kaikkialennuskoodit.com

Expedia Alennuskoodit & Kampanjakoodit Helmikuu 2021

Tarkista aina onko tarjolla Expedia Alennuskoodit & Alennukset. Jos on, varmista että se toimii haluamaasi tuoteryhmään. Täältä löydät melkein kaikki Expedia-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

expedia.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Expedia tarjouskoodi

Tarkista aina onko tarjolla Expedia Alennuskoodit & Alennukset. Jos on, varmista että se toimii haluamaasi tuoteryhmään. Täältä löydät melkein kaikki Expedia-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Varmista, että voit hyödyntää vain jäsenille tarjolla olevat edut kirjautumalla sisään joka kerta, kun teet varauksia. Me tunnistamme sinut Expedia Rewards -jäseneksi ja näytämme sinulle ainutlaatuiset, vain jäsenille tarjolla olevat tarjoukset ja bonusedut varauksia tehdessäsi. Jäsenenä voit säästää vähintään 10% lisää valituista hotelleista! Tarkista Expedia Rewards -markkinapaikkasivulta upeat tarjouksemme, mainoskampanjamme ja edut, joilla voit säästää rahaa tai lisätä keräämiesi pisteiden määrää. Expedia Rewards -ohjelman avulla voit ansaita PISTEET KOLMEEN KERTAAN! Kun matkustat Expedia Rewards -jäsenenä, voit ansaita lentoyhtiöiden kanta-asiakaspisteiden ja luottokorttipisteiden lisäksi Expedia Rewards -pisteitä niitä kerryttävistä varauksista. Sinä valitset tavan, jolla haluat lunastaa pisteesi – ja voit tehdä varauksen silloin kun haluat. Varaa matka itsellesi tai kenelle tahansa muulle Expedia Rewards -pisteilläsi.
Varaa vähintään 5 yötä ja säästä 35 % valituista hotelleista. Alennus annetaan valittujen hotellien perushinnoista (ilman veroja ja muita maksuja). Pakettilomien hinnat ovat per henkilö per vierailu, ja ne sisältävät kaikki verot. Hinnat perustuvat edestakaisiin lentoihin ja siihen, että kaksi ihmistä jakavat saman huoneen. Säästö koskee vain paketin hotelliyöpymistä.
Varaa ajoissa ja säästä vähintään 25%.Tarjoukset ovat käytettävissä yöpymisiin, jotka tapahtuvat 60 päivän kuluessa tästä päivästä laskien, ja ne on varattava 60 päivän kuluessa tästä päivästä laskien. Tarjouksiin saatetaan soveltaa päivämäärärajoituksia sekä minimiyöpymisvaatimusta.
Tehtyäsi varauksen saat meiltä sähköpostilla varausvahvistuksen, josta näet matkasuunnitelmasi numeron. Tarkista tämä viesti varmistaaksesi, että matkasi tiedot ovat oikein. Jotkin muutokset tai peruutukset ovat ilmaisia, kun taas toisista saatetaan periä maksu. Ennen kuin alat muuttaa tai peruuttaa varaustasi, tarkista matkasuunnitelmastasi löytyvät ehdot ja rajoitukset, joissa on tietoa varauksen muuttamiseen tai peruuttamiseen liittyvistä maksuista.