kaikkialennuskoodit.com

Evans Alennuskoodit Lokakuu 2021

Katso tästä kaikki toimivat Hyödynnä Evans Alennuskoodit & Kampanjakoodit sekä uusi ajankohtainen Tarjouskoodit. Löydä aina toimiva Kupongit tai Alennukset meiltä. textbtn

evans.co.uk >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus
 • Evans-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

  • Onko Evans: llä opiskelija-alennusta?

   Joo, Evans: llä on. Opiskelijat saavat 10% alennuksen Evans-tuotteesta kun maksaa verkossa. Muuta voi saada 10% opiskelija-alennus siitä vain kun käytät Student Beans ID. Käytä Evans: n opiskelija-alennuskoodia kassalla, niin saat 10% alennuksen ostoksestasi. Rekisteröi vain opiskelijapavut ja tarkista opiskelijan tila ja saat opiskelija-alennuksen.

  • Onko Evans:lla palauttamispolitiikka?

   Joo, Evans: lla on. Palautukset käsitellään 14 päivän kuluessa palautuksen lähettämisestä. Huomaa, että hyvityksen näkyminen tililläsi voi viedä 3–5 päivää. Myynti- tai ruuhka-aikoina hyvityksesi voi viedä pidempään, ja voi myös kestää kauemmin, kun tiliotteessasi näkyy pankkisi käsittelyajasta riippuen. Kun olet saanut palautuksen vahvistussähköpostin, jos et löydä palautusta viiden päivän kuluessa, ota yhteyttä pankkiisi / kortin myöntäjään saadaksesi lisätietoja. Palautukset hyvitetään alkuperäiseen maksutapaan. Jos olet käyttänyt lahjakorttia, se hyvitetään ensin ja jäljellä oleva summa palautetaan sitten käytetylle lisämaksutavalle.

  • Mitä maksutapoja Evans hyväksyy?

   Evans hyväksyy seuraavat maksutavat:A merican Express, Visa, Visa Delta, Visa Electron, Maestro, MasterCard, Solo, Arcadia Group Store -kortit, PayPal, Alipay, MasterPass ja China UnionPay. Verkkosivuston hinnat sisältävät arvonlisäveron (tai vastaavan myyntiveron) voimassa olevan verokannan perusteella, josta on vastuussa myyjänä. Maksamasi summa on ilmoitettu hinta plus mahdolliset toimituskulut. Huomaa, että kaikkien Euroopan unionin ulkopuolella lähetettyjen tuotteiden vastaanottajan on mahdollisesti maksettava tuontitullit tai muut verot, maksut ja maksut, jotka tulli- tai muut viranomaiset perivät vastaanottajamaassa. Jos et ole varma siitä, voivatko nämä maksut koskea tilaustasi, ota yhteyttä paikalliseen vero- tai tulliviranomaiseen.

  • Myykö Evans lahjakortit?

   Joo. Evans: n lahjakortit ovat kymmenestä kolmeensataa puntaa. Kun olet valinnut lahjakortin määrän, sinua pyydetään valitsemaan päivä, jonka haluat lahjakortin toimittavan sähköpostitse. Kirjoita seuraavaksi vain vastaanottajan nimi ja sähköpostiosoite. Voit jopa lisätä pienen viestin, jos haluat - toivoen heille hyvää syntymäpäivää tai kirjoittamalla jotain lyhyttä ja suloista, kuten ”minulla on ikävä sinua”. Voit lähettää sen heille kotiin välitettävänä yllätyksenä postitse tai valita e-lahjakortin ja valita päivämäärän tai tulostaa sen ja toimittaa sen omalla tavallasi.

  Poimi tästä mukaasi uusin Evans tarjouskoodi

  Katso tästä kaikki toimivat Hyödynnä Evans Alennuskoodit & Kampanjakoodit sekä uusi ajankohtainen Tarjouskoodit. Löydä aina toimiva Kupongit tai Alennukset meiltä.