Eyerim Alennuskoodit & Kampanjakoodit - 40% Alennus Lokakuu 2022

Tarkista aina onko tarjolla Eyerim Alennuskoodit & Alennukset. Jos on, varmista että se toimii haluamaasi tuoteryhmään. Täältä löydät melkein kaikki Eyerim-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Lisää

 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus
  Koodi

  Saat 5 euron alennuksen, kun tilaat uutiskirjeen

  Vanhenee 07-04-23
  Katso alennuskoodi
  Koodi
  Koodi

  Eyerim: 5 euron alennus

  Vanhenee 27-04-23
  Katso alennuskoodi
  Koodi
  Alennus

  Eyerimin outletista silmälaseja ja aurinkolaseja jopa -40%

  Vanhenee 07-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Saa Polaroid aurinkolasit- tuotteista lähtien 45,00€ eyerimsta

  Vanhenee 20-10-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Ray-Ban silmälasit vahvuuksilla- tuotteet alkaen 74,00€

  Vanhenee 03-10-22
  Katso alennus
  Alennus

Vanhentuneet Eyerim-alennuskoodit

  Alennus

  Jopa 45% Tommy Hilfiger silmälasit vahvuuksilla- tuotteista

  Vanhenee 01-10-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Tom Ford silmälasit vahvuuksilla- tuotteet alkaen 260,00€

  Vanhenee 01-10-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Eyerimiltä ilmainen toimitus tilauksiin

  Vanhenee 30-09-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Saa Ray-Ban aurinkolasit ja silmälasit- tuotteista lähtien 93,00€ Eyerimsta

  Vanhenee 21-09-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Nauti Dolce & Gabbana aurinkolasit-tuotteista alkaen 148,00€ Eyerimssa

  Vanhenee 21-09-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Saa Carrera aurinkolasit- tuotteista niin alhaisella hinnalla kuin €74,00 Eyerimssa

  Vanhenee 21-09-22
  Katso alennus
  Alennus

Eyerim-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Pitääkö minun rekisteröityä Eyerim sähköpostiin?

  Kyllä, tarvitset. Käytä vain omaa sähköpostiosoitettasi rekisteröityäksesi verkkotunnuksessa eyerim.fi. Rekisteröinnin jälkeen voit nauttia seuraavista eduista: uusimmat Eyerim Alennuskoodit, tarjoukset, syntymäpäivälahjat jne. Napsauta rekisteröintipainiketta osoitteessa eyerim.fi ja suorita rekisteröinti loppuun Eyerim sivustolla noudattamalla vastaavia ohjeita.
 • Onko Eyerim lla myyntitapahtumia?

  Kyllä, Eyerim tarjoaa asiakkailleen erilaisia alennuksia, ja säännöllisesti järjestettävät myyntitapahtumat ovat yksi niistä. Eyerim tarjoaa useita yksittäisen tuotteen tarjouksia ja sivuston alennuksia jokaisessa myyntitapahtumassa. Erikoisfestivaaleilla Eyerim Alennuskoodit voit nauttia erilaisista alennuksista. Jotkin Eyerim ympärivuotisista tuotteista ilman alennuksia saavat myös alennusta tietyissä myyntitapahtumissa.
 • Kuinka käytän Eyerim Alennuskoodit laitetta verkossa?

  Eyerim Alennuskoodit:n käyttötapa on seuraava: varmista, että sinulla on jo tili verkkotunnuksessa eyerim.fi, jos ei, luo ensin uusi. Sitten voit siirtyä kassasivulle, kun olet valinnut haluamasi Eyerim -tuotteet. Täytä soveltuva Eyerim Alennuskoodit kassasivulla, niin Alennuskoodit käytetään automaattisesti maksettaessa.
 • Voinko yhdistää Eyerim Alennuskoodit?

  Voit aina löytää Eyerim Alennuskoodit. Se vie vain muutaman sekunnin ja saat paljon erikoista Kampanjakoodit eri tyypeillä. Valitettavasti Eyerim ei salli Kupongit:n pinoamista ja se maksaa vain YKSI Eyerim alennuskoodin tapahtumaa kohden. Mutta jos ostat erikseen, saatat pystyä käyttämään tällä hetkellä omistamaasi Eyerim Kampanjakoodit.
Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä
Tarjoamme ilmaisen postituksen kaikkiin EU-maihin. eyerimin varastosta löytyvät kaikki suosituimmat tuotteet ja ne postitetaan aina viimeistään 24 tunnin päästä tilauksesta. Nämä tuotteet ovat helposti löydettävissä nettisivuilta, koska ne on merkitty "Varastossa" -merkinnällä. Loput tuotteista pyritään lähettämään 10 arkipäivän sisällä. Arvioitu toimitusaika on mainittu jokaisen tuotteen omalla sivulla. Meidän 30 päivän palautusoikeuden johdosta ostat ilman riskiä. Jos haluat vaihtaa tuotteesi johonkin muuhun tuotteeseen niin ota meihin yhteyttä. Emme valitettavasti voi vaihtaa tuotteita heti samalla kertaa kun palautat tuotteesi, mutta voimme asettaa teille uuden tilauksen vaihtoa varten. Sinun täytyy ainoastaan pistää uusi tilaus meidän sivuillamme vaihto tuotteesi kanssa. Kun palautuksesi on prosessoitu niin me lähetämme teille vaihto tuotteen niin pian kuin mahdollista. Vaihtoihin liittyviin kuljetuksiin pätee samat aikarajat kuin normaali ostoihin. Kaikki tuotteemme ovat 100% aitoja ja niissä on 2 vuoden takuu. Jokainen tuote toimitetaan alkuperäispakkauksessaan lisävarusteineen. Mikäli tuote tulee suoraan valmistajalta, niin autenttisuuden todiste tulee sen mukana. Jokainen valmistaja määrittelee takuun hieman eri tavalla. Joillakin merkeillä takuu kestää vain kuusi kuukautta, kun taas toisilla takuu voi olla jopa 24 kuukautta. Takuun kestoon vaikuttavia tekijöitä on lukuisia. Me eyerimillä haluamme säästää sinut niiden selvittämiseltä. Siksi me tarjoamme kaikille tuotteillemme kahden vuoden takuun – ilman mitään erillisiä sitoumuksia.

Samantyyppisiä alennuskoodeja

Arvioi se!
3.5 /598 ääntä

Tietoja Eyerim

eyerim on helppokäyttöinen verkkokauppa, joka myy aitoja designer aurinkolaseja, reseptisilmälaseja ja laskettelulaseja. Meidän tavoitteenamme on tarjota kaikkea saman katon alla. Löydät kaikkea ikivihreistä suosikeista kuten Ray-Baneista aina käsintehtyihin kokoelmiin itsenäisiltä valmistajilta, sekä toimivista urheilulaseista erinomaisiin designer-silmälaseihin. Silmälasien ostaminen verkossa on turvallista ja kätevää. Sen lisäksi merkkiaurinkolasien ja lääkärin tai optikon määräämien silmälasien ostaminen eyerimistä on jopa 60 prosenttia halvempaa verrattuna tavallisiin silmälasiliikkeisiin. Sen lisäksi millään silmälasikaupalla ei ole samanlaista laajaa valikoimaa kuin meillä. Tavallisissa liikkeissä on yleensä vain korkeintaan 500 paria laseja. eyerimissa meillä on tuhansia tuotteita, joita päivitetään jatkuvasti, joten et koskaan jää paitsi uusimmista mallistoista. Eyerim on Ray-Ban-merkin sekä kaikkien muitten merkkien virallinen jälleenmyyjä. Olemme suoraan yhteistyössä markkinajohtajien, kuten Luxoticca sekä Safilo kanssa, jotka ovat jo vuosikymmeniä valmistaneet Ray-Ban, Oakley, Prada, Tommy Hilfiger, Michael Kors sekä muita brändejä Italiassa.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä Eyerim-verkkokaupassa

 • Eyerim Sosiaalinen Media Tarjous

  Lue Eyerim Kupongit uutisista, viimeisimmistä päivityksistä, tulevista tarjouksista ja kampanjoista sosiaalisessa mediassa, kuten Instagram, Facebook, Twitter tai Youtube. Se on loistava tapa alennettuun hintaan seurata sosiaalista mediaa.
 • Eyerim Nykyisen Asiakkaan Alennus

  Eyerim on innoissaan voidessaan esittää lyömättömiä tarjouksia olemassa oleville asiakkaille osoittaakseen arvostusta olemassa oleville asiakkailleen ja toivottaakseen uudet tervetulleiksi. Alennuskampanja päättyy pian, joten toimi heti.
 • Eyerim Loma Tarjous

  Sinua odottaa suuri säästömahdollisuus Eyerim ostoskauden alennuksen vuoksi. Se on rajoitetun ajan tarjous valtavalle valikoimalle alennettuja tuotteita. Osta tuotteesi Lokakuu ja saat jopa 40% alennuksen.
 • Eyerim Alennuskoodit

  Älä huolehdi tilauksesi Eyerim korkeista hinnasta. Nyt saat tuotteesi halvimmalla hinnalla, kun käytät seuraavaa vahvistettua Eyerim Alennuskoodit. Käsin valitut tarjouskoodit voivat auttaa sinua saavuttamaan valtavia hyviä budjettisäästöjä.
 • Eyerim Ilmainen Toimitus

  Eyerim takaa tilauksellesi ilmaisen toimituspalvelun, mikä saa asiakkaat säästämään tarpeeksi rahaa. Nouda tarvitsemasi tuotteet uudella Eyerim Kampanjakoodit.

Suositut kaupat