FitWood Alennuskoodit & Tarjoukset - 60% Alennus Lokakuu 2023

Hyödynnä FitWood Alennuskoodit & Alennukset ja teet ostokset verkkokaupassa edullisemmin. Täältä löydät melkein kaikki FitWood-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Lisää

 • Kaikki (4)
 • Alennuskoodit
 • Alennukset (4)
 • Ilmainen toimitus

Kokeile kaikkia FitWood-koodeja kassalla yhdellä napsautuksella.

Coupert löytää ja käyttää automaattisesti kaikki saatavilla olevat koodit, kaikki ilmaiseksi.

Vahvistettu
Katso alennuskoodi

Vanhentuneet FitWood-alennuskoodit

FitWood-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Mitä maksuvaihtoehtoja FitWood tarjoaa?

  FitWoodn verkkokaupan yksityisasiakkailla on käytössään Klarnan tarjoamat maksutavat, joihin kuuluu lasku, luottokortti- ja verkkopankkimaksut sekä Stripe. Yrityksillä ja yhteisöillä on sen sijaan käytössään Paytrailin tarjoamat luottokortti- ja verkkopankkimaksut tapauskohtaisten laskujen lisäksi, joissa on käytössä 7-14 maksuehdot. Klarna käsittelee verkkokaupan asiakkaan henkilötietoja yhteys- ja tilaustietojen muodossa heidän oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.
 • Tarjoaako FitWood palautusoikeuden?

  FitWoodn verkkokaupan kuluttaja-asiakkailla on kaikkiin tuotteisiin kahden viikon vaihto- ja palautusoikeus, joka alkaa noutotilauksen tai toimituspaketin vastaanottamisesta. Asiakkaan on vaihdettava tai palautettava tuote viimeistään kahden viikon kuluessa käyttämättömänä ja myyntikelpoisena. Asiakkailla on oikeus tutustua tuotteisiin ja kokeilla niitä palautusaikana, mutta he eivät voi ottaa tavaroita käyttöön.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä FitWood-verkkokaupassa

 • FitWood Sosiaalinen Media Tarjous

  Lue FitWood Alekoodi uutisista, viimeisimmistä päivityksistä, tulevista tarjouksista ja kampanjoista sosiaalisessa mediassa, kuten Instagram, Facebook, Twitter tai Youtube. Se on loistava tapa alennettuun hintaan seurata sosiaalista mediaa.

 • FitWood Nykyisen Asiakkaan Alennus

  FitWood on innoissaan voidessaan esittää lyömättömiä tarjouksia olemassa oleville asiakkaille osoittaakseen arvostusta olemassa oleville asiakkailleen ja toivottaakseen uudet tervetulleiksi. Alennuskampanja päättyy pian, joten toimi heti.

 • FitWood Loma Tarjous

  Sinua odottaa suuri säästömahdollisuus FitWood ostoskauden alennuksen vuoksi. Se on rajoitetun ajan tarjous valtavalle valikoimalle alennettuja tuotteita. Osta tuotteesi Lokakuu ja saat jopa 60% alennuksen.

 • FitWood Ilmainen Toimitus

  Älä koskaan murehdi kalliista toimituskuluista FitWood, sillä jokainen tilaus voidaan toimittaa kotiovellesi ilmaiseksi, kunhan kulutat tietyn hinnan. Lisäksi FitWood tarjoaa sinulle palautuspalvelun.

Samantyyppisiä alennuskoodeja

KUPONGIT LÖYTYNYT!
Keskim. säästö: 32.80€
Käytä kaikkia koodeja
Coupert voi testata ja käyttää kaikkia kuponkeja yhdellä napsautuksella.
Arvioi se!
3.5 /610 ääntä

Tietoja FitWood

FitWood on suomalainen vuonna 2015 Tampereelle perustettu osakeyhtiö, joka erikoistuu urheiluvälineisiin ja harjoittaa toimintaansa Tampereella sijaitsevan fyysisen myymälän lisäksi verkkokauppana. FitWoodn tavoitteena on ollut alusta asti luoda toiminnallisia ja luonnonläheisiä kuntoiluvälineitä, jotka sopivat skandinaaviseen sisustukseen. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluu puusta valmistettuja, monikäyttöisiä ja korkealaatuisia aktiivisuus- ja kuntoilutuotteita koko perheelle. FitWoodn intohimoihin kuuluukin lasten liikunnan monipuolistaminen sekä motoristen taitojen kehittäminen aktiivisen elämäntavan ja hyvinvoinnin edistämisen sekä pitkäaikaisten, hyvältä näyttävien ja ympäristöystävällisten tuotteiden suunnittelun ohella. Voit tarkastella ja käyttää FitWood alennuskoodeja säästääksesi vielä enemmän.

Suositut kaupat