kaikkialennuskoodit.com

Bookbeat Alennuskoodit & Kampanjakoodit Maaliskuu 2021

Hyödynnä Bookbeat Alennuskoodit & Kampanjat ja teet ostokset verkkokaupassa edullisemmin. Täältä löydät melkein kaikki Bookbeat-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

bookbeat.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Bookbeat tarjouskoodi

Hyödynnä Bookbeat Alennuskoodit & Kampanjat ja teet ostokset verkkokaupassa edullisemmin. Täältä löydät melkein kaikki Bookbeat-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Monien muiden digitaalisten streamingpalveluiden tapaan maksat BookBeatista kuukausimaksun ja voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat. Voit lisäksi ladata kirjoja laitteellesi kuunnellaksesi ja lukeaksesi niitä myös offline-tilassa, kun et ole yhteydessä internetiin.
Ilmaisen kokeiluajan voit aloittaa rekisteröitymällä käyttäjäksi kotisivuillamme osoitteessa www.bookbeat.fi. Sen tehtyäsi voit ladata BookBeat-sovelluksen laitteellesi ja kirjautua sisään käyttäjätiedoillasi ja aloittaa lukemisen ja kuuntelemisen. Voit koska tahansa maksuttoman kokeilujakson aikana lopettaa tilauksesi, jolloin emme veloita sinulta mitään.
Kokeilujakson jälkeen BookBeat maksaa 16,90 €/kk.
Tilausta maksetaan etukäteen ja saat kuukaudeksi kerrallaan oikeuden lukea ja kuunnella laajaa valikoimaamme rajattomasti. Kun tilaus lopetetaan, voit tietenkin lukea ja kuunnella koko etukäteen maksetun jakson loppuun asti, jonka jälkeen tili suljetaan. Tallennamme kirjalistasi ja kirjanmerkkisi, jotta voit helposti tulla takaisin ja jatkaa siitä mihin jäit.
Kun olet rekisteröitynyt BookBeatiin, voit lisätä jopa neljä lisäprofiilia käyttäjätilillesi maksua vastaan. Profiileja voi luoda perheenjäsenille, jotka ovat kirjoilla samassa osoitteessa kanssasi. Kun kaikilla perjeenjäsenillä on omat profiilit, voitte kuunnella ja lukea kirjoja samaan aikaan eri laitteilla, ja saatte omat kirjalistat, kirjanmerkit ja luetut kirjanne. Kun päätät lisätä profiilin käyttäjätilillesi, veloitetaan profiilista heti. Ensimmäinen veloitus saattaa olla pienempi kuin normaali kuukausihinta, sillä veloitamme vain jäljellä olevista päivistä ennen seuraavaa kuukausitilauksen veloitusta. Jatkossa kaikista profiileista veloitetaan samana päivänä, yhtenä veloituksena.