kaikkialennuskoodit.com

Credit24 Alennuskoodit & Kupongit Huhtikuu 2021

Tutustu Credit24 tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Credit24 Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten. textbtn

credit24.com >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Credit24 tarjouskoodi

Tutustu Credit24 tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Credit24 Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Joustoluotto tarkoittaa käytössäsi olevaa luottoa, jota voit vapaasti siirtää tilille. Maksat korkoa vain luotosta, jonka olet siirtänyt käyttöösi. Joustoluottoomme ei kuulu piilokuluja. Joustoluotto on edullinen vaihtoehto kulutusluotolle ja helppo vaihtoehto pankkilainalle. Sen käyttämiseen tarvitset kännykän tai internet-yhteyden ja saat rahat tilillesi heti, vain muutamalla klikkauksella. Uuden joustoluotto-asiakkaan tarvitsee tunnistautua pankkitunnuksilla.
Credit24 on jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden maksimi takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on min. 49,85% / maks. 153,63%. Myönnämme luottoa vastuullisesti ja arvioimme aina luotonhakijan maksukyvyn tapauskohtaisesti. Luoton korko on henkilökohtainen ja päätetään luottokartoituksen jälkeen.
Mikäli asiakas ei suoriudu velastaan, perintä voidaan aloittaa joko luotonantajan tai kolmannen osapuolen toimesta. Tämä saattaa vaikuttaa heikentävästi asiakkaan luottotietoihin. Mikäli maksuaika umpeutuu, eikä asiakas pidennä maksuaikaansa, maksuajan umpeutumispäivää seuraavasta päivästä lähtien erääntyneestä summasta peritään viivästyskorkoa, sekä muita mahdollisesti muodostuvia perintäkuluja.
Credit24 tarjoaa sinulle tukea yllättäviin menoihin, suurempiin hankintoihin tai taloutesi joustoon. Tiukassa paikassa luotosta voi olla suurikin apu. Saat käytettyä luottosi juuri siihen, mitä tarvitset. Kodinkoneet ja elektroniikka voivat hajota äkillisesti tai sairauden yllättäessä rahantarve nousee. Meiltä voit nostaa luottoa sadoista euroista aina muutamaan tuhanteen euroon asti. Kaikki pikavipit eivät ole samanlaisia, joten niitä kannattaa vertailla. Credit24 luotot ovat joustavia, eivätkä ne sisällä mitään ylimääräisiä kuluja. Toimimme läpinäkyvästi, tiedät varmasti mitä saat ja tarvitsemasi rahat ovat tarpeen tullen nopeasti käytössäsi.
Elämän yllättävissä käänteissä kannattaa olla Credit24 Turva-asiakas. Maksamalla vain 4,95€/kk voit jäädyttää luottosi maksuohjelman jopa kuuden (6) kuukauden ajaksi uuden kodin, perheenjäsenen syntymän, äkillisen työttömyyden tai sairauden varalta. Lisäksi voit pitää yhden maksuvapaan kuukauden veloituksetta joka vuosi.