kaikkialennuskoodit.com

Evans Cycles Alennuskoodit & Kampanjakoodit Marraskuu 2020

Tältä sivulta löydät Hyödynnä Evans Cycles Alennuskoodit & Kupongit ja Tarjouskoodit. Täältä löydät melkein kaikki Evans Cycles-suosituimmat Kampanjakoodit & Kampanjat. textbtn

evanscycles.com >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus

Evans Cycles-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Pitääkö minun kirjautua sähköposteihin osoitteessa Evans Cycles :ssa?

  Joo, on. Kun rekisteröit sähköpostiosoitteesi Evans Cycles -uutiskirjeelle, sinulle lähetetään ainutlaatuinen tosite, jonka alennus on 5 €, jos sinun ensimmäinen ostosi yli 30 £. Sinulle lähetetään myös yksinoikeudellisia varhaiskäyttökutsuja uusimpaan Evans Cycles -myyntiin, räätälöityihin tyylisuosituksiin ja muihin tulevaisuuden Evans Cycles -tarjouskoodeihin! Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

 • Onko Evans Cycles:lla palauttamispolitiikka?

  Mikä tahansa esine, lukuun ottamatta ruokaa, kasvonaamioita, RIDEIT-tapahtumia ja ohjelmistoja, voidaan palauttaa Evans Cycles:lle mistä tahansa syystä 90 päivän kuluessa, jos niitä ei ole käytetty tai asennettu, ja ne palautetaan alkuperäispakkauksessaan voimassa olevan ostotodistuksen kanssa. Käyttämättömänä / käyttämättömänä palautetut tavarat, jotka ovat selvästi kuluneet tai pestyt, hylätään. Verkko- tai myymälä-ostokset voidaan molemmat palauttaa mihin tahansa myymälään tai palauttaa postitse. Palautukset käsitellään samalla maksutavalla, jota käytettiin alkuperäisessä ostoksessa. Luotto- ja pankkikorttipalautukset on suoritettava alkuperäiseen ostoon käytetylle kortille. Sekkimaksut palautetaan käteisellä, mutta pankkirajoitusten takia ne voidaan palauttaa vähintään 14 päivän kuluttua alkuperäisestä ostopäivästä. Koska petoksia on paljon, pidämme valitettavana, että emme pysty tarjoamaan hyvitystä ilman voimassa olevaa kuittia.

 • Mitä maksutapoja Evans Cycles hyväksyy?

  Verkossa Evans Cycles hyväksyy seuraavat maksutavat: Luotto- / maksukortti, PayPal, Rahoittaa, Lahjakortit / E-lahjakortit, Työkierto työtodistuksilla (Ride-to-Work-sertifikaatit ja Cyclescheme-tositteet) (Huomaa, että online-maksut suoritetaan etukäteen.) Puhelimella Evans Cycles hyväksyy seuraavat maksutavat: Luotto- / maksukortti, Rahoittaa, Lahjakortit, Työkierto työtodistuksilla (Ride-to-Work -sertifikaatit, Cyclescheme-tositteet ja Cycle Plus -kupongit) Varastossa Evans Cycles hyväksyy seuraavat maksutavat: Luotto- / maksukortti, Rahoittaa, Käteinen raha, Lahjakortit, Työkierto työtodistuksilla (Ride-to-Work -sertifikaatit, Cyclescheme-tositteet ja Cycle Plus -kupongit) Suojatut korttimaksut Evans Cycles hyväksyy seuraavat maksutavat: Visa, Mastercard, Elektroni, Delta, American Express - nyt hyväksytty.

 • Myykö Evans Cycles lahjakortit?

  Joo. Evans Cycles: n lahjakortit maksavat viidestä puntaan kahteensataan puntaan. Jos yrität epätoivoisesti löytää joululahjan tai syntymäpäivälahjan pyöräilyystävällesi tai sukulaisellesi ja olet kiinni siitä, miten saada heidät. Pyöräilylahjakortti tai -kortti ovat aina hyvä yhden kokoinen lahja, ja Evans Cyclesin lahjakortteilla voit antaa heille juuri sen, mitä he tarvitsevat; E-lahjakortit, jotka he voivat käyttää uusiin pyöräilyvarusteisiin. Sinun ei tarvitse viettää aikaa yrittäessään selvittää tarkalleen, millaista hybridipyörää he omistavat, vai pitävätkö he parempana keskipitkää sukkaa kuin valmentajasukkia. Ota vain yksi E-lahjakupongista ja anna heidän päättää mitä haluaa. Evans Cycles -lahjakortit toimitetaan useilla eri asteilla pyöräilylahjakortteillemme, joten valitse tositetasosi ja aloitamme lahjoittamisen taiteen.

Poimi tästä mukaasi uusin Evans Cycles tarjouskoodi

Tältä sivulta löydät Hyödynnä Evans Cycles Alennuskoodit & Kupongit ja Tarjouskoodit. Täältä löydät melkein kaikki Evans Cycles-suosituimmat Kampanjakoodit & Kampanjat.