Freska Alennuskoodit & Kampanjakoodit - 15% Alennus Syyskuu 2022

Tältä sivulta löydät Hyödynnä Freska Alennuskoodit & Kupongit ja Tarjouskoodit. Täältä löydät melkein kaikki Freska-suosituimmat Kampanjakoodit & Kampanjat.

Lisää

 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus
  Alennus

  Kurkkaa Freskalle ja tilaa desinfioiva siivous alkaen vain 48€

  Vanhenee 29-03-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Freskalta voit nyt tilata laadukkaan siivouksen edulliseen tuntihintaan. Kotitalousvähennyksen jälkeen maksat alkaen vain 24€ per tunti

  Vanhenee 04-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Älä enää stressaa siivouksesta - tilaa luotettava siivous Freskalta alkaen 40e/h

  Vanhenee 05-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Ilahduta lahjansaajaa Freskan kotisiivouslahjakortilla

  Vanhenee 10-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Ärsyttääkö ikkunoiden peseminen Eipä huolta, sillä Freskalta saat palvelun nyt 55 euron tuntihintaan

  Vanhenee 11-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Freskalta saat toimistosiivoukset alkaen vain 29€/h

  Vanhenee 17-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Muutto edessä Kutsu Freska apuun Muuttosiivous 55€/h

  Vanhenee 18-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Freska: Tilaa kotisiivous nyt 38€ / h

  Vanhenee 19-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Helpota Ikkunanpesu-urakkaasi - Freskan ikkunanpesu 55 €/h

  Vanhenee 22-04-23
  Katso alennus
  Alennus

Vanhentuneet Freska-alennuskoodit

  Koodi

  Hyödynnä Andlight alennuskoodi ja saat 10% alennuksen seuraavasta tilauksestasi

  Vanhenee 09-08-22
  Tilaa uutiskirje
  Koodi
  Koodi

  Käytä eksklusiivinen Andlight alennuskoodi ja tilaat kaikki norm. hintaiset tuotteet -15% alella

  Vanhenee 07-08-22
  Andlight15suomi
  Koodi
  Alennus

  Säästä jopa 60% Ikkunanpesu-tuotteista Freskassa

  Vanhenee 17-07-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Jopa 60% Ikkunanpesu- tuotteista

  Vanhenee 09-07-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Älä enää stressaa siivouksesta - tilaa luotettava siivous Freskalta alkaen 40e/h

  Vanhenee 05-07-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Freskalta nappaat myös toimistosiivouksen alkaen vain 29€/tunti

  Vanhenee 03-07-22
  Katso alennus
  Alennus

Freska-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Pitääkö minun rekisteröityä Freska sähköpostiin?

  Kyllä, tarvitset. Useimmilla kauppiailla on omat jäsenyysedut, eikä Freska ole poikkeus. Onnistuneen rekisteröinnin jälkeen järjestelmä voi kerätä pisteitä jokaisesta ostoksestasi ja lähettää Freska Alennuskoodit ja muita etuja, joista vain jäsenet voivat nauttia ensimmäistä kertaa.

 • Onko Freska lla myyntitapahtumia?

  Kyllä, erilaisten ostosalennusten tarjoaminen on yksi Freska:n toiveista. Säännöllinen myyntitoiminta on yksi parhaista tavoista Freska saavuttaa tämä tavoite. Alennustilaisuuksien aikana annetaan erikoisalennuksia ja Freska Kampanjakoodit vanhoille ja uusille asiakkaille. Muista siis selata kaikkialennuskoodit.com sivustoa myyntitapahtumien aikana löytääksesi Freska Alennuskoodit!

 • Kuinka käytän Freska Alennuskoodit laitetta verkossa?

  Jotta voit käyttää Freska Alennuskoodit, sinun tulee ensin laittaa haluamasi tuotteet Freska -ostoskoriin ennen kuin siirryt kassalle. Kun olet täyttänyt freska.fi pyytämät henkilötiedot, voit helposti etsiä maksupainikkeen vieressä olevan syöttökentän, jossa lukee "Freska Alennuskoodit" tai jotain vastaavaa. Tähän tulee syöttää Freska Kupongit. Lopuksi, jos freska.fi -kentän vieressä on Käytä-painike, älä unohda napsauttaa sitä.

 • Voinko yhdistää Freska Alennuskoodit?

  Ei, et voi. Vaikka Freska Alennuskoodit on erilaisia, ei ole mahdollista käyttää useita Freska Alennuskoodit samanaikaisesti säästääksesi enemmän rahaa. Vaikka Freska asiakkaat eivät saa tehdä tätä, he voivat silti nauttia muista Freska:n tarjoamista eduista, kuten ilmaisesta toimituksesta ja pienistä lahjoista.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä
Syötä tiedot kodistasi ja toiveistasi. Laskurimme antaa siivousaikasuosituksen tai voit myös valita ajan itse. Tilaa nopeasti ja helposti netistä, alk. 38 €/h. Kaikki palvelulle ovat kotitalousvähennyskelpoisia! Kotitalousvähennyksen jälkeen tuntihinnaksi jää noin puolet, eli esimerkiksi tilatessasi säännöllisen siivouksen, tuntihinta onkin noin 19 €/h. Kotitalousvähennys on vuonna 2019 50% maksamasi palvelun hinnasta ja se hyvitetään sinulle henkilökohtaisessa verotuksessa. Kotitalousvähennyksen vuosittainen omavastuuosuus on 100 € ja enimmäismäärä 2 400 €. Tarjoamme sinulle aina tyytyväisyystakuun. Pyydämme palautteesi siivouksesta heti sen valmistuttua. Mikäli et palautteesi perusteella ole tyytyväinen siivoukseen, otamme sinuun pikaisesti yhteyttä; yhdessä löydämme varmasti hyvän ratkaisun tilanteeseen.

Samantyyppisiä alennuskoodeja

Arvioi se!
3.5 /592 ääntä

Tietoja Freska

Kotisiivous on elämää helpottava ratkaisu missä tahansa elämänvaiheessa. Siivooja tulee kotiisi haluttuun aikaan ja tuo tarpeen mukaan myös siivousvälineet- ja aineet. Ammattilainen saa kotisi putipuhtaaksi vaikka sillä aikaa, kun käyt töissä tai kuntosalilla. Voit käyttää siivouksesta säästyneen ajan vapaa-ajastasi nauttimiseen. Voit tilata Freskan kotisiivouksen kertasiivouksena, kuukausittain, joka toinen viikko tai viikottain. Koulutetut siivoojamme käyttävät alamme parhaita välineitä ja metodeja, jotta kotisi kiiltäisi puhtauttaan.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä Freska-verkkokaupassa

 • Freska Sosiaalinen Media Tarjous

  Seuraa Freska Facebookissa, Twitterissa, YouTubeissa, Instagramissa, Pinterestissa tai Snapchatissa ja saat ensimmäisenä tiedon uusimmista trendeistä ja parhaista tarjouksista. Sinulla saattaa olla mahdollisuus saada yksinoikeudella Freska Alennuskoodit Syyskuu 2022.
 • Freska Nykyisen Asiakkaan Alennus

  Uskollisena Freska asiakkaana saat automaattisesti pääsyn kaikkiin heidän loistaviin tarjouksiinsa. Selaa Freska Kupongit tänään saadaksesi mahtavan alennuksen jopa 15%.
 • Freska Loma Tarjous

  Asiakkaat saavat aina suurimman alennuksen Freska tuotteista ostoskauden aikana, kuten Black Friday, Cyber Monday, Christmas Day ja Back to school kauden aikana. Pidä silmäsi auki äläkä koskaan missaa kaikkia tuottoisia Freska alennuskoodeja erityisjuhliin.
 • Freska Alennuskoodit

  Freska tarjoaa asiakkailleen parhaat tuotteet parhaaseen hintaan sekä vertaansa vailla olevan ostospalvelun. Voit jopa säästää enemmän käsin valitun Freska Kampanjakoodit ja suosikkituotetarjousten avulla.
 • Freska Ilmainen Toimitus

  Freska näyttää ilmaisen toimituksen alennuksen ostossivustonsa yläosassa tai julkisella tietoalueella verkkosivuston alaosassa. Jos haluat saada ilmaisen toimituksen alennuksen, tilauksesi tulee ylittää Freska vaatima ostossumma.

Suositut kaupat

Freska Alennuskoodit