kaikkialennuskoodit.com

Bjorn Borg Alennuskoodit & Kupongit Helmikuu 2021

Katso Bjorn Borg Alennuskoodit ja Tarjouskoodit ja tilaa tuotteet kotiisi jo tänään. Täältä löydät melkein kaikki Bjorn Borg-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

bjornborg.com >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus

Bjorn Borg-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Onko Bjorn Borg: llä kanta-asiakasohjelmia

  Uudenlainen kanta-asiakasohjelma palkitsee matkasi. Kanta-asiakasjäsenenä ansaitset yksinoikeudella tarjouksia ja bonuspisteitä joka kerta, kun teet ostoksia. Hanki ylimääräisiä alennuksia ja varhainen pääsy myyntiin kirjautumalla sisään! 1. Liity jäseneksi ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi. 2.Anna ansaita bonuspisteitä. Jokaista 1000 pistettä = 5 € POIS 3.Näytä tilisi edistymistä. 4. Jokaisen kuukauden joka 25. päivä Bjorn Borg suorittaa bonusmaksun myymälässä käytettäväksi.

 • Onko Bjorn Borg: lla palauttamispolitiikkaa?

  Bjorn Borg huomaa, että maailma ei ole täydellinen, ja toisinaan tilauksesi ei välttämättä ole sitä, mitä odotit. Tai ehkä olet yksinkertaisesti muuttanut mieltäsi? Joko niin, ne tarjoavat ilmaisia palautuksia, ja sinun on palautettava tuotteesi 90 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautetut tuotteet on palautettava samassa kunnossa kuin ne vastaanotettiin, ja niillä on oltava alkuperäinen etiketti. He eivät hyväksy tai palauta puutteellisia palautuksia tai kuluneita tai pestyjä tuotteita. Alusvaatteiden ja uimapukujen alaosat voidaan palauttaa vain, jos ne ovat avaamattomia alkuperäispakkauksessaan, käsittelemättömät ja samassa kunnossa kuin toimitetut, ja kaikki merkinnät on kiinnitetty.

 • Mitä maksutapoja Bjorn Borg hyväksyy?

  Mukavuutesi vuoksi Bjorn Borg tarjoaa laajan valikoiman suosituimpia maksutapoja ostoksilla sivustollaan. Voit maksaa jollain seuraavista voimassa olevista maksutavoista: Korttimaksu - luotto- tai pankkikortti (Visa, Mastercard) Lasku (Maksa 14 päivän kuluessa tilauksen lähettämisestä. Laskuvaihtoehto on mahdollista vain tilaamalla rekisteröityyn osoitteeseesi) Suora maksu (maksu suoraan pankkisi kautta) Paypal

 • Myykö Bjorn Borg lahjakortit?

  Joo, on. Lahjakortit toimitetaan räätälöityinä tervehdyskortteina sähköpostitse, postitse tai tulosteena. Vastaanottaja lunastaa verkossa ja saa lahjakkaat varat. Nauti lahjakortin tai lahjakortin huomaavaisuudesta lisää mukavuutta ja joustavuutta. Sinä voit ostaa Bjorn Borg-lahjakortteja verkosta, ja sen arvo on enintään 1000 dollaria. Se on todella hieno lahja. Kuka tahansa saada sitä, hänestä tulee iloinen.

Poimi tästä mukaasi uusin Bjorn Borg tarjouskoodi

Katso Bjorn Borg Alennuskoodit ja Tarjouskoodit ja tilaa tuotteet kotiisi jo tänään. Täältä löydät melkein kaikki Bjorn Borg-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.