kaikkialennuskoodit.com

Bubbleroom Alennuskoodit Maaliskuu 2021

Hyödynnä Bubbleroom Alennuskoodit & Kampanjat: saat lisäsäästöjä jo valmiiksi edullisista hinnoista. Täältä löydät melkein kaikki Bubbleroom-suosituimmat Kampanjakoodit & Alennukset. textbtn

bubbleroom.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Bubbleroom tarjouskoodi

Hyödynnä Bubbleroom Alennuskoodit & Kampanjat: saat lisäsäästöjä jo valmiiksi edullisista hinnoista. Täältä löydät melkein kaikki Bubbleroom-suosituimmat Kampanjakoodit & Alennukset.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Bubbleroom.fi -sivustolta voi tilata tuotteita vain Suomeen (poislukien Ahvenanmaa). Tuotteet lähetetään varastoltamme 1-2 työpäivän aikana ja tulisi saapua sinulle 2-5 työpäivän sisällä, riippuen toimittavan yrityksen lähetysaikataulusta ja asuinpaikkakunnastasi. Joillakin tuotteilla saattaa olla pidempi toimitusaika johtuen sesongista tai suurista tilausmääristä. Teemme parhaamme toimittaaksemme tuotteesi mahdollisimman nopeasti. Rahtimaksu 3,95 €/tilaus.
Sinulla on oikeus peruuttaa kauppa 14 päivän sisällä siitä kun olet saanut tilausvahvistuksen ja tuotteet. Peruutuksen voit tehdä siten, että lähetät meille säädetyssä määräajassa (14 päivää) ilmoituksen halustasi käyttää peruutusoikeuttasi ja lähetät tuotteen takaisin meille. Jos teet peruutuksen ilman, että noudat tuotetta postista, tulee sinun ilmoittaa siitä meille (katso tarkemmin lunastamaton paketti). Voit peruuttaa ostosi myös siinä tapauksessa, että yksi tai useampi tuotteista toimitetaan jälkitoimituksena tai sille annetaan uusi toimitusaika. Sinulla on myös oikeus vaihtaa tuote, emme kuitenkaan vaihda ihon- tai hiustenhoitotuotteita emmekä meikkejä tai parfyymisettejä hygieenisistä syistä jos ne palautetaan rikkinäisissä pakkauksissa. Jos vaihto-oikeutta käytetään, veloitetaan palautusmaksu €3,95 jälkikäteen.
Tarjouskoodit ovat voimassa ainoastaan yhden tilauksen yhteydessä. Tarjouskoodeja ei voi käyttää vaihdoissa tai tulevissa tilauksissa. Tarjoussumma vähennetään summasta. Jos palautat tarjouskoodilla ostettuja tuotteita, sinulle palautetaan sama summa mitä olet maksanut tuotteista alennuksen kanssa.