kaikkialennuskoodit.com

Cellbes Alennuskoodit Helmikuu 2021

Katso tästä kaikki toimivat Hyödynnä Cellbes Alennuskoodit & Kampanjakoodit sekä uusi ajankohtainen Tarjouskoodit. Löydä aina toimiva Kupongit tai Alennukset meiltä. textbtn

cellbes.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Cellbes tarjouskoodi

Katso tästä kaikki toimivat Hyödynnä Cellbes Alennuskoodit & Kampanjakoodit sekä uusi ajankohtainen Tarjouskoodit. Löydä aina toimiva Kupongit tai Alennukset meiltä.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Toimitus varastoltamme kestää normaalisti 3-5 arkipäivää tilauksesta (jos tuotteita löytyy varastosta). Paketti toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen, jossa sitä säilytetään 7 päivää. Pienin tilaussumma 9 €. Paketin koosta riippumatta toimitusmaksu on 6€/tilaus. Käteisostoksiin tulee toimitusmaksun lisäksi ennakkomaksu 4€. 14 päivän peruutusoikeus.
Tarjouskoodeja ei voi yhdistää ja ne eivät koske tuotteita, joihin on merkitty ”kampanjahinnat”. Asiakas voi hyödyntää tarjouskoodin vain kerran, mikäli muuta ei ole ilmoitettu. Lue ehdot, jotka annetaan tarjouksen mukana. Kassalla on ruutu, johon kirjoitat tarjouskoodisi. Paina sen jälkeen OK ennen sisäänkirjautumista. Kun olet kirjautunut sisään tai rekisteröitynyt asiakkaaksi, lopullinen alennus huomioidaan kassalla vaiheessa 2.
Sinulla on oikeus peruuttaa kauppa 14 päivän sisällä siitä kun olet saanut tilausvahvistuksen ja tuotteet. Peruutuksen voit tehdä siten, että lähetät meille säädetyssä määräajassa (14 päivää) ilmoituksen halustasi käyttää peruutusoikeuttasi ja lähetät tuotteen takaisin meille.