kaikkialennuskoodit.com

Finlayson Alennuskoodit & Kampanjakoodit Tammikuu 2021

Hyödynnä Finlayson Alennuskoodit & Kampanjat ja teet ostokset verkkokaupassa edullisemmin. Täältä löydät melkein kaikki Finlayson-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

finlayson.fi >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus

Finlayson-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Miten maksaa tilaukse Finlayson:ssa, mitkä ovat maksutavat?

  Finlayson:ssa Vverkkopankkimaksut välittää maksunvälityspalvelu Checkout. Voi maksaa sen kautta kaikilla Suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla. Checkoutilla voi maksaa myös yleisimmillä luottokorteilla. Verkkopankin lisäksi voi maksaa myös luottokortilla. Kun lähetät varastosta, summa vähennetään korttistasi, mutta maksuvaraus näkyy maksukortillasi heti. Voi käyttää myös Klarnan laskutusta Finlayson:ssa, saat 14 päivän maksuajan tuotteen toimituksesta. Matkapuhelimellasi voit maksaa: Pivo-maksun painikkeella, Mobilepay, ApplePay.

 • Kuinka tilaukset Finlayson:sta toimitetaan?

  Posti käsittelee Finlayson:sta tilattuja tuotteita. Voit valita halutun toimitustavan paketille kassalla. Voit noutaa tilatun paketin valitusta postipaketista. SMS ilmoittaa paketin saapumisesta. Voit käyttää viestissä olevaa laatikoodia tavaroiden noutoon. Voit noutaa paketin lähimmästä postitoimistosta. Saat ilmoituksen paketin saapumisesta tekstiviestinä, sähköpostitse tai kirjallisesti, ja sitten voit noutaa paketin valokuvallisen henkilötodistuksen ja lähetyskoodin perusteella.

 • Tarjoaatko Finlayson lahjakortteja?

  Voi ostaa lahjakortteja kaikista Finlayson:n kaupoista ja käyttää niitä maksutapoina kaupoissa ja Finlayson:n verkkokaupoissa. Muovikorttiin voidaan ladata tarvittava määrä, ja tarvittaessa määrä voidaan käyttää erissä. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden latauspäivästä. Jos haluat käyttää lahjakorttia verkkokaupassa, lähetä voimassa oleva sähköpostiosoite ja lahjakortin numero asiakaspalvelun osoitteeseen. Lahjakortti muutetaan verkossa asiakaspalvelun kautta, ja lähdetään uuden lahjakorttinumeron mahdollisimman pian. Huomaa, että muuntamisen jälkeen lahjakortteja voidaan käyttää vain verkkokaupoissa. Lahjakortteja ei palauteta, eikä alennuskampanjat vaikuta niihin.

 • Kuinka liittyä Finlayson:n jäseneksi?

  Tule Finlayson:n jäseneksi ilmaiseksi. Finlayson :n jäsenenä olet oikeutettu jäsenetuihin ja voi osallistua jäsentoimintoihin kaupoissa ja verkossa. Sisäänkirjautumisen jälkeen tilauksen tekeminen on nopeaa ja helppoa, koska tietosi on esitäytetty tilauslomakkeeseen. Kaikki verkkokauppasivustosi kuitit säilyvät henkilökohtaisella jäsensivulla. Tilaa uutiset ja ymmärrät ensimmäisenä niiden edut ja ajankohtaiset aiheet.

Poimi tästä mukaasi uusin Finlayson tarjouskoodi

Hyödynnä Finlayson Alennuskoodit & Kampanjat ja teet ostokset verkkokaupassa edullisemmin. Täältä löydät melkein kaikki Finlayson-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.