kaikkialennuskoodit.com

Fiksuruoka Alennuskoodit & Kampanjakoodit Maaliskuu 2021

Tältä sivulta löydät Hyödynnä Fiksuruoka Alennuskoodit & Kupongit ja Tarjouskoodit. Täältä löydät melkein kaikki Fiksuruoka-suosituimmat Kampanjakoodit & Kampanjat. textbtn

fiksuruoka.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Fiksuruoka tarjouskoodi

Tältä sivulta löydät Hyödynnä Fiksuruoka Alennuskoodit & Kupongit ja Tarjouskoodit. Täältä löydät melkein kaikki Fiksuruoka-suosituimmat Kampanjakoodit & Kampanjat.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Kun olet maksanut tilauksesi, lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostilla. Pyrimme käsittelemään tilauksesi seuraavan arkipäivän aikana ja lähetämme toimitusvahvituksen sähköpostiisi kun lähetyksesi on lähetetty varastoltamme. Posti, DB Schenker tai Matkahuolto on sinuun yhteydessä tekstiviestillä tai sähköpostitse kun tilauksesi on saapunut noutopisteeseen tai on valmiina kuljetettavaksi kotiovellesi.
Fiksu Ruoka Oy ostaa poisto- tai loppueriä suomalaisilta maahantuojilta, tukkureilta tai tuottajilta. Myymme tämän valikoiman vaihtelevia tuotteita reilusti alennettuun hintaan verkkokaupassamme.
Niin sanottuja poisto- tai loppueriä syntyy esimerkiksi jos tuotteiden pakkaukset vaihtuvat, valmistus lopetetaan tai pakkausmerkinnöissä on virheitä. Myös tuotteet lyhyillä tai äskettäin ohitetuilla parasta ennen -päiväyksillä nähdään alalla poistettavina tuotteina. Me etsimme jatkuvasti tuotteita, jotka syystä tai toisesta aiheuttavat ongelmia toimittajillemme ja ovat täten vaarassa päätyä hävikiksi. Syy voi olla esimerkiksi lähenevä parasta ennen -päiväys tai ylivarasto. Yhdessä toimittajiemme kanssa työskentelemme saadaksemme tuotteet silti kuluttajien käyttöön. Ostamalla isoja eriä, pidämme hinnat matalina.
Vertaamme päivittäistavarakaupan normaaliin hintatasoon. Huomioithan, että normaaliin hintatasoon eivät lukeudu muiden päivittäistavarakauppojen kampanja-alennukset, poistomyynnit tai erätarjoukset. Jos normaalia hintatasoa ei ole saatavilla, vertaamme valmistajan ilmoittamaan OVH-hintaan.