kaikkialennuskoodit.com

Discshop Alennuskoodit & Kampanjakoodit Maaliskuu 2021

Tältä sivulta löydät Hyödynnä Discshop Alennuskoodit & Kupongit ja Tarjouskoodit. Täältä löydät melkein kaikki Discshop-suosituimmat Kampanjakoodit & Kampanjat. textbtn

discshop.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Discshop tarjouskoodi

Tältä sivulta löydät Hyödynnä Discshop Alennuskoodit & Kupongit ja Tarjouskoodit. Täältä löydät melkein kaikki Discshop-suosituimmat Kampanjakoodit & Kampanjat.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Me Discshopilla arvostamme asiakkaitamme ja siksi haluamme palkita niitä, jotka ostavat meiltä eniten. Siksi olemme kehittäneet bonusjärjestelmän. Ollaksesi mukana bonusjärjestelmässä sinun tulee vain luoda tili sivuillamme ja ilmoittaa siinä henkilötunnuksesi. Tämä ei maksa sinulle mitään. Bonusasiakkaana sinulla on mahdollisuus kirjoittaa arvosteluja, voit koota oman elokuvakokoelmasi, voit seurata elokuva- ja peli julkaisuja sekä tehdä toivelistoja. Mikäli haluat voit myös tilata uutiskirjeemme joka lähetetään suoraan sähköpostiisi. Uutiskirjeessä on tietoa uusista tuotteista, kampanjoista, kilpailuista ja muusta joka voi olla sinulle mielenkiintoista. Meillä on viisi bonustasoa: Pronssi, Hopea, Kulta, Platina ja Timantti.
Bonus-ohjelman tarkoituksena on kerätä pisteitä päästäkseen korkeampaaan bonustasoon. Jokainen euro oikeuttaa pisteisiin ja saat pisteitä kaikista ostoksistasi. Meillä on viisi bonustasoa: Pronssi (1 piste), Hopea (100 pistettä), Kulta (500 pistettä), Platina (1000 pistettä) ja Timantti (1500 pistettä). Etusi vaihtelee riippuen siitä, minkä bonustason olet saavuttanut. Etuja ja tarjouksia on enemmän mitä korkeamman tason olet saavuttanut.
Rahtimaksumme vaihtelevat bonustasostasi riippuen. Tilausta kohden veloitetaan rahtikulut ainoastaan kerran; poikkeuksena ennakkovaraukset, joihin kirjautuu erillinen rahtimaksu ellei toimitustavaksi valita yhteistoimitusta. Mikäli valitset toimitustavaksi postiennakon niin normaalin rahtimaksun lisäksi veloitetaan postiennakkomaksu 3,50€ (postin perimä maksu) kaikkiin tilauksiin.