan. Hyväksyvät maksutavat on seuraava: Delta, Visa, Maestro, Paypal ja MasterCard. Lisäsuojaustasona on 3-D-suojattu vaihtoehto, jossa vaaditaan salasana kortillesi. Jos sinä et tiedä kolmiulotteista salasanaasi tai jos tarvitset sitä, ota yhteyttä pankkiisi tai luottokorttioperaattorisi.

 • Onko Get The Label: llä alennusmyynti?

  Koko myynti loppuu 85%: n alennuksella vaatteista ja asusteita. Tämä tarjous on voimassa niin kauan kuin tarvikkeita kestää, ja vain tietyille tuotteille. Tämä tarjous riippuu saatavuudesta. Get The Label varaa oikeuden lopettaa kampanja milloin tahansa ja peruuttaa kaikki tilaukset luvattoman, muutetun tai sopimattoman käytön vuoksi.

Poimi tästä mukaasi uusin Get The Label tarjouskoodi

Nappaa tästä netin ihastuttavimmat Hyödynnä Get The Label Alennuskoodit & Alennukset, joilla shoppailet huokeaan hintaan. Täältä löydät melkein kaikki Get The Label-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.