Finnlines Tarjouskoodit - 40% Alennus Lokakuu 2022

Nappaa tästä netin ihastuttavimmat Hyödynnä Finnlines Tarjouskoodit & Alennukset, joilla shoppailet huokeaan hintaan. Täältä löydät melkein kaikki Finnlines-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Lisää

 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus
  Alennus

  Taloudelliset tunnusluvut- tuotteet alkaen EUR350.4331.7

  Vanhenee 12-10-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Saa in avainluvut- tuotteista lähtien EUR350.4331.7 Finnlinessta

  Vanhenee 13-10-22
  Katso alennus
  Alennus
  40% Alennus

  Kuponki Finnlines: Jopa 40% alennus + ilmainen toimitus

  Vanhenee 08-10-22
  Katso alennus
  Alennus

Vanhentuneet Finnlines-alennuskoodit

  Alennus

  Saa Taloudelliset tunnusluvut- tuote alimmillaan hintaan EUR350.4331.7 Finnlinesssa

  Vanhenee 04-09-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Saa in avainluvut- tuotteista lähtien EUR350.4331.7 Finnlinessta

  Vanhenee 02-09-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Saa Laivalla Ruotsiin- tuote alimmillaan hintaan 45€ Finnlinesssa

  Vanhenee 31-08-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Nauti Laivalla Saksaan-tuotteista alkaen 398€ Finnlinesssa

  Vanhenee 28-08-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Saa Laivamatkat Ruotsista Saksaan- tuotteista lähtien 54€ Finnlinessta

  Vanhenee 27-08-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Nauti Laivalla Ahvenanmaalle-tuotteista alkaen 45€ Finnlinesssa

  Vanhenee 26-08-22
  Katso alennus
  Alennus

Finnlines-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Pitääkö minun rekisteröityä Finnlines sähköpostiin?

  Kyllä, tarvitset. Voit rekisteröidä sähköpostisi finnlines.com kautta. Rekisteröinnin jälkeen Finnlines Tarjouskoodit ja myynninedistämistoimet lähetetään postilaatikkoosi ajoissa, jotta et jää paitsi kaikista Finnlines-alennuksista. On syytä mainita, että voit myös peruuttaa Finnlines-tilauspalvelun milloin tahansa.
 • Onko Finnlines lla myyntitapahtumia?

  Kyllä, useat kauppiaan Finnlines suositut tuotteet saavat alennusta jokaisesta Finnlines myyntitapahtumasta. Tietyn ajanjakson aikana asiakkaat voivat nauttia Finnlines Tarjouskoodit sekä Kupongit tavallista suuremmalla alennuksella. Ennen kuin myyntitapahtuma saapuu, asiakkaat, jotka haluavat ostaa tuotteita verkkotunnuksesta finnlines.com, voivat kiinnittää huomiota ajankohtaisiin alennustoimintoihin, jotka tuovat myös yllätyksiä!
 • Kuinka käytän Finnlines Tarjouskoodit laitetta verkossa?

  Kirjaudu sisään finnlines.com -palveluun, valitse ostettavat tuotteet ja laita ne ostoskassiin ja valitse sopiva Finnlines Tarjouskoodit suorittaaksesi maksun loppuun. On huomattava, että Finnlines Tarjouskoodit:lla on vastaava käyttösääntö. Voit tarkistaa sen napsauttamalla Finnlines -asiakaskeskusta ja etsimällä Oma Tarjouskoodit -sivuni. Sitten voit selata Finnlines Kupongit -sivua ja tarkistaa kunkin Finnlines Kampanjakoodit -sivusi alareunassa olevan säännön.
 • Voinko yhdistää Finnlines Tarjouskoodit?

  Ei. Tarjouskoodit ta ei voi käyttää yhdessä kaupassa Finnlines. Jokaisella Finnlines alennuskoodilla on vastaavat käyttösäännöt. Finnlines edellyttää, että vain yhtä alennuskoodia voidaan käyttää yhteen tilaukseen. On kuitenkin huomattava, että Finnlines ilmaisen toimituksen eduista voi nauttia samanaikaisesti Finnlines Kupongit kanssa.
Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä
Voit varata matkasi verkossa ympäri vuorokauden, osoitteessa finnlines.Jos haluat esimerkiksi varaa lähtevä matka normaalihintaisena matkaa ja saapuva matka erikoishintaisena matkaa, ota yhteyttä puhelinpalveluumme. Jos varaat paluumatkan tai monen matkan matkan, saat 20% alennuksen kaikista ensimmäisen matkaa seuraavista lauttamatkoista. Alennuksen saamiseksi sinun on varattava kaikki matkan osat samaan aikaan. Alennukset ja tarjoukset finnlines tarjoavat: Tarjouksen tai alennuksen mukaiset erikoishintaiset liput on varattava ja maksettava etukäteen. Alennuksia ei myönnetä sisäänkirjautumisen yhteydessä, eikä niitä palauteta jälkikäteen. Erityisesti hinnoiteltuja paikkoja on rajoitetusti. Tulliton: Ruotsi – Suomi-liikenteessä sinulla on mahdollisuus tullittomiin ostoksiin Ahvenanmaalla pysähtyvillä lähtöpaikoilla. Snusia myydään reitillä Naantali – Långnäs – Kapellskär ja vain Ruotsin vesillä. Henkilöt voivat tuoda nuuskaa omaan käyttöön (ei lahjaksi) jopa 1000 grammaan saakka. Finnlines tarjoaa maksutapoja lähtöselvityksessä: Suomi ja Saksa: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Amex, Diners Club tai käteismaksut euroina. Långnäsissä ei ole mahdollisuutta maksaa matkaa.Sweden: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro tai käteismaksut Ruotsin kruunuissa tai euroissa.Maksutavat laivalla: Ostokset maksetaan käteisellä (euroina) tai kortilla.Reiteillä Naantali – Långnäs – Kapellskär ja Malmö – Travemünde voit myös maksaa ostoksesi Ruotsin kruunuissa euron sijaan. Hyväksymme seuraavat luotto- ja maksukortit: American Express, Diners Club, Eurocard, Maestro, MasterCard, MasterCard Debit, V PAY, Visa , Visa Debit ja Visa Electron.Koska tietoliikenne tapahtuu satelliittiyhteyden kautta, emme voi taata korttimaksujen onnistumista. Ei ole valuutanvaihtoa eikä mahdollisuutta nostaa rahaa esimerkiksi lentokoneesta. Merimatkan aikana matkapuhelimesi muodostaa yhteyden satelliittiin, joka mahdollistaa matkapuhelinverkon koko matkan ajan. Jos et halua käyttää tätä finnlines-palvelua ollenkaan, kytke matkapuhelimen lentotila päälle. Jos haluat soittaa tai vastaanottaa tekstiviestejä ja puheluita, poista mobiilidata käytöstä.

Samantyyppisiä alennuskoodeja

Arvioi se!
3.5 /604 ääntä

Tietoja Finnlines

Finnlines on pitänyt tärkeätä siltaa manner-Eurooppaan suomalaisille viejille ja maahantuojille 70 vuoden ajan. Viimeisen kymmenen vuoden aikana yritys on keskittynyt liiketoiminnan kehittämiseen, laivaston nykyaikaistamiseen ja investointeihin uuteen tehokkaaseen tekniikkaan. Finnlines on nyt edelläkävijä Itämerellä. Kuljetamme rahtia ja matkustajia päivittäin palvelemalla asiakkaita Itämeren ja Pohjanmeren alueilla. Finnlines tarjoaa tehokkaita laivapalveluita yli 170 viikoittaisen rahdin nimen lähteellä, joista 80 matkustajaa kuljettaa. Merenkulun lisäksi tarjoamme satamapalveluita myös Suomessa Helsingin, Turun ja Naantalin satamissa. Uusi aikakausi alkoi vuonna 2005, kun italialainen Grimaldi-ryhmä astui jalkaansa Finnlinesissa. Yli 170 viikoittaista lastin lähtöä ja 80 matkustajan lähtöä tarjoaa Finnlines tänään tehokkaita laivapalveluita - entistäkin vahvempia.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä Finnlines-verkkokaupassa

 • Finnlines Sosiaalinen Media Tarjous

  Lue Finnlines Kupongit uutisista, viimeisimmistä päivityksistä, tulevista tarjouksista ja kampanjoista sosiaalisessa mediassa, kuten Instagram, Facebook, Twitter tai Youtube. Se on loistava tapa alennettuun hintaan seurata sosiaalista mediaa.
 • Finnlines Nykyisen Asiakkaan Alennus

  Finnlines on innoissaan voidessaan esittää lyömättömiä tarjouksia olemassa oleville asiakkaille osoittaakseen arvostusta olemassa oleville asiakkailleen ja toivottaakseen uudet tervetulleiksi. Alennuskampanja päättyy pian, joten toimi heti.
 • Finnlines Loma Tarjous

  Sinua odottaa suuri säästömahdollisuus Finnlines ostoskauden alennuksen vuoksi. Se on rajoitetun ajan tarjous valtavalle valikoimalle alennettuja tuotteita. Osta tuotteesi Lokakuu ja saat jopa 40% alennuksen.
 • Finnlines Alennuskoodit

  Älä huolehdi tilauksesi Finnlines korkeista hinnasta. Nyt saat tuotteesi halvimmalla hinnalla, kun käytät seuraavaa vahvistettua Finnlines Tarjouskoodit. Käsin valitut tarjouskoodit voivat auttaa sinua saavuttamaan valtavia hyviä budjettisäästöjä.
 • Finnlines Ilmainen Toimitus

  Tee nyt tilauksesi kauppiaalta Finnlines Tarjouskoodit ja säästä suuria säästöjä Finnlines tuotteista. Unohda toimituskulut ja voit ostaa mitä tahansa Lokakuu 2022.

Suositut kaupat