Flixbus Alennuskoodit & Kampanjakoodit - 15% Alennus Maaliskuu 2023

Löydä helposti Hyödynnä Flixbus Alennuskoodit & Tarjouskoodit kotimaisiin ja ulkomaalaisiin verkkokauppoihin. Täältä löydät melkein kaikki Flixbus-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Lisää

 • Kaikki (3)
 • Alennuskoodit (1)
 • Alennukset (2)
 • Ilmainen toimitus
  Koodi

  Kaukobussimatkat alkaen 5 €

  Vanhenee 16-04-23
  Katso alennuskoodi
  Koodi
  Alennus

  Nauti Press Room-tuotteista alkaen $3 Flixbusssa

  Vanhenee 02-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Saa Terms & Conditions of Purchase- tuote alimmillaan hintaan $30 Flixbusssa

  Vanhenee 10-04-23
  Katso alennus
  Alennus

Vanhentuneet Flixbus-alennuskoodit

  Alennus

  Saa It's not only on Black Friday offers affordable tickets all year round- tuote alimmillaan hintaan $19.99 Flixbusssa

  Vanhenee 16-03-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Saa Terms & Conditions of Purchase- tuotteista lähtien $30 Flixbussta

  Vanhenee 16-03-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Saa It's not only on Black Fridayoffers affordable tickets all year round- tuotteista niin alhaisella hinnalla kuin $19.99 Flixbusssa

  Vanhenee 13-03-23
  Katso alennus
  Alennus
  Koodi

  Kaukobussimatkat Alkaen 5 €

  Vanhenee 22-02-23
  Siirry tarjoukseen
  Koodi
  Alennus

  FlixBus.com kuponki: 10%:n alennus opiskelijoille

  Vanhenee 31-01-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  10%:n tarjous FlixBus.comin opiskelijoille FlixBus-sovelluksessa

  Vanhenee 30-01-23
  Katso alennus
  Alennus

Flixbus-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Täytyykö asiakkaiden ladata Flixbusn mobiilisovellus?

  Flixbusn mobiilisovelluksen lataaminen tekee matkustuksesta entistä helpompaa. Sovellus on saatavilla App Storesta ja Google Playsta täysin ilmaiseksi. Sovelluksen avulla voi varata matkoja ja tehdyn tilauksen voi esittää kuljettajalle fyysisen lipun sijasta. Digitaalisella lipulla asiakas voi myös seurata bussinsa kulkua ja nähdä miten pitkä matka on vielä jäljellä sekä saada tietoonsa pysähdysten kestot.
 • Tarjoaako Flixbus palautusoikeuden?

  Flixbus tarjoaa asiakkailleen hyvitysmahdollisuuden, jos heidän bussinsa saapuminen myöhästyy kahdella tunnilla lähdöstä. Asiakas kenen bussi myöhästyi kahdella tunnilla voi ottaa kontaktia Flixbussiin heidän verkkosivuillaan ja täyttää palautuslomakkeen. Lomakkeet tarkastetaan ja lomakkeen läpi mentyä sen täyttäjälle palautetaan lipun hinta, josta vähennetään kaikki asiaankuuluvat maksut.
 • Pitääkö minun rekisteröityä Flixbus sähköpostiin?

  Kyllä, tarvitset. Rekisteröitymisen jälkeen flixbus.com voit nauttia seuraavista eduista: 1. Saat uusia tietoja Flixbus Alennuskoodit; 2. Saat lisätietoja Flixbus:n viimeisimmistä tarjouksista ja tapahtumatiedoista sähköpostitse. 3. Tilaa Flixbus ja saat uusimmat tiedot uuden Flixbus:n tuotteista. 4. Kerää kulutuspisteitä, jotka voidaan vaihtaa lahjoihin tai alennuksiin.
 • Onko Flixbus lla myyntitapahtumia?

  Kyllä, myyntitapahtumat ovat Flixbus:n säännöllinen ostoskarnevaali, joka tyydyttää asiakkaiden ostoinnostuksen. Se järjestetään säännöllisesti ympäri vuoden Flixbus:n myynninedistämisstrategian mukaisesti, ja mittakaava on ennennäkemätön! Samaan aikaan on myös Flixbus Kampanjakoodit, joka on omistettu näille myyntitapahtumille, mikä säästää enemmän rahaa Flixbus ystävien tilauksiin!
 • Kuinka käytän Flixbus Alennuskoodit laitetta verkossa?

  Flixbus Kampanjakoodit:n hakeminen ei ole niin vaikeaa. Havainnollistaaksesi, aseta suosikkituotteesi Flixbus Ostoskoriin tavalliseen tapaan ja napsauta "kassa"-painiketta. Kun olet siirtynyt maksusivulle, huomaat Flixbus maksusivulla syöttöruudun nimeltä "tarjouskoodi" tai jotain vastaavaa, johon voit liittää oman Flixbus Kupongit. Muista lopuksi klikata "Käytä" varmistaaksesi, että olet lunastanut Flixbus Alennuskoodit.
 • Voinko yhdistää Flixbus Alennuskoodit?

  Ei. Flixbus pyysi, että Kampanjakoodit ei voi pinota yhteen samanaikaisesti. Jotkut Flixbus Alennuskoodit tarjoavat erilaisia alennuksia eri kohdistetuille tuotteille, joten Flixbus Kampanjakoodit ei voi pinota satunnaisesti. Ostoksillasi voit valita Flixbus Kupongit, jotka sopivat tilauksillesi käytettäväksi.

Samantyyppisiä alennuskoodeja

Arvioi se!
3.5 /606 ääntä

Tietoja Flixbus

Flixbus on vuonna 2011 Saksassa perustettu yritys, joka koordinoi bussiliikennettä Euroopan sekä Yhdysvaltojen kaupunkien välillä. Flixbusn linja-autoliikenne toteutetaan yhteistyössä alueellisten niin pienten kuin keskisuurtenkin bussiyhtiöiden kanssa jotka vastaavat reittiliikenteiden päivittäisistä toiminnasta, kun taas Flixbus on vastuussa verkostosuunnittelusta, hinnoittelusta, markkinoinnista, liiketoiminnan asiakaspalvelusta ja laadunvarmistuksesta. Tämä liiketoimintamalli on mahdollistanut nopean kasvun ja reitistö tarjoaa 400 000 yhteyttä joka päivä 2500 kohteessa 30 maassa. Tavoitteena on tarjota asiakkaille markkinoiden halvimmat bussiliput ja säästää heidän aikaansa suorilla yhteyksillä sekä luontoa käyttämällä kaikista ekologisinta matkustustapaa.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä Flixbus-verkkokaupassa

 • Flixbus Sosiaalinen Media Tarjous

  Haluatko saada säännöllisiä päivityksiä ja Flixbus Kampanjakoodit? Haluat ehkä tarkistaa heidän bloginsa. Flixbus julkaisee säännöllisesti päivityksiä ja joitain tulevia tarjouksia ajoittain. Voit myös seurata Flixbus Facebookissa ja hankkia Flixbus Alennuskoodit.
 • Flixbus Nykyisen Asiakkaan Alennus

  Flixbus tarjoaa erikoistarjouksia rakkaille asiakkailleen. Jos teet ostoksia verkossa nykyisenä tai palaavana asiakkaana, sinulla on loistava tilaisuus saada 15% alennusta tilauksestasi.
 • Flixbus Loma Tarjous

  Black Friday ale kaupassa Flixbus 2023:lle on poissa mielikuvituksestasi! Koko sivuston tuotteiden hinnat ovat tämän vuoden alhaisimmat. Löydä haluamasi tuotteet nopeasti Flixbus tuoteluettelosta ja maksa vähemmän rahaa.
 • Flixbus Alennuskoodit

  Tarkista Flixbus Alennus tällä sivulla ennen tilauksen tekemistä. Flixbus Kampanjakoodit odottaa sinua. Voit saada lyömättömiä hintaalennuksia jopa 15% alennukseen. Muista pitää silmällä Kaikkialennuskoodit.com ajoittain, josta löydät aina Flixbus Alennuskoodit ja hyviä tarjouksia, jotka auttavat sinua säästämään hieman enemmän rahaa.
 • Flixbus Ilmainen Toimitus

  Jos et halua tuhlata rahojasi toimitukseen, ostaminen kauppiaalta Flixbus on paras valinta. Kaikki tilaukset kauppiaalta Flixbus ovat saatavilla ilmaisella toimitustarjouksella. Tule ostamaan kauppiaalta Flixbus Alennuskoodit, niin saat 15% alennuksen tällä hetkellä.

Suositut kaupat