kaikkialennuskoodit.com

Barcelo Alennuskoodit & Kupongit Helmikuu 2021

Barcelo verkkokaupasta löydät laadukkaita Hyödynnä Barcelo Alennuskoodit & Kupongit. Täältä löydät melkein kaikki Barcelo-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

barcelo.com >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus

Barcelo-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Onko Barcelo: llä kanta-asiakasohjelmia

  ”Minun Barcelo: ni” on avoin ja ilmainen Barcelo: n kansainvälinen kanta-asiakasohjelma, jonka tavoitteena on palkita niiden erityisten ja itsenäisten asiakkaiden uskollisuus, jotka varaavat verkosta, asiakaspalvelusta ja puhelinvarauksista, arvokkaiden etujen, sisällön ja viestinnän avulla, jotka parantavat kokemuksia ennen loman tekemistä, sen aikana ja sen jälkeen. Jos olet ”Minun Barcelo: ni” asiakas, saat erityiskohtelua varmistaaksesi kokemuksesi unohtumattoman, kuten yksinoikeudet, kun varaat sivustolla barcelo.com, erityisehdot ja lisäpalvelut hotellissa oleskelun aikana, tarjouksia ja erityisiä lahjoja juuri sinulle… samoin kuin paljon muuta. Verkon ja Call Centerin kautta tehdyt voimassa olevat varaukset kerätään 24 kuukauden ajan 26. maaliskuuta 2015 alkaen, jotta päivität oleskelulaskurisi ja taso.

 • Onko Barcelo: lla palauttamispolitiikkaa?

  Otat tarvittaessa vastaavan määrän reembolon sopimuksen yleisten ehtojen ja varaamasi erityisen koron mukaisesti. Jos hyvitys tapahtuu, se tapahtuu samalla tavalla kuin maksu suoritettiin: jos se oli luottokortilla, siihen ja jos se oli pankkisiirrolla, sama. Jos olet tehnyt varauksesi asiakaspalvelun puhelinkeskuksen kautta, peruuta varaus ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos olet tehnyt varauksen verkkosivuston kautta, peruuttaaksesi varauksen, kirjoita kohta Varauksen hallinta ja kirjoita varauksen numero (varausnumero) ja varauksen hotelli tai voit olla rekisteröitynyt Barcelo -käyttäjälläsi ja sinun on ensin pääsy tiliisi peruuttaaksesi varauksen. Jos teit varauksen toisen yrityksen kautta, sinun on otettava yhteyttä suoraan kolmanteen yritykseen, jonka kanssa teit varauksen. Jos olet tehnyt varauksen suoraan hotellin kautta, peruuttaaksesi varauksen, ota suoraan yhteyttä hotelliin.

 • Mitä maksutapoja Barcelo hyväksyy?

  Mukavuutesi vuoksi Barcelo tarjoaa laajan valikoiman suosituimpia maksutapoja ostoksilla sivustollaan. Sinä voit maksaa jollain seuraavista voimassa olevista maksutavoista: Visa, Master Card, American Express, Maestro ja Diners Club. Sinä voit valita tapaa, jota sinä haluaisit. Muuten Barcelo takaa, että verkkotapahtumasi on turvattu, siksi sinun ei tarvitse huolehtia maksusivujen turvallisuudesta.

 • Onko Barcelo: lla politiikka, joka takaa parhaat hinnat?

  Tämä on heidän kaksinkertainen sitoutumisensa mielesi suhteen: Paras hinta taattu Hinta suojattu Barcelo menee pidemmälle, kun on kyse parhaan hinnan takuusta plus -konseptista, ja heillä on yksi tavoite mielessä: taata kaikille muille paras hinta ja mielenrauha vierailleen. Siksi he tarjoavat sinulle kaksinkertaisen takuun: Barcelo.com (ja puhelinkeskuksemme kautta) löydät aina alhaisimman hinnan, ja kun varaat, voit olla varma, että jos löydät halvemman hinnan toiselta sivustolta tai jopa Barcelo: n sivustossa (tai puhelinkeskuksen kautta) he vastaavat sitä aina. Lisäksi sitoumus on sitoumus kaikista varauksista, jotka teet Barcelo .com-sivustossa tai heidän asiakaspalvelukeskuksensa kautta: Jos löydät varauksen tekemisen jälkeen halvemman hinnan sen veekosta (tai Call Centeristä) milloin tahansa ja enintään 72 tuntia ennen sisäänkirjautumista, hinnat vastaavat hintaa. Toisella verkkosivustolla. Jos löydät halvemman hinnan muulta kuin sen sivustolta 24 tunnin sisällä varauksen tekemisestä ja 24 tuntia ennen sisäänkirjautumista, ne vastaavat hintaa ja palkitsevat sinulle ylimääräisen 10%: n alennuksen hinnasta. .

Poimi tästä mukaasi uusin Barcelo tarjouskoodi

Barcelo verkkokaupasta löydät laadukkaita Hyödynnä Barcelo Alennuskoodit & Kupongit. Täältä löydät melkein kaikki Barcelo-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.