kaikkialennuskoodit.com

Elisa Kirja Alennuskoodit Maaliskuu 2021

Katso tästä kaikki toimivat Hyödynnä Elisa Kirja Alennuskoodit & Kampanjakoodit sekä uusi ajankohtainen Tarjouskoodit. Löydä aina toimiva Kupongit tai Alennukset meiltä. textbtn

kirja.elisa.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Elisa Kirja tarjouskoodi

Katso tästä kaikki toimivat Hyödynnä Elisa Kirja Alennuskoodit & Kampanjakoodit sekä uusi ajankohtainen Tarjouskoodit. Löydä aina toimiva Kupongit tai Alennukset meiltä.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Katso ajankohtaiset tarjoukset kaupan etusivulta tai selaa kaikkia tarjouskirjoja Etuja-kategorioista.
Asiakkaan rekisteröityessä Palveluun, peruspalveluun sisältyvät Elisa Kirja -palvelun käyttöoikeus ja palvelun käyttöön tarvittavat tunnukset sekä henkilökohtainen kirjahylly. Palvelussa on mahdollisuus mm. ostaa ja arvostella sähköisiä kirjoja. Rekisteröitynyt asiakas voi ladata Palvelusta ostamansa sisällön uudelleen. Rekisteröityminen on maksutonta. Kirjoja voi ostaa käyttämällä Palvelua internet-selaimella joko tietokoneella, tablet-laitteella tai älypuhelimella. Kirjojen ostaminen voi myös olla mahdollista Elisa Kirja -sovelluksen kautta (mm. Android-laitteilla).
Elisa Kirja Kuukausitilaus maksaa 7,90 € / kk. Tilattuasi Elisa Kirja Kuukausitilauksen saat 30 päivän välein Elisa Kirjan tilillesi kaksi krediittiä. Yhdellä krediitillä voit lunastaa yhden Elisa Kirja Kuukausitilauksen valikoimaan kuuluvan kirjan. Krediittejä ei ole pakko käyttää heti vaan voit kerryttää tilillesi jopa 10 krediittiä ja käyttää ne silloin kun sinulle sopii. Voit lukea tai kuunnella krediiteillä lunastamiasi kirjoja kuten muitakin Elisa Kirjan kirjoja missä, milloin ja millä laitteella haluat. Voit lukea ja kuunnella krediiteillä lunastamasi kirjoja vaikka lopettaisitkin Kuukausitilauksen.