kaikkialennuskoodit.com

Finnish Design Shop Alennuskoodit & Kupongit Maaliskuu 2021

Katso Finnish Design Shop Alennuskoodit ja Tarjouskoodit ja tilaa tuotteet kotiisi jo tänään. Täältä löydät melkein kaikki Finnish Design Shop-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

finnishdesignshop.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Finnish Design Shop tarjouskoodi

Katso Finnish Design Shop Alennuskoodit ja Tarjouskoodit ja tilaa tuotteet kotiisi jo tänään. Täältä löydät melkein kaikki Finnish Design Shop-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Toimitusmaksu Suomessa on Postin pakettiautomaattiin tai Matkahuollon pakettipisteeseen tilattaessa 4,90 €/tilaus, Postin palvelupisteeseen tilattaessa 6,50 €/tilaus ja kotiinkuljetuksella 10,00 €/tilaus. Yli 100 €:n tilaukset toimitetaan aina ilman toimituskuluja. Kun tuote on varastossa, tilaus lähetetään tilauspäivää seuraavana arkipäivänä, ja se saapuu perille 1-2 arkipäivässä. Jotkin tuotteet ovat tilaustuotteita, ja näiden tuotteiden toimitusaika on määritelty tuotetietojen yhteydessä.
Suomen lisäksi toimitamme tilauksia yli 180 maahan. Jos haluat tehdä tilauksen, joka toimitetaan toiseen EU-maahan, Sveitsiin tai Norjaan, tee tilauksesi normaaliin tapaan verkkokaupassamme osoitteessa www.finnishdesignshop.fi ja valitse maksamisen yhteydessä toimitusosoitteeksi toisen maan osoite.
Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ostoksiisi. Tarjoamme siksi tilaamillesi tuotteille 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisten pakkausten tallella.
Palautettujen tuotteiden hinta hyvitetään sinulle valitsemasi maksutavan mukaisesti. Hyvitys maksetaan heti, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautettavan tuotteen.