kaikkialennuskoodit.com

Flamingo Spa Alennuskoodit & Kampanjakoodit Maaliskuu 2021

Löydä helposti Hyödynnä Flamingo Spa Alennuskoodit & Tarjouskoodit kotimaisiin ja ulkomaalaisiin verkkokauppoihin. Täältä löydät melkein kaikki Flamingo Spa-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

flamingospa.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Flamingo Spa tarjouskoodi

Löydä helposti Hyödynnä Flamingo Spa Alennuskoodit & Tarjouskoodit kotimaisiin ja ulkomaalaisiin verkkokauppoihin. Täältä löydät melkein kaikki Flamingo Spa-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Viihdekeskus Flamingon parkkihallissa on 800 ilmaista parkkipaikkaa. Flamingo Viihdekeskuksen autopaikoitusta valvoo Q-Park Oy. Käytäthän parkkikiekkoa, parkkiaika 5h. Kylpylämme vastaanotosta ei ole saatavilla erikoislupia pidempää pysäköintiä varten. Tarvittaessa voi käydä lisäämässä parkkiaikaa uinnin välillä.
Uima-asun vuokra on 10 € ja kylpytakin 5 €. Pyyhkeen vuokrahinta Vesipuiston ja Spa Kylpylän asiakkaille 2 €. Kylpytossuja voi ostaa hintaan 4 €. Spa Kylpylän sisäänpääsyyn hoitovarauksen yhteydessä kuuluu kylpytakki. Vesipuiston ja Spa Kylpylän sisäänpääsymaksuun ei sisälly pyyhkeen lainaa. Kylpylään voi tuoda myös oman kylpytakin, pyyhkeen ja kylpytossut.
Etuhinta Vesipuistoon ja Spa kylpylään on 12€. Saavuttava ma-pe klo 10-15 välillä, ei rajoitusta oleskeluajassa. Etuhintaan oikeutettuja ovat: Seniori +60v, työtön, eläkeläinen, varusmies, opiskelija.