kaikkialennuskoodit.com

Fitnesstukku Alennuskoodit & Kupongit Maaliskuu 2021

Tutustu Fitnesstukku tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Fitnesstukku Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten. textbtn

fitnesstukku.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Fitnesstukku tarjouskoodi

Tutustu Fitnesstukku tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Fitnesstukku Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Ostaessasi Fitnesstukusta voit olla varma siitä, että saat tuotteet markkinoiden parhaaseen hintaan! Siksi tarjoamme asiakkaillemme hintatakuun. Tämä tarkoittaa, että jos sattuisit löytämään saman tuotteen edullisempaan hintaan jostain toisesta suomalaisesta verkkokaupasta tai päivittäistavarakaupasta, tarjoamme tuotteen samaan hintaan ja annamme lisäksi "finder's feen"! Tarjoamme saman hinnan (yhden kerran tuotetta kohden) viimeistään 10 päivää sen jälkeen kun olet ostanut tuotteen.
Normaalisti pakettisi on perillä 3-5 päivässä. Suurempien kampanjoiden aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi. Asiakas saa tilauksen toimituskuluitta tilauksen arvon ylittäessä 49 euroa. Alle 49 euron tilauksiin lisätään seitsemän (7) euron toimituskulut.
Fitnesstukusta tehdyillä tuotetilauksilla on aina 14 päivän peruutusoikeus. Asiakas voi peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla Fitnesstukulle ja palauttamalla tuotteen/tuotteet. Takaisinmaksuprosessi alkaa heti, kun olet vastaanottanut palautusvahvistuksen sähköpostiisi. Huomioi, että tehdessäsi vaihdon, tilaat itse tuotteen, jonka haluat edellisen tilalle. Uusi tilaus tehdään hintaan, joka sen päivän aikana on voimassa verkkokaupassamme. Hintoja ei voi muuttaa jälkikäteen.