Bauhaus Alennuskoodit - 75% Alennus Helmikuu 2023

Hyödynnä Bauhaus Alennuskoodit & Kampanjat: saat lisäsäästöjä jo valmiiksi edullisista hinnoista. Täältä löydät melkein kaikki Bauhaus-suosituimmat Kampanjakoodit & Alennukset.

Lisää

 • Kaikki (16)
 • Alennuskoodit
 • Alennukset (16)
 • Ilmainen toimitus

Vanhentuneet Bauhaus-alennuskoodit

Bauhaus-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Pitääkö minun rekisteröityä Bauhaus sähköpostiin?

  Kyllä, tarvitset. Useimmilla kauppiailla on omat jäsenyysedut, eikä Bauhaus ole poikkeus. Onnistuneen rekisteröinnin jälkeen järjestelmä voi kerätä pisteitä jokaisesta ostoksestasi ja lähettää Bauhaus Alennuskoodit ja muita etuja, joista vain jäsenet voivat nauttia ensimmäistä kertaa.
 • Onko Bauhaus lla myyntitapahtumia?

  Kyllä, erilaisten ostosalennusten tarjoaminen on yksi Bauhaus:n toiveista. Säännöllinen myyntitoiminta on yksi parhaista tavoista Bauhaus saavuttaa tämä tavoite. Alennustilaisuuksien aikana annetaan erikoisalennuksia ja Bauhaus Kampanjakoodit vanhoille ja uusille asiakkaille. Muista siis selata kaikkialennuskoodit.com sivustoa myyntitapahtumien aikana löytääksesi Bauhaus Alennuskoodit!
 • Kuinka käytän Bauhaus Alennuskoodit laitetta verkossa?

  Jotta voit käyttää Bauhaus Alennuskoodit, sinun tulee ensin laittaa haluamasi tuotteet Bauhaus -ostoskoriin ennen kuin siirryt kassalle. Kun olet täyttänyt bauhaus.fi pyytämät henkilötiedot, voit helposti etsiä maksupainikkeen vieressä olevan syöttökentän, jossa lukee "Bauhaus Alennuskoodit" tai jotain vastaavaa. Tähän tulee syöttää Bauhaus Kupongit. Lopuksi, jos bauhaus.fi -kentän vieressä on Käytä-painike, älä unohda napsauttaa sitä.
 • Voinko yhdistää Bauhaus Alennuskoodit?

  Ei, et voi. Vaikka Bauhaus Alennuskoodit on erilaisia, ei ole mahdollista käyttää useita Bauhaus Alennuskoodit samanaikaisesti säästääksesi enemmän rahaa. Vaikka Bauhaus asiakkaat eivät saa tehdä tätä, he voivat silti nauttia muista Bauhaus:n tarjoamista eduista, kuten ilmaisesta toimituksesta ja pienistä lahjoista.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

BAUHAUS-verkkokaupan toimitusalue on kaikkialla Manner-Suomessa. Kotitoimitus on mahdollista vain Manner-Suomen osoitteisiin, joilla on kiinteä tieyhteys. BAUHAUS-verkkokaupasta toimitettujen tuotteiden toimituskulut määräytyvät lähetystavan, tuotteen koon / painon ja etäisyyden mukaan määränpäähän. Valikoimamme sisältää sekä verkkokaupan varastot että suorat toimitukset tehtaalta / toimittajalta. Voit myös ostaa tuotteita tavaratalon verkkosivustolta ja ladata niitä valitsemastasi tavaratalosta. Verkkokaupan varastosta toimitetut tavarat toimitetaan keskimäärin 1-4 työpäivän sisällä ja harvaan asutuilla alueilla 2-8 työpäivän kuluessa tilauksesta. Lähetämme postituskulun seurantakoodin sähköpostitse sen jälkeen, kun tavarat ovat poistuneet varastosta (pois lukien postitukset) .Rekisteröidyille asiakkaille tilausseurantatiedot löytyvät myös asiakastililtä.Jakaamattomien tuotteiden toimitusajat vaihtelevat toimittajalta toimittajalle ja Voit tarkistaa toimitusajat tuotteittain verkkokaupan tuotesivulta. Toimitusajat ovat arvioituja, ja ne voivat muuttua Bauhausin ulkopuolella olevista syistä, viiveistä / poikkeamista ilmoitetaan meille heti, kun saamme tietoja tehtaalta tai toimittajalta. Lähetämme myös seurantatietoja tehtaalta lähetetyistä lähetyksistä, jos ne ovat saatavissa tehdaspohjaiselta operaattorilta. BAUHAUS-verkkokaupassa käytettävissä olevat maksutavat ovat: Verkkomaksun online-maksun painikkeet.korttimaksut.Master Pass -korttimaksut.BAUHAUS-fall.BAUHAUS-installment.BAUHAUS -yrityksen pudotus.BAUHAUS-tilikortti.Arvostamme yksityisyyttäsi ja varmista, että teet liiketoimintaa kanssamme turvallisesti ja vaivatta. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi olemme sitoutuneet noudattamaan EU: n tietosuoja-asetusta ja Suomen kansallista tietosuojalainsäädäntöä. Jäljempänä tässä asiakirjassa selitetään tarkoituksia, joita varten tietojasi kerätään ja käytetään, sekä miten voit käyttää yksityisyydensuojaasi. Voit ladata ja tulostaa tietosuojalausunnomme milloin tahansa verkkosivustomme alaosassa olevalta tietosuojalinkiltä. IT-järjestelmäämme suojataan teknisillä ja organisatorisilla toimenpiteillä estämään luvattomat henkilötiedot luvattomalta ja luvattomalta käsittelemiseltä ja henkilötietojen tahattomalta tuhoutumiselta, tuhoutumiselta tai vahingoittumiselta.

Samantyyppisiä alennuskoodeja

Arvioi se!
3.5 /604 ääntä

Tietoja Bauhaus

Vuonna 1960 perustettu BAUHAUS on yksityisomistuksessa oleva saksalainen omistama tavaratalo, jolla on yli 270 tavarataloa 19 Euroopan maassa. Suomessa on viisi tavarataloa: Vantaalla, Turussa, Tampereella, Espoossa ja Oulussa. Lokakuussa 2001 avattiin Suomen ensimmäinen tavaratalo Tammistossa, Vantaalla. Tavaratalomme tarjoavat yli 120 000 tuotetta kodinrakentamiseen, kodin parantamiseen, kodin sisustamiseen ja puutarhanhoitoon. Saman katon alla saat valtavan valikoiman korkealaatuisia tuotteita erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Laajan valikoiman ja kohtuuhintaisen hinnan lisäksi saat ammattimaisen ja ystävällisen palvelun. Tarjoamme henkilöstöllemme muun muassa: paljon tuotekoulutusta ja mukavan työilmapiirin. Tällä tavoin varmistamme alan parhaan ja asiantuntevimman asiakaspalvelun. Avasimme verkkokauppamme helmikuussa 2015 vastatakseemme asiakkaidemme toiveisiin ja muuttuviin markkinoihin. Lisäämme jopa satoja tuotteita päivittäin verkkokauppasalkkuomme - tutustu jatkuvasti kasvavaan tarjontaamme!

Lisää hyödyllisiä vinkkejä Bauhaus-verkkokaupassa

 • Bauhaus Sosiaalinen Media Tarjous

  Sosiaalisen median sivut, kuten Facebook, Instagram ja Twitter, ovat Bauhaus asiakkaiden käytettävissä, jotta voit seurata kauppaa saadaksesi jännittäviä tarjouksia, Bauhaus Kampanjakoodit ja uusia tulokkaita. Älä koskaan missaa tätä mahdollisuutta saada suuri alennus.
 • Bauhaus Nykyisen Asiakkaan Alennus

  Bauhaus pyrkii tarjoamaan rakkaille asiakkailleen vertaansa vailla olevia tuotteita ja ensiluokkaista palvelua kohtuulliseen hintaan. Jos teet ostoksia aina kaupassa Bauhaus olemassa olevana asiakkaana, sinulla on oikeus saada tilauksestasi jopa 75%.
 • Bauhaus Loma Tarjous

  Bauhaus tarjoaa aina uskomattomia alennuskoodeja erikoispyhiin, kuten Black Friday, Cyber Monday ja Christmas Day. Se on aivan loistava tapa saada valtavia etuja näinä erityisinä päivinä.
 • Bauhaus Alennuskoodit

  Käytä Bauhaus Alennuskoodit ilmaiseksi, niin maksat vähemmän tuotteistasi. Muista vierailla aika ajoin sivustolla Kaikkialennuskoodit.com, josta voit luultavasti löytää lisää tarjouskoodeja ja mahtavia alennuksia jopa 75% asti.
 • Bauhaus Ilmainen Toimitus

  Bauhaus näyttää ilmaisen toimituksen alennuksen ostossivustonsa yläosassa tai julkisella tietoalueella verkkosivuston alaosassa. Jos haluat saada ilmaisen toimituksen alennuksen, tilauksesi tulee ylittää Bauhaus vaatima ostossumma.

Suositut kaupat

Bauhaus Alennuskoodit