kaikkialennuskoodit.com

Desigual Alennuskoodit & Kupongit Huhtikuu 2021

Tutustu Desigual tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Desigual Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten. textbtn

desigual.com >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus

Desigual-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Miten saa ilmaisen toumituksen Desigual:ssa?

  Kaikki ostetut tavarat Desigual:sta voidaan toimittaa ilmaiseksi. Saat vaaditun tilauksen 1-7 työpäivän sisällä. Toimituspiste voi olla kotiosoite tai kuriiripiste. Voit vastaanottaa tavaroita eri toimitusaikoina ja eri päivinä tilauksen saatavuudesta riippuen (saatavuuden mukaan). Kiinnitä huomiota milloin tahansa! Tarjousaikana toimitusaika voi olla tavallista pidempi.

 • Onko Desigual:lla alennusta uusille asiakkaille?

  Kyllä, voit suorittaa rekisteröinnin kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi verkkosivulle, ja voit nauttia alennuksesta ensimmäisestä ostoksesta rekisteröinnin jälkeen. Ensimmäisestä ostoksesta annetaan 10% alennus. Kun olet kirjoittanut sähköpostiosoitteen rekisteröinnin suorittamiseksi, saat vahvistussähköpostiviestin koodilla, jota voidaan käyttää 10%: n alennukseen ensimmäisestä ostoksesta. Kun olet rekisteröitynyt sähköpostitse, saat myös viimeisimmät uutiset ja uutisia Desigual -tapahtumasta. Tarjoukset ja tiedot lähetetään postilaatikkoosi mahdollisimman pian, ja saat ensikäden tietoja ilman vaivaa.

 • Tarjoaako Desigual ilmaisia ​​noutoja myymälässä?

  Jos näet jotain pidät, voit mennä kauppaan ja Desigual auttaa sinua löytämään sen. Voit tarkistaa myymälävarastot ennen lähtöä. Kun näet suosikkituotteesi sivulla: Napsauta "Näytä myymälässä saatavuus" -painiketta ja noudata sitten vaiheita. Valitse sopivin Desigual:n myymälä myymälöistä, joita näyttää sinulle. Kaikki tavarat ovat varastossa!

 • Mitkä maksutavat ovat mahdollisia Desigual:n verkokaupassa?

  Voit tilata tuotteita kauppiaalta Desigual maksamalla VISA: lla ja Mastercardilla. Maksun kannalta pankki pitää talletuksen tililtäsi. Kassalla maksupalvelu välittää maksusi jälleenmyyjälle. Maksu voidaan suorittaa pankkikortin tarjoamalla maksutavalla tai Paypalin kautta. Desigual veloittaa luottokorttitilisi Paypal-tilisi kautta, kun tilauksesi lähetetään. Paypal-maksulla voit tehdä ostoksia verkossa helposti, joustavasti ja turvallisesti. Vahvistettuasi tilauksen voit maksaa nyt tai myöhemmin. Maksun suorittamisen jälkeen saat vahvistuksen tilauksesta ja maksun suorittamisesta.

Poimi tästä mukaasi uusin Desigual tarjouskoodi

Tutustu Desigual tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Desigual Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten.